mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Solskin, nettrusser og bikerjakke

image

Med solen i ryggen og manden hjemme i et par timer, inden han igen skulle på farten for at dele røverhistorier og masser af musik ud, i det ganske land, cyklede jeg i formiddag en tur ned til Strøget for at at gøre mig nogle sidste-udkalds-indkøb; solcreme og en ny badedragt til Los Angeles som kalder på mandag.

Om det var solstrålerne der gjorde mig lalleforvirret eller den optimistiske ekspedient i Triumph, der mente at jeg absolut ville rocke en – godt nok opdateret og noget pænere – udgave af nettrusserne, som jeg primært kender fra fødegangen (no spanks!), ved jeg ikke, men til gengæld glemte jeg i min iver, alt om badedragten og kom i stedet derfra med et sæt næsten-matchende undertøj, nu hvor jeg afslog net-trusseletterne.

Efterfølgende faldt jeg, som sædvanligt, i svimer over alt muligt andet end de ting jeg burde have haft for øje og jeg glemte således fuldstændigt min primære agenda, da jeg svingede dankortet til fordel for den skønneste bikerjakke, som fås med fri fragt HER. Den er blød som smør, mega pæn og altså helt perfekt til både forår og sommer, tænker jeg. (affiliate link). 

Halvanden time efter jeg tog afsted, entrerede jeg igen vores lille lejlighed på Østerbro og var stadig ganske tomhændet når det kom til badedragt og solcreme. Til gengæld var mit smil vokset over både solskin, cykeltur og gode køb – og altså, når jeg ikke har en badedragt, er det måske heller ikke helt så nødvendigt med solcreme. I hvert fald ikke hvis jeg beholder jakken på.

Jeg har fuldstændigt glemt alt om at tage billeder hele dagen og som I nok allerede har gættet er billedet ovenfor ikke fra i dag, men fra sidst jeg var i LA, hvor jeg til min egen store begejstring netop havde spottet en skøn vandlegeplads til drengene. Selvom billedet er taget for længe siden og endda på et helt andet kontinent, er det alligevel ret sigende for hvordan jeg har det nu.

Alt. Er. Godt.

Det samme håber jeg selvfølgelig gør sig gældende for jer og jeg håber at I får en forrygende lørdag aften, uanset i hvilket selskab I skal tilbringe den.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Både solcreme og badedragt er meget billigere (og bedre) når du kommer frem, Så ingen ko på isen. Bare (endnu) en undskyldning for at kaste dig ud i LA´s butiks liv, skal du have hjælp til at finde Rodeo Drive, så råb op, ha ha.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven