mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

10 udsalgsfavoritter

Min ellers ydmyge forespørgsel i søndags, på bare én uge med raske børn, er desværre allerede i dag, ikke engang halvvejs igennem ugen, blevet underkendt og feberen har endnu engang fået Peter ind under sit grimme favntag og vi er derfor igen blevet sat til vægs i det lille Buttenhjem.

Heldigvis betød formiddagens sofaputning, med en sovende tumling på brystet – inden Thomas kom hjem og overtog hjemmetjansen, så jeg kunne komme ud og svinge skørterne – masser af tid til at trawle det store internet for skønne sager, som ovenikøbet, lige i min ånd, er på udsalg. Derfor kommer her, lidt før end forventet, nogle af mine udsalgsfavoritter.

Affiliate links følger

kollageudsalg

1. Denne lange kjole fra Cheap Monday er fuldstændigt fantastisk, synes jeg. De skrå snit i skørtet giver den et lækker twist, uden den bliver for pæn – og så er den ovenikøbet ret billig. Find den minus 20% HER.

2. Disse seje ankelstøvler fra Gestuz er perfekte til at give ethvert outfit lidt kant. Find dem minus 30% HER.

3. Vi kan ikke komme udeom dem, de flaired jeans. Disse fra Cheap Monday er både super fede, billige og i en masse forskellige størrelser i både vidde og benlængde. Find dem minus 20% HER.

4. Med en lidt åben krave og en afslappet pasform tænker jeg at denne kjole fra Ganni, kan gå hen og blive en favorit til både sneaks og stiletter. Find den minus 30% HER.

5. Uden overhovedet at have prøvet denne kjole fra Baum und Pherdgarten, er jeg fuldstændigt overbevist om, at den vil være perfekt til både jeans, leggings, strømpebukser og bare ben. Jeg er vild med den! Find den minus 15% HER.

6. Der kan ikke være nogen tvivl om at jeg elsker bikerjakker. Denne fra Munderingskompagniet har nogle ret seje detaljer med nitter både for og bag. Find den minus 30% HER.

7. Som et perfekt match til de flaired jeans er denne skønne blonde-body fra Ganni. Åh, hvor er den pæn! Find den minus 25% HER.

8. Seriøst, ik’? Jeg tror jeg elsker denne her kjole fra Stine Goya. No words needed. Find den minus 25% HER.

9. Denne buksedragt fra Baum und Pherdgarten er både fin og afslappet på samme tid og kan fungere super godt både med flade sko til hverdag og høje sko (og knaldrøde læber!) til fest. Find den minus 17% HER.

10. Med de fineste guldprikker har denne kjole fra Stig P altså sneget sig ind som en klar favorit hos mig. Find den minus 25% HER.

 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven