mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

På togtur med goodiebags til børnene

imageAnnonce

Straks jeg landede hjemme på Østerbro, efter at have tilbragt fire dage i Los Angeles, skiftede jeg indholdet i min kuffert ud fra at være t-shirts og kjoler til tykke sweatre og bløde bukser og min lange, varme uldfrakke, inden jeg stak op til børnehaven og hentede Jens, som i det samme han så mig råbte: “Jaaa, nu skal vi i sommerhus!” 

Vi er taget en tur ned til Marielyst og jeg skal love for, at turen herned har været mere end bare almindeligt god. Vi har nemlig – for en sjælden gangs skyld – delt familien op, således Thomas og Peter kørte i forvejen i en propfuld bil og Jens og jeg tog turen med gode gamle DSB. Ovenikøbet på 1.etage, som Jens synes var ret så sejt. “Se mor, vi kører nærmest helt oppe i himlen” sagde han, imens han trykkede næsen mod det store vindue, inden han igen kastede sig over de gule vingummier, som jeg er så heldig at han bedst kan lide, nu hvor de grønne er mine klare favoritter.

Turen startede, som det sig hør og bør, når man skal køre langt i tog, i den lokale kiosk, som i hvert fald for vores vedkommende er en 7-eleven, hvor vi tankede op på både pølsehorn, juice, iskaffe, snolder og en lille smule frugt i forsøget på at opveje overvægten af de usunde – men lækre – sager. Fordi vi havde en såkaldt Familiebillet, fik Jens ovenikøbet en lille goodiebag i 7-eleven med en malebog og nogle farveblyanter, ligesom vi fik 20% rabat på noget af regningen med Familiebilletten i hånden.

image image image

Det er sådan at man her i påskeferien kan købe denne Familiebillet, som altså bringer en familie (eller voksne og børn der rejser sammen – jeg tror ikke der er nogen der spørger til indbyrdes relationer) på helt op til to voksne og fire børn, rundt i hele landet – ligeså tosset og hvorhen man overhovedet har lyst til – i 24 timer for bare 499.- inklusive goodiebags til børnene. Dét er knagme smart. Læs meget mere om billetterne HER.

Jeg har altid været vild med at køre tog; som teenager fordi jeg altid var på udkig efter flotte drenge, som jeg yndede at skabe mine egne hemmelige historier om; som studerende fordi togtid for mig var god studietid, hvor jeg ikke blev forstyrret af andet end den dejlige udsigt der af og til fangede mit øje, når jeg kørte tværs over landet fra København til Esbjerg, hvor jeg gik på jordemoderskolen; som voksen nu, når jeg rejser med mine børn især, fordi jeg kan give mine børn fuld opmærksomhed, uden at skulle hverken bekymre mig om medtrafikanter eller, når Thomas er chauffør, vride ryggen halvt af led, når jeg sidder på passagersædet og forsøger at snakke med børnene på bagsædet. Det er vildt hyggeligt, vildt nemt og her i påsken altså også helt vildt billigt.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven