mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Jeg har fået extensions!

image2 Annonce

Da muligheden for at jeg endelig kunne komme lidt ud af huset viste sig i morges, var det næsten som at komme i himlen da jeg trådte ind hos søde Line fra Flawless CPH. Hun er fra udkantssønderborg ligesom jeg selv og har været markant bedre til at bibeholde sin jyske dialekt end jeg – noget jeg elsker mere end jeg elsker guf på min vaffelis. Der er noget særligt over jyder i København, der formår at bibeholde deres dialekt og jeg er overbevist om at en mand som fx Simon Kvamm er blevet hjulpet – i hvert fald en lille bitte smule – af, at ingen er i tvivl om at han er ham, når han taler – fordi han taler så syngende nordjysk. Jeg er pjattet med det og det får mig altid til at føle mig i godt selskab, når jeg er sammen med nogle sprogstandhaftige mennesker, der ikke – som jeg selv – er totalt skizofrene, når det kommer til at vælge sig en måde at snakke på. Jeg er lidt i øst og lidt i vest, men allermest nok i syd, når jeg taler og det kan ofte forvirre dem jeg taler med, fordi de ikke helt kan hitte ud af hvordan jeg egentlig taler.

Anledningen til mit besøg hos Line var, at hun er én af Københavns dygtigste til at lave noget så eksotisk som vippeekstensions, som jeg altså har besluttet mig for at prøve af. Indtil videre har jeg kun haft vipperne – eller altså, mine extensions – på i et halvt døgns tid, men jeg skal da lige love for, at jeg allerede er blevet kæmpe fan. Aldrig i mit liv, har jeg haft så smukke og fyldige øjenvipper – og der er ikke engang mascara på! På billedet ovenfor synes jeg selv det ligner at jeg har mindst tre lag mascara på, som på mærkværdig vis ikke er klumpet sammen som det plejer. Men nej, ingen mascara, som man kunne tro; især taget i betragtning, at der er fuld krudt på alt det andet lir jeg har i hovedet på denne underskønne forårsdag. Jeg synes det er mega vildt og helt vildt flot og jeg lover hermed at lægge et billede ud i morgen, hvor jeg ikke har spor af make-up på, så I (og jeg!) kan se det sådan helt naturel. Vipperne gætter jeg på er lige så pæne i morgen, hvorimod jeg mistænker at resten af mig ser noget mere træt ud – især hvis jeg tager billedet inden jeg får drukket min morgenkaffe.

I begyndelsen, da Line gik igang med at påsætte vipperne, var jeg noget beklemt ved at nogen skulle rode rundt med pincetter ved mine øjne, men efterhånden som den gode snak gled mere og mere over i stilhed fald jeg simpelthen i søvn.

Det er altså meget normalt” sagde hun sødt til mig da jeg i en reklamepause i radioen vågnede, og med et sæt, kom til at slå øjnene op og jeg lullede mig derfor igen ind under den dyne jeg var blevet puttet under og lod mig nyde, at solstrålerne strømmede ind ad vinduerne og varmede mig op, imens jeg under kyndig og kærlig behandling, bare kunne lade mig falde tilbage ind i søvnen og nyde lidt forkælelse. Arghmen altså, jeg kan slet ikke få armene ned og selvom jeg lige nu er ganske overbevist om, at jeg har Københavns smukkeste øjenvipper, så kan jeg næsten ikke vente til et par af dem drysser af her hen over de næste par uger, så jeg igen kan komme op og få lov til at ligge der under dynen og høre radio, imens mine vipper bliver nusset – og gjort smukke.

image

Her ses venstre øje med mine egne vipper og højre med extensions – jeg ved godt hvad jeg synes er pænest. 

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har lokket Line til at give mig en god deal og selvfølgelig har jeg også skaffet det samme til jer! Hvis nogen af jer derude har lyst til at prøve det samme, kan I nemlig lige nu komme til at lære den søde sprogstandhaftige Line at kende, imens I får lavet drønflotte vipper – det der i bookingen hedder flawless blink – ved at booke jer ind lige HER og med koden CANA20 (som skrives ind som en note ved trin5 når man bestiller tid) få 20% rabat. Rabatten gælder kun for nye kunder hos Flawless CPH, men jeg er også hundrede procent overbevist om, at dem der allerede har været en tur på briksen, gerne betaler fuld pris for at få lov til at komme der igen.

No happy ending, men fanderneme en glad MamaSchøn! Solen skinner stadig og jeg er overbevist om at den kommer til at gøre det samme i morgen – om ikke andet, så i hvert fald oppe over skyerne.

Skriv din kommentar

Kommentarer (16)

 1. Wauw. Det ser SÅ flot ud:-).Sådan et sæt vil jeg da også ha’! (Simon Kvamm er i øvrigt født og opvokset i Silkeborg;-))

  1. Tak! Jeg kan kun anbefale Line til at lave dem, hvis du bor i nærheden af København 🙂 Og altså, for en sønderjyde som mig, er Silkeborg jo også totalt nordjylland, ha ha! So sorry!

 2. Føler mig pludselig gammel…
  Jeg er simpelthen ikke fan. Og så alligevel, jeg har nogle få gange se det udført så det ser naturligt ud. Altså længden er kun en anelse mere end det naturlige og så er der færrer hårstrå, og så ved jeg de også findes mere eller mindre buet.
  Jeg bliver lidt ked af at det ikke er nok med det naturlige, siger jeg og bruger dagligt mascara og har fra naturens side meget lange vipper. Men altså, alligevel… 🙂

  1. Ha ha – og sådan skal du da heldigvis have lov til at have det 🙂 Mine extensions er lige knap 1 millimeter længere end mine naturlige vipper og sat på 1:1 – og er altså ikke fordi det “ikke er nok med det naturlige” (hvis det naturlige inkluderer mascara som jeg ellers ALTID plejer at bruge) men fordi jeg synes resultatet ligner en “god mascaradag” uden at jeg skal stå og bruge tid på at lægge mascara 🙂

 3. Ahem der er ikke meget nordjysk dialekt over hr kvamm. Østjysk ja😂😜 flotte vipper. Synes bare det er så polkers upraktisk at holde ift ingen kløen i øjnene, ingen svømmehal og lange bade 🙄

  1. Ja da! God idé – hvis jeg altså nogensinde slipper dem igen, for hold nu op de er fiine, synes jeg. Line, min vippedame, fortæller at single lashes, som er dét jeg har på, stort set ikke skader vipperne, hvis bare de bliver “passet lidt på”, hvorimod buketter er noget værre rod, fordi det får de oprindelige vipper til at knække.

 4. Hvor ser du godt ud! Det klæder dig (altså, du var også ret pæn inden :-))

  Jeg ville også mega gerne. Men synes – sidst jeg undersøgte priser (bor i Kolding) at det var herredyrt, da det skal holdes ved lige jævnligt…

  1. Jeg er helt enig – det ér ret dyrt, men nu hvor jeg ikke får farvet mit hår, som mange andre kvinder bruger en masse penge på, synes jeg godt at jeg kan forsvare det som skønhedsudgift 🙂

 5. Hvor er de fine til dig. Jeg er fan. Er der stadig 20% nu vi tæller juni mdr. og indlægget er fra. april?
  Kh

  1. Det er der desværre ikke, men følg eventuelt flawlessCPH på instagram -derinde smider de indimellem også rigtigt gode tilbud på banen 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven