mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En nem sommerklassiker og mamaschøn som moviestar

image Annonce

Da jeg for nogle uger siden var vendt hjem fra skydningen til Wasas nye kampagnevideo, var det med en lille bitte snert af pinlighed over mine mangelfulde – eller måske endda ligefrem pinlige – præstationer i køkkenet, hvis man sammenlignede det visuelle udtryk i mine knækbrød med dem Maya, Julie, Sidsel og Lasse havde kreeret. For slet ikke at tale om kokken, der trumfede os alle og holdt knækbrødenes navn i hævd og skabte vaskeægte gourmetoplevelser, både syns- og smagsmæssigt. Heldigvis var det ski’e skægt – og alle knækbrødsmadderne smagte forrygende. Især de søde af slagsen, synes jeg, men det kan selvfølgelig heller ikke komme bag på nogen.

Fordi jeg måske følte at jeg havde præsteret en smule under niveau var det også med en let dirrende hånd jeg trykkede play, for tænk nu hvis det ville fremgå tydeligt i videoen, at jeg ikke var så god til andet end at holde de andre ved fornøjeligt selskab – nårh jo, og at knække knækbrødene, som jeg naturligvis synes er en ganske glimrende detalje i den lille reklamefilm.

Vi hyggede os med de to nye varianter, Wasa Sesam Gourmet og
Wasa Müsli Gourmet, som er meget forskellige i smagen. Sesamknækbrøddet fungerer super godt med lidt kraftigtsmagende – gerne asiatisk inspirerede – toppings, imens müsliknækbrødet – i hvert fald i min mund – fungerer godt med det meste, som ikke er for salt. Faktisk endte min favorit at være noget så simpelt som et müsliknækbrød med et par skiver bøffelmozzarella og lidt jordbær ovenpå. Det bliver helt sikkert en sommerklassiker hjemme hos os.

image

Nok udenomssnak – nu vil jeg meget hellere vise jer videoen. Jeg håber sådan at I kan lide den 🙂

[vidcore vid=”J8AkeFzh”]

… Og okay, moviestar, som jeg skrev i overskriften er måske liiige at strække den, men jeg har nu engang altid været af den overbevisning om, at man så absolut skal tillade sig at ride på de bølger livet byder én, så derfor har jeg ingen intentioner om at føle mig som mindre.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Normalt springer jeg over div. reklame/kampagnefilm… Denne måtte jeg dog se 😎… Lækkert, lækkert, lækkert…
    Måske skal jeg se en enkelt eller to i fremtiden….( på trods af min holdning til reklamer, som er no go )..!!
    Rigtig dejlig mandag….

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven