mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Ugens Mand – Lars Bertelsen

Vi kunne nærmest ikke være mere forskellige end vi er og alligevel ligner vi hinanden så meget, så vores mor engang tog fejl af hvem der var hvem, da hun så et billede, hvor han var klædt ud som kvinde til en fastelavnsfest. Det er selvfølgelig min storebror jeg taler om. Lars Bertelsen, 33 år gammel, far til to piger, kærester med sin yngste datters mor og direktør i Danmarks absolut flotteste håndværkerfirma.

Det er normalt ikke så meget jeg skriver om mit biologiske ophav herinde, men da I forleden var flere der efterspurgte lidt mere info på min bror, som jeg havde nævnt, slog jeg til og overtalte ham til at stille op som Ugens Mand – en titel jeg i dén grad synes klæder ham, for i mine øjne er han en superstjerne!

image

Lars Bertelsen

Hvad er din største bedrift? 

Jeg er selvfølgelig meget stolt af at have etableret en velfungerende virksomhed, hvor både både mine kunder, mine ansatte og jeg selv er tilfreds med de resultater vi leverer, men dét jeg er allermest stolt af, er at have en velfungerende familie til trods for mit til tider pressede arbejdsliv. Jeg er stolt over at se mine piger vokse, udvikle sig og blive til mere og mere vidunderlige og selvstændige individer for hver dag der går.

 

Hvis du fik 1000 kroner til en gave til dig selv, hvad ville du så købe?

Så skulle jeg have en wellnessdag helt alene. Det er meget sjældent jeg er alene, så jeg ville virkelig nyde lidt forkælelse kun for mig selv.

 

Hvor håber du at se dig selv om fem år?

Jeg håber på at få mere tid til at holde fri og tage på ferie sammen med min familie. Det er meget vigtigt for mig at have tid sammen med dem jeg elsker; især på ferier, hvor vi for alvor kan nyde hinandens selskab.

 

Hvis du fik 1000 kroner til en gave til din kæreste, hvad ville du så købe?

Med hånden på hjertet, så tror jeg faktisk at hun ville sætte pris på at få den samme gave som jeg ville give mig selv. En wellnessdag, helt alene. Som småbørnsfamilie er både min kæreste og jeg sjældent alene og helt uden forpligtelser over for andre end os selv. Og når så vi har været afsted hver især, ville det selvfølgelig være fedt hvis vi efterfølgende kunne tage en dag sammen. 

Skærmbillede 2016-03-06 kl. 08.44.22

Hvordan har det været at blive far?

Det er det mest fantastiske der er sket i hele mit liv. Selvom det næsten er 11 år siden jeg blev far for første gang, kan jeg stadig tydeligt huske den følelse jeg havde i kroppen, da jeg holdt begge mine døtre for første gang. Det har ændret mit liv, meget mere end jeg havde forestillet mig og jeg er virkelig blevet overvældet af den følelse af både kærlighed og ansvar jeg har for mine piger. Selvom det kan lyde som en kliché, så er mine børn det bedste der nogensinde er sket mig.

 

Hvad er det bedste ved at have børn?

Der er så mange gode ting ved at have børn, men hvis jeg skal sætte en finger på det bedste, må det være den ro det har givet mig, fordi jeg ved, at når alt kommer til alt, så er min familie det vigtigste for mig. Den kærlighed vi har til hinanden overvinder alt andet.

 

Hvad lægger du først mærke til hos en kvinde?

Jeg lægger altid mærke til om en kvindes øjne smiler.

 

Hvad lægger du mest vægt på hos en kvinde?

At hun er et godt menneske og en god mor. De grundlæggende værdier for mig er det vigtigste og derfra handler det vist mest om charme og en god portion selvtillid.

 

Færdiggør sætningen: En kvinde er smukkest når…

… Hun er glad!

 

Hvad er kvinder bedre til end mænd?

Mange ting! Især planlægning og struktur oplever jeg at mange kvinder er bedre til end mænd.

 

Hvad er dit bedste råd til kvinder?

I skal øve jer på at trække på skuldrene og være glade. Vi mener det aldrig så slemt, som I tror og vi kan faktisk rigtigt, rigtigt godt lide jer.


… Og vi kan sør’me også godt lide dig, Lars! 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Ham kan du sku’ også godt være stolt af. Jeg syntes det bedste ved Lars er, at han altid virker nærværende og oprigtigt interesseret. Sådan 110%

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven