mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Indret din bolig med min gratis kalender

image

Jeg kan ligeså godt melde det klart ud: jeg er distræt som bare pokker og jeg kan sjældent holde styr på stort andet end den form for planlægning, jeg foretager mig på dagen. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg slet og ret ikke kan finde ud af det.

Alligevel er det lykkedes mig for eksempel at komme både igennem gymnasie, jordemoderuddannelse og en god bid af en lederuddannelse med udmærkede karakterer og pludselig er det gået op for mig hvordan det har kunnet lade sig gøre. Det var på grund af mine kalendre, som især i mine teenageår var ligeså fast en del af min taske, som min iphone er det i dag. Eneste forskel på de to er, at jeg glemmer at kigge i min iphonekalender. Den er upersonlig, kedelig og slet, slet ikke mig.

Derfor strøg jeg i sidste uge ud til de to nærmeste boghandlere, hvor jeg begge steder kunne konstatere, at jeg enten kunne slæbe mig en hæslig familieplanner eller en studiekalender for 16/17 med hjem, når alt jeg i virkeligheden bad om, var en lille bog med alle dage for indeværende år, som jeg kunne klistre til med aftaler og nussede tegninger, som jeg planlægger at lave når jeg sidder på kontoret og taler i telefon (med mine veninder – næsten alle andre mailer jeg med).

Tænk engang at papirkalendre er så outdatede at de ikke kan opstøves, når man som jeg, kommer sølle 3-4 måneder for sent i forhold til opstartsdatoen.

Derfor gik jeg fluks hjem og googlede løs, indtil jeg fandt en smuk print-selv-kalender, som dog desværre var på engelsk (se den her). I stedet designede jeg – med kraftig inspiration fra den engelske version – min egen danske kalender for resten af indeværende år (fra april-december). Godtnok er det ikke en bog, men en lille fiks papirkalender som jeg har printet ud og hængt op i mit lille hjemmekontor, ved siden af mit skrivebord. Og faktisk, hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg den er ret pæn at have hængende.

Derfor har jeg – som en lille service – lagt den ud til frit download og print for alle lige HER, eller hvis I trykker på ét af billederne. Jeg håber selvfølgelig at mange af jer kan bruge kalenderen – på den måde bliver jeg også helt sikker på, at ingen glemmer min fødselsdag, som jeg naturligvis har skrevet ind på forhånd, ha ha!

image image image image

Skriv din kommentar

Kommentarer (18)

 1. Kalenderen er rigtig fin og meget enkel. Præcis sådan, som den skal være. Henter den med det samme, for har det PRÆCIS lige som dig!
  Men … må jeg spørge, hvad fonten hedder, som du har brugt til overskrift? Er det freeware? Er nemlig i gang med at lave en plakat til min lille søns værelse, og den passer perfekt til formålet! 🙂

  1. Taaak 🙂 Jeg kan desværre ikke huske hvad den hedder, men jeg lavede det via photoshop, hvis det kan hjælpe dig.

 2. Er det ikke lidt en kopi af Daniel Ishøj kalendre? Jeg ved godt det ikke er samme koncept, men skrifttype og design minder om :-/

  1. Åh det er i hvert fald slet, slet ikke min tanke, selvom jeg godt kan se hvad du mener. For at undgå yderligere misforståelser har jeg indsat link til min inspiration til kalenderen – jeg beklager at jeg ikke havde fået det gjort fra start – det havde selvfølgelig været det fineste fra min side at gøre 🙂

 3. Har printet din kalender før, nu vil datteren have en, men når man trykker på “se den her” kommer der noget helt andet frem??

 4. Printede lige sommermånederne ud til vores ferieplanlægning… Der er fejl i august.. 11 august er der ikke og derfor passer resten af måneden ikke..

 5. Den er såå fin. Har du ikke lyst til at lave en anno 2017? Og måske endda en udgave der er stående (til mit clipboard)?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven