mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

For et år siden – marts og april og en trøje på forespørgsel

image

Da jeg i går postede en lille mandagsdansevideo på instagram, var der flere som fluks spurgte ind til den trøje jeg havde på , som altså er den I kan se på billedet – et screendump fra min “dans” – ovenfor. Den er fra Monki, har kostet lige under 200 kroner og er – udover at være smuk – vanvittigt behagelig at have på. Find den HER (affiliate link).

I virkeligheden skulle dette indlæg slet ikke handle om smukke bluser, men i stedet være en – noget forsinket – udgave af et tilbagebliksindlæg, som jeg har udskudt igen og igen. Ikke fordi jeg ikke har haft lyst til at skrive det, men fordi jeg slet og ret har glemt alt om tiden.

Hvis jeg havde været ansat i et revisionsfirma, var jeg med garanti blevet fyret for længst. Ikke fordi jeg har spor bøvl med bilagene, men fordi jeg simpelthen er så møghamrende ustruktureret. I hvert fald med nogle ting, som for eksempel mine “for et år siden”-indlæg, som jeg altså fuldstændigt har misset i marts og som I derfor får en lidt udvidet version af i dag.

Jeg var vidt omkring i både marts og april sidste år og jeg har derfor udvalgt 10 indlæg jeg selv synes stak ud blandt de andre og som jeg vil præsentere jer for herunder.

For et år siden…

Skærmbillede 2016-04-18 kl. 20.25.09

Oprettede jeg min lille virksomhed – dengang ikke fordi jeg havde nogen anelse om, at jeg nogensinde skulle komme til at blogge som min levevej, men fordi jeg anede et mønster der betød at det ville blive nødvendigt i forhold til de gældende regler for indtjening og moms og den slags kedeligheder.

 

… Skrev jeg om traumatiske fødsler og om hvordan det aldrig er kvindens egen skyld.

 

… Spurgte Jens mig om hvordan en baby egentlig kom ind i moderens mave – og lod sig ikke spise af med at det var “når far og mor elsker hinanden”. Derfor var jeg nødt til at svare ham, sådan rigtigt på hvordan man egentlig laver en baby.

 

… Viste jeg mit graviditetshærgede maveskind frem. Og kom på forsiden af aviserne på grund af det.

 

… Skrev jeg også om at føde hjemme.

 

… Lavede – og delte – jeg opskriften på verdens hurtigste morgenæg, som jeg sidenhen har ladet gå i glemmebogen, men som fluks skal på menuen herhjemme igen.

 

… Delte jeg en hel del tilståelser. Både en kvindes tilståelse #4, #5 og #6, faktisk.

 

… var der en dag, hvor jeg stod i fællesbadet sammen med både mine børn og en fremmed kvinde som uhæmmet barberede sig i mellem benene.


Hele arkivet for marts 2015 kan findes HER og april 2015 kan findes HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven