mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tiiiidlig morgen og vildt udsalg på børnesko

Skærmbillede 2016-04-16 kl. 06.46.15

Det er mega tidlig morgen og jeg kan ikke sove. Eller altså, det kunne jeg formentlig godt, hvis ikke det var fordi Peter er vågnet et par timer før sædvanlig tid og havde krævet min opmærksomhed.

Jeg mistænker at han er ved at få skoldkopper og vi har derfor indlogeret os på sofaen, hvor vi – til Peters store begejstring – ser film og putter under min stadigt varme dyne.

Uanset hvad dagen viser sig at bringe, så har denne tidlige morgenstund i selskab med Peter, sofaen, netflix og en tur rundt på det store internet, gjort mig opmærksom på et udsalg jeg simpelthen ikke kan lade være med at dele med jer – det handler om børnesko og jeg vil derfor starte med at undskylde overfor jer der ikke har børn og som altså formentlig intet andet kan få ud af dette indlæg end muligheden for at tippe en ven der rent faktisk har børn, om nedenstående. Til I andre, god fornøjelse!

Det er nemlig sådan at man fra nu og indtil i morgen kan spare 25% på virkelig, virkelig mange børnesko og -sandaler fra mærker som Angulus, Kavat, Bisgaard, Bundgaard, Hummel, Arauto Rap og mange, mange flere. Tryk jer ind direkte på de enkelte mærker eller se en oversigt over alle skoene HER.

Skærmbillede 2016-04-15 kl. 22.49.15

– indeholder affiliate links –

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hurra for barn der ikke vil sove når der kommer så gode tilbud ud af det 😜 har ledt efter Bisgaard på udsalg og her er de 👏🏻

    1. Ha ha, ja pludselig var jeg heller ikke selv så utilfreds med situationen længere 🙂 Jeg håber de har lige præcis dem I skal bruge.

  2. Fedt når lillepigen prøvede sandalerne igår og de var på indkøbslisten til idag, hvor vi skal på tøseshopping😃. Så er der måske lige råd til en ekstra lyserød sommerkjole- til lillepigen😆.
    God weekend Cana

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven