mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Fem bindekjoler der fremhæver taljen

Med en vejrudsigt der melder om temperaturer der snart nærmer sig 15 grader og en sol, der i hvert fald i dag har skinnet om kap med sig selv, er det vist ikke for tidligt at begynde at overveje hvilke kjoler der skal i skabet til foråret og sommeren. Jeg har kastet min kærlighed over kjoler der skal bindes i taljen (som den halvgamle sag jeg forøvrigt har på i skrivende stund) fordi de passer på de flestes kroppe – i alle tilfælde på min, som har det med ikke at have helt de samme mål om aftenen som den har om morgenen og som derfor nyder godt af kjoler med lidt ekstra plads at give af, ha ha!

– affiliate links følger –

Skærmbillede 2016-04-08 kl. 12.55.44

Den øverste kjole til venstre er fra Samsøe&Samsøe og ligner én jeg ville kunne bo i en hel sommer. Let, luftig, afslappet og fin på samme tid. Den er – for mig – hundrede procent must have! Find den HER.

Øverst i midten er egentlig ikke en kjole men en lækker strikkimono fra Heartmade/Julie Fagerholt, som vil være SÅ smuk ude over både kjole og jeans, til de lidt koldere dage. Find den HER.

Øverst til højre er endnu en kimono og hvilken skønhed! Den er fra Saint Tropez og er – synes jeg – virkelig billig i forhold til hvor mega pæn den er. Med den kan man jo slippe afsted med både fedtet hår og flade sko, uden nogen vil tænke andet end at man ser bragende godt ud. Find den HER.

Nederst til venstre er en kjole fra Lollys Laundry med både prikker, knapper og bindebånd – hvad kan en kvinde mere forlange? Nårh ja, og så forestiller jeg mig at den er perfekt til at amme i, hvis nogen skulle sidde i den slags luksusproblemer. Find den HER

Nederst til højre er de smukke kjolers svar på joggingtøj fra Cheap Monday og jeg er ganske enkelt vild med den! Trashy og sej på den feminine måde og jeg kan se den både sammen med converse og stiletter. Find den HER.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven