mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

I ugens løb #3

Det kan ikke komme som nogen overraskelse at overskriften for den forgangne uge handler om sygdom. For syv sytten hvor har der været meget sygdom. Sådan har det i alle tilfælde føltes.

I ugens løb har jeg…

… Allermest bare passet på ham her, som endte med at få flere hundrede skoldkopper, som nu heldigvis tyder på at være på retur.

image

… Designet min helt egen kalender – godtnok tilnærmelsesvist plagieret fra en engelsk version af samme, som jeg linker til i mit indlæg, men alligevel synes jeg det lyder sejt at jeg har “designet” noget. Den er forøvrigt lagt ud til frit download for alle.

Efterfølgende har jeg fået et par beskeder om, at jeg har lavet en fejl i kalenderen og at datoer og ugedage således ikke passer sammen i august og september. En fejl jeg retter så snart begge børn er raske. På samme tid, that is.

image

… Formået at tage mine børn med ud i de eneste ti minutters (voldsom!) regn der kom på en ellers solrig forårsdag.

image

… Været en tur i Aftenshowet på DR1, for at snakke om min holdning til at “opdrage” på andres børn. Nedenfor ses jeg i sminkerummet, som midt i skoldkopperæset virkelig var tiltrængt!

image

Været i biffen sammen med Johanne og Cecilie. Ovenikøbet en formiddag i regnvejr, som er dét tidspunkt jeg synes passer allerbedst til at gå i biografen.

image

… Kun haft bh på ganske få gange – jævnfør punkt 3 i indlægget HER.

image

… Aflyst nærmest alle aftaler.

image

… Leget virkelig meget med playmobil.

P4061719

… Købt kjolen øverst til venstre. Jeg kunne ikke lade være. Ligesom jeg virkelig overvejer guldkimonoen.

Skærmbillede 2016-04-08 kl. 12.55.44

… Lært min 4-årige at spille kort. Igen, vistnok.

image

… Spist umanerligt dejlig tilbered-færdigt-derhjemme-på-15-minutter-mad fra Homemate. Jeg glemte at tage billeder af både mad og medfølgende pandekagedej, men til gengæld fik jeg billeder af det lækre foccaciabrød, som først blev bagt dagen efter.

image

… Bygget en ridderborg af papir. Og fået at vide, at riddere altså ikke har blomster i vinduerne. Tak, Jens.

image

… Drukket virkelig meget kaffe. Og alt for lidt rødvin, opdager jeg nu. Til gengæld har jeg også drukket en enkelt gin&tonic.

image

… Gået tur rundt om kastellet med Pernille.

image

… Hentet syyygt meget brød – og pizzaer som blev til hurtig aftensmad – fra én af Østerbros dyrere bagere – til den nette sum af 25 kroner via toogoodtogo, som jeg hermed kan anbefale til alle der bor i nærheden af take-away.

image

… Formået at lave hul på mælkekarton i min cykelkurv og jeg har derfor hældt “colamælk” i min kaffe. Det virkede ligesom forkert at hælde det på børnenes havregryn.

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Fik så lige ramt knappen før tid – men altså, er ked af at du har haft syge børn! Men er så glad for at jeg ikke er alene med en virkelig ambivalent uge. Har haft yngste datter syg hele ugen, og eller fuld knald på ældste datter med karate, spejder, overnatning hos veninde og forberedelser til min fødselsdag idag.
    Status idag er så, at yngste datter er frisk, ældste datter er nede med feber, manden er på antibiotika, og jeg har brugt min fødselsdag på sofaen med malebøger, termometer og iskoldt vand i drikkedunken. Øv bøv. Det værste var dog, at ældste datter brød sammen i gråd, fordi hun var så ked af, at hun blev syg påmindelse fødselsdag ❤
    God søndag til jer, og god bedring!

  2. Jeg skal da love for at der sker lidt! :O Fik da helt åndenød af at læse det!!
    Du får dog thumbs op, for både papir ridderborg og leg med playmobil… 😉
    Voksne der leger med deres børn er simpelthen noget der ses for sjældent! Så hatten af for det! (Også!!)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven