mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om cykeltur, brain freeze og en utjekket blogger

P3090721

Forårets allerførste solstråler der, som de pureste lykkevitaminer, skinner sig til et smil på de flestes læber, er noget af det bedste jeg ved. Derfor overtalte jeg i går eftermiddags Thomas til at spille lidt med musklerne og cykle hele familien, tætpakket i ladcyklen, op til den nyåbnede Starbucks, hvor vi hentede frappuchinos til alle og satte direkte kurs mod fælledparken. Kæft, hvor var det hyggeligt.

P3090720

Jens synes det var lidt koldt for fingrene, men gudskelov hjalp det, da jakkeærmerne blev trukket godt ned om hænderne.

P3090704

Peter derimod, kørte med klatten og ignorerede fuldstændigt sine iskolde fingre.

P3090705

Thomas blev så ovenud begejstret over sin frap’, at han endte med en massiv omgang brain freeze. Rookie mistake, siger jeg bare!

P3090713

Og nårh ja, jeg øvede mig lidt på at være blogger og fik Thomas til at knipse et billede af mig i noget tøj, som det skulle vise sig, at jeg har haft temmeligt svært ved at finde links på, hvorfor den servicemeddelelse jeg egentlig havde tænkt at indlægget her skulle være, er noget fejlslagen. Utjekket, I know og jeg beklager! Det eneste jeg har haft heldet med mig til at finde, er Jens’ jakke, som jeg forøvrigt elsker både af udseende og kvalitet. Den er nedsat med 25% og fås desværre kun i enkelte størrelser HER (affiliate link). 

Nogle dage er det ikke andet end en halv time i parken der skal til, for at både børn og voksne herhjemme får en følelse af en samlet set rigtig god familiedag og jeg kan helt klart anbefale det til alle der ind i mellem har muligheden – og så vil jeg i samme åndedrag helt klart anbefale varme drikke, som temperaturerne stadig kalder klart mere på, end de iskolde af slagsen vi blev fristet til at vælge.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Jeg må (med skam) indrømme, at jeg stadig ikke har været fordi den nye Starbucks – det må blive i weekenden. Hvor vejret jo lover ret fint.

    1. Den er jo sådan set heller ikke stort anderledes end alle andre Starbucks, så du er ikke gået glip af det store 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven