mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Den mandlige version af en kvindes tilståelse #4

image

Det var en noget ambivalent følelse jeg fik i kroppen da jeg så nedenstående film, da den en dag poppede op i min facebook-feed. Jeg skiftevis græd af grin og tog mig til hovedet (eller numsen) i ren og skær medlidenhed med den stakkels mand, som i dén grad bliver snydt af sin kæreste, som tager hævn over engang hvor han snød hende til at tro, at han var kommet til at putte hendes elskede hund i vaskemaskinen.

Det lille filmklip mindede mig totalt om en mandlig udgave af en kvindes tilståelse #4, som jeg, for lige at sætte stemningen, bringer et lille uddrag af her:

“Strimlen strækker sig fra min hoo-ha ned til indersiden af min numse-balle (det var en lang strimmel), så trækker jeg vejret dybt, hvorefter jeg hiver. RRRIITSHJJ! Jeg er blind! Blændet af smerte! Argh for HEL…..! Jeg får synet igen. Jeg ser at jeg kun har fået hevet halvdelen af strimlen af. @!#&! Endnu en dyb vejrtrækning og RRRIIIITSCHHH! Alt kører rundt for mig og jeg har sorte pletter for øjnene. Jeg tror jeg er ved at besvime. Må holde mig oppe. Må. Holde. Mig. Oppe. Hører jeg trommer? Træk vejret dybt, træk vejret. Fuck it, jeg vil se mit trofæ; den voksstrimmel, som har voldt mig så megen smerte, fyldt med mit hår. Jeg vil vælte mig i succesen over min kamp mod kropsbehåring. Jeg holder strimlen op så jeg kan se den. Der er ikke noget hår på den. Hvor er håret? HVOR ER VOKSEN? Langsomt sænker jeg hovedet, stadig med min fod på toilettet (se det for jer venner). Jeg kan se håret. Det hår som skulle have været på strimlen, er ikke derpå. Jeg mærker lige efter. Jeg rører ved voks. Jeg berører mig selv, på min mest sensitive del af kroppen, som nu er dækket med kold voks og hår. Så gør jeg den næste STORE fejltagelse… Læs eventuelt resten HER

Stakkels, stakkels mand og hold nu op, hvor jeg dog græd af grin!

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

 1. Hahaha hvor genialt😂😂 fik da givet mit humør et kæmpe hak op, ovenpå en ellers skidt morgen! Men nøj hvor de andre i toget gloede på mig, siddende der med tårerne trillede ned af kinderne, næsten klappende mig selv på lårene af grin😂

  1. HAHA!! Well, deep ved jeg nu ikke om jeg synes – jeg ville i hvert fald ikke gerne bytte med ham 😀

  1. Ja for pokker!!! Men mon ikke de i forvejen begge skulle det? Ellers laver man vidst ikke så ond en prank på hinanden.

 2. Det er bare ondt det dér 😀 Sjovt, men ondt!
  Tænker også at det må eskalere derfra, og jeg ville helt sikkert indføre “Fred-gennem-overlegen-ildkraft” taktikken, så hun fremover ikke ville turde gøre noget efterfølgende! 😀

  God dag til dig og dine!

  1. HAHA, mon ikke denne var ildkraften? Jeg håååber ikke at de føler de skal overgå den. Yikes!

 3. Som en der skal have diverse kropsdele vokset i morgen (betaler gerne det det koster IKKE at lime sin hoohaa til badekarret eller stolen), så føler jeg egentligt med den stakkels fyr. Men samtidigt: Hans ‘spøg’ med hunden er direkte led!
  Håber for husfredens skyld at de tilgiver hinanden, og ikke lader det eskalere.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven