mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Morgen work-out og flyvetur

IMG_9616Annonce

 

Den måde udsigten forandrede sig i morges, da jeg stod på stranden ved Santa Monica Pier, var så betagende at jeg et øjeblik glemte, hvorfor det var, at jeg med alt for lidt søvn i bagagen, var taget ned til stranden før solen var stået op. Derfor blev jeg en kende nervøs, da jeg så den første muskelmand støde til selskabet. Da muskelmandens klon pludselig dukkede op ved siden af ham, vidste jeg, at mit jetlaggede liv hang i en tynd tråd. Jeg var taget til hvad jeg egentlig troede var solopgangsyoga, men som i stedet viste sig at være benhård work-out med nogle af Hollywoods mest prominente trænere. Phew, manner! Og jeg havde ikke engang sportstøj på. Faktisk ejer jeg ikke sådan rigtigt sportstøj og mine træningssko ligger trygt og godt derhjemme i Danmark og samler støv, som de i øvrigt har gjort de sidste 4-5 år. Således befandt mig altså, iført høje jeans og bare tæer, på en strand med den smukkeste udsigt, omringet af sportstyper, imens de to bulldogs befalede armbøjninger og squats i lange baner. Godmorgen, siger jeg bare. Og okay, det var faktisk ret rart – altså, lige på nær de gange hvor jeg blev så forpustet at jeg blev svimmel.

Den heftige morgen fik ligesom kickstartet dagen og efter et langt bad og et lille hvil på terrassen foran mit værelse, kan jeg næsten ikke vente med at komme lidt rundt i byen, med en bog under armen og sanserne ude for at nyde, inden jeg skal mødes med en sød filmproducer. Ikke fordi der er noget sådan særligt over at være filmproducer herovre, hvor alle render rundt med kameraer og store armbevægelser, men ham her er bare en virkelig sød én af slagsen, så det glæder jeg mig ret meget til.

IMG_9621

Foruden hjemme i Danmark og en periode som bartender i Sunny Beach, er Los Angeles faktisk det sted jeg i mit liv har opholdt mig længst tid. Vi boede der hele sidste sommer, hvor Thomas skrev musik og jeg sugede den allersidste kraft ud af min barsel. Vi holdt begge drengenes fødselsdage herovre og fik et godt indblik i hvordan livet i LA kan være. Sagen var nemlig den, at jeg primært oplevede byen i børnehøjde. Vi fik kun passet børnene et par timer en enkelt aften og jeg er derfor langt bedre bekendt med hvilke legepladser der er fede, frem for for eksempel hvilke cocktailbarer der rocker.

Derfor er jeg simpelthen ovenud begejstret for at jeg nu har fået muligheden for at opleve LA – englenes by, som I kan læse mere om HER – bare som mig. Uden børn. Sågar også uden Thomas, som altså er blevet hjemme og er verdens dejligste far for drengene, imens jeg drikker milk shakes og spiser donuts.

SAS har netop åbnet en daglig flyrute fra Skandinavien til Los Angeles, hvor jeg altså var så heldig at være inviteret med på den store premieretur. Jeg fløj på det der hedder SAS Plus, som er mellemklassen og som nogle gange faktisk kun koster et par hundrede mere end den billigste billet og som jeg derfor varmt kan anbefale at man i hvert fald lige holder øje med, når man booker en flyvetur. Sæderne på plus har fået både ekstra benplads og lidt ekstra bredde, som udover at det må være dejligt hvis man har et ben- eller hoftemål udover det sædvanlige, også må er ganske fortrinligt, hvis man som jeg, helst vil forsøge at bruge en del af flyveturen på at sove. Det giver lidt ekstra bevægelsesfrihed og risikoen for at man falder over på sin sidemand, er væsentligt mindre, end i de mindre sæder. På samme måde er jeg kæmpe fortaler for den ekstra plads, hvis man rejser med børn – især med dem under 2 år, som ikke har eget sæde og som derfor fylder en del, særligt når der serveres mad. Nuvel, jeg faldt ikke i søvn i andet end en times tid, men det var vist mest min egen skyld, fordi jeg kørte så meget slik og kaffe ned, som stewardesserne var så søde at komme rundt virkelig mange gange i løbet af turen. Til gengæld fik jeg set fire film og en koncert med Adele, som jeg nu er blevet endnu mere begejstret for end jeg allerede var i forvejen. What a woman!

image image

Udover de fine sæder giver SAS Plus også en række andre fordele, blandt andet giver det mulighed for at have 2×23 kg bagage med, som altså især er en fordel når man rejser med børn og både skal have kufferter og klapvogne med på slæb. I lufthavnen giver SAS Plus adgang til SAS Lounge, som jeg klart kan anbefale frem for de triste sæderækker man ellers ofte kommer til at hænge ud i, ved gaten. Samtidig giver det også adgang til Fast Track, så turen igennem sikkerhedskontrollen går lidt hurtigere, ligesom man også får mulighed for at være blandt de første til at boarde flyet, hvis man nu er til den slags. Personligt synes jeg det er rarest at være blandt de sidste til at boarde, da jeg går efter så lidt tid i flyet som muligt, men til gengæld elsker jeg at kunne komme lidt snapt igennem sikkerheden, som for mig altid er det mest stressende ved at skulle flyve – især, når jeg har mine børn med. Læs meget mere om både Los Angeles og om de mange muligheder for forskellige flyvninger HER.

For nu – hvor jeg er 8 timer bagud i forhold til dansk tid – vil jeg glæde mig til en hel dag i en solbeskinnet by, hvor man hilser på hinanden og sender masser af god karma ud og så håber jeg at I derhjemme i stedet får en dejlig aften 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Hej Mie,
   Jeg er alene afsted, da det er en pressetur i anledning af åbningen af denne flyrute 🙂

 1. Jeg vil meget gerne høre om de gode legepladser? 😊 Vi rejser til LA torsdag med Lærke på 2 1/2….

  1. Åh der er masser af gode legepladser – det afhænger jo ret meget af hvor I skal bo. Min erfaring er dog, at der er ret mange legepladser rundt omkring. I Venice, hvor jeg er lige nu, er der en del fine nede ved strandpromenaden, hvor man selvfølgelig også kan gå hele vejen til Santa Monica Pier, som er perfekt til mindre børn, de dage hvor der ikke er proppet med mennesker 🙂

 2. Tak for svar 😊 Vi skal bo på Venice Beach, så det lyder jo meget godt 😊👏🏻 Er det så varmt at man kan have bare ben? 😊🙈 synes det er lidt svært at finde ud af…

  1. Heldige jer! Venice er perfekt til børn! 🙂
   Vejret er rigtigt dejligt og ja, man kan sagtens have bare ben.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven