mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

I ugens løb #4

Den forgangne uge har – ligesom den forrige – været præget af sygdom og aflyste aftaler. Alligevel har der været en hel del glimt af hygge, forår og selvforkælelse, så trods de lidt sløje odds, har det faktisk været en ganske udemærket uge. Især i dag, hvor Thomas er vendt hjem og bliver her i noget der minder om 10 dage, inden han igen svinger guitaren mod sit publikum og spreder latter og eftertænksomhed i salene rundt om i landet.

I ugens løb har jeg…

… Kastet tørt brød ud til de stopfodrede ænder i søerne i det bedste selskab jeg overhovedet kan tænke mig.

image

…Fået lavet de smukkeste øjenvipper.

image

… Holdt Jens hjemme et par ekstra dage, ovenpå skoldkopperne. Èn af dem, blev brugt i Tivoli, hvor Jens nu – endelig – er blevet over 120 cm og derfor må prøve en lang række forlystelser, uden følgeskab af en voksen. Noget, der er vældigt snedigt, fordi jeg nu kan tage begge mine drenge med ind i den gamle park, uden at skulle have en ekstra voksen eller verdens største pose tålmodighed med. Dét blev selvfølgelig fejret med is på plænen.

image

… Været til koncert – i min nye kjole – akkompagneret af både musik, drinks og gode venner.

image

… Spist lækker brunch på La Esquina – én af mine favoritcaféer her på Østerbro.

image

… Brugt en times tid hos Soil Agency, hvor jeg kastede min kærlighed over det nye danske brand, etc. etc. som har såååå mange skønne sager.

Skærmbillede 2016-04-17 kl. 15.21.03

… Taget hul på foråret og spist absurd mange jordbærmadder. Sødligt knækbrød, mozzarella og jordbær – det er vanvittigt lækkert. Og ret pænt.

image

… Forelsket mig hovedkulds flere gange – mest i mine drenge, men også en lille smule i denne underskønne vest fra Ganni. Suk, hvor er den pæn!

Skærmbillede 2016-04-16 kl. 13.05.15

 

… Været til arbejdsdag i vores andelsforening. Sammen med begge mine drenge. Selvom jeg egentlig havde en lille smule svært ved at overskue det inden tiden, blev det faktisk meget hyggeligt at svinge kost og spand sammen med både naboer og børn.

image

… Spist lækker sushi fra Iki Sushi, her på Østerbro sammen med mine tre yndlingsmennesker.

image

Nårh ja, og så har jeg købt et halvt kilo slik, som jeg håber på at Thomas og jeg skal indtage foran noget dødssygt fjernsyn, inden vi går omkuld i et sukkerchok i armene på hinanden.

God søndag derude!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven