mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Så er det næsten nuuu!

image

“Ønsker de the eller kaffe?” Kaffe, for helvede! Kaffe, kaffe, kaffe. Ikke et ondt ord om the, men lige nu har jeg brug for kaffe.

Jeg sidder på et fly et eller andet sted imellem København og Stockholm, som altså er dér jeg – sådan rigtigt – skal flyve fra, når jeg lige om lidt flyver mod LA.

Jeg har været oppe siden klokken 4 ovenpå en nat, hvor Peter tilsyneladende var ganske uenig med mig i, at det ville være temmeligt cool lige at få sovet bare en lille smule tungt.
Alligevel er jeg ikke sådan rigtigt træt. Ikke endnu i hvert fald.

Jeg har det som lige før første gang vi, tilbage i folkeskolen, havde fået lov til at gå op i Brugsen i spisefrikvarteret, hvor jeg dengang – på opfordring fra min far – stak direkte op og købte et helt franskbrød, som jeg udhulede og fyldte op med (næsten) en hel pakke flødeboller, som jeg sammen med en klassekammerat brugte resten af skoledagen på at fortære.

I dag har jeg ikke tænkt mig hverken at gå amok i franskbrød eller flødeboller, men jeg har tænkt mig at jeg skal have solbriller på næsen og, når vi kommer frem og det i Danmark allerede er blevet i morgen igen, have mig en lille drink. Måske iført noget pænt tøj. Sådan bare fordi, ik’?

Faktisk er det lige før jeg går hen og bilder mig selv ind, at det her med jetlag nærmest bliver en fornøjelse, når det ikke inkluderer varetagelsen af børn samtidig. Måske bliver jeg klogere…

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Kære du!
    Når jeg læser dine altid pisse gode indlæg, kan jeg næsten drømme mig væk og føle at det i virkeligheden er mig der sidder der på den flyver med kurs mod LA og ikke har fået nok søvn pga af 18 måneders tornado i dobbeltsengen i nat. Når jeg så efter lidt tid kommer til mig selv (efter endt drøm hvor jeg i den grad er landet og har skyllet en lille drink ned i LA) så glæder jeg mig over at et menneske som jeg ikke har mødt kan skrive en tekst der tillader mig lige at tage 2 min væk i mine tanker (til LA). Jeg under dig det skisme, så hav en rigtig god tur og må den indfri hvad indfries kan af forventninger 🙂
    Og tak for dig!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven