mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Et personligt rejsekort – til dig selv og dine venner

imageAnnonce

Kontrasterne står klokkeklart fra varme Los Angeles til kolde Marielyst – ikke fordi det ene nødvendigvis er bedre end det andet, men når jeg kigger ud igennem vinduet og ser blæsten rive i de sparsomme blade på træerne, kan jeg godt savne LA en lille bitte smule, selvom jeg har det smaddergodt lige her hvor jeg er.

LA er en kæmpe stor by og selvom jeg har været der rigtigt meget efterhånden, er der alligevel virkelig mange steder i byen, som jeg endnu ikke hverken har set eller hørt om. Sådan synes jeg forøvrigt altid det er med større byer, hvor jeg ofte forsøger at “finde de lokale steder” og alligevel ender med at vælge noget, som er repræsenteret i diverse rejsebøger og som ofte ikke er særligt autentisk og slet ikke nogen overset perle, som i virkeligheden er noget af dét jeg kan få det allerstørste kick ud af at opdage.

Derfor blev jeg så glad, da jeg opdagede at SAS, som jo netop har åbnet en daglig direkte flyrute fra Skandinavien til Los Angeles, har udvidet deres i øvrigt ganske udmærkede app, med en slags personligt rejsekort, hvor man kan give sine personlige bedste tips til de steder man har besøgt og på den måde, give de gode anbefalinger videre til dem som man gerne vil dele dem med – uden det bliver kommercielt. Det er drønsmart synes jeg og jeg skal helt sikkert tjekke en masse andres rejsetips ud, når jeg igen – forhåbentlig snart – rejser ud i verden. Næste gang, helst med min familie.

Læs mere om LA HER og app’ens smarte feature – remap – HER.

Jeg har selv netop oprettet min egen lille guide/remap til LA, som ingenlunde er hverken særligt grundig eller fyldestgørende, men jeg tænker, at jeg på et tidspunkt når jeg er vendt hjem fra mit lille tænke-retreat, vil lave en mere dybdegående guide her på bloggen, hvor jeg i samme forbindelse tænker, at jeg lægger mine tips ind i app’en. I mellemtiden skal I være mere end velkomne til at lægge jeres allerbedste tips til LA ind i mit kort – det er nemlig endnu en ski’e smart feature i app’en, så man ikke ender med at skulle tjekke flere af sine venners rejsekort når man skal afsted, men i stedet kan få det meste samlet, fra de mennesker man godt kan lide, i ét kort. Find mit kort HER og tilføj endelig jeres tips.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven