mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Mine drenges børneværelse – mest i billeder

Ligesom så mange andre, elsker jeg boligindretning. Ikke fordi jeg anser mig selv som en haj til det, men jeg kan godt lide at forsøge at skabe stemninger i rummene og at mixe trends og personlighed for at ramme den helt rigtige hjemlige følelse. Børneværelset er jeg især vild med at indrette, fordi der ikke er så mange regler, andet end at det skal fungere for både børn og voksne. Der skal være hyggeligt, men ordentligt; det skal for alt i verden indbyde til leg og så skal det være overskueligt at rydde op.

P3100764

Jeg ELSKER lampen hvor man så let som ingenting selv kan skifte skriften ud, så ofte og så tosset man ønsker. Den koster 295.- og kan købes HER.

P3100742

Værelset er i virkeligheden ikke så stort, alligevel har vi prøvet på at lave forskellige små “hyggekroge”, som byder ind til hver sin leg.

P3100746

Jeg synes flagranken og de små personlige billeder skaber en hyggelig og rolig stemning. Flagranken og P’et er hjemmegjort, imens elefanten engang er købt (til overpris) på trendsales.

P3100765

Selvom begge mine drenge egentlig er over uro-alderen, synes jeg alligevel at denne kæmpe-uro fra Djeco er mega skøn! Den koster 239.- HER og er for eksempel god som barsels- eller dåbsgave, hvis man ikke lige selv står og mangler.

P3100744

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed at dén ting jeg er allermest stolt af ved børneværelset (udover indehaverne af det, selvfølgelig) er Thomas’ børnebog, Bare kald mig Tofte. Den er så god og så fin og CD’en der følger med er ikke alene god for børn, den er også god for voksne – noget jeg ellers synes der, måske lige med undtagelse af Albertes Tjubang Chokolademand, som også var ret fin, har været en kæmpe mangelvare indenfor børnemusikgenren. Bare kald mig Tofte kan købes HER.

P3100747

Playmobilpiratskibet er én favoritterne herhjemme og kan købes med en lille besparelse HER.

P3100749

Når man ikke har så mange kvadratmeter er noget af det vigtigste, synes jeg, at der er opbevaringsplads nok, så der ikke kommer rod over det hele. God opbevaring giver godt overblik og god ro.

P3100763

Trommerne købte jeg på et lokalt marked I Sierra Leone og til min store overraskelse – og glæde – spiller drengene faktisk ikke sååå meget på dem, ha ha!

P3100760

Vi er på ingen måder farveforskrækkede og jeg elsker at det er helt tydeligt, at det er et børneværelse, med fuld knald på pangfarverne – i hvert fald i den ende af værelset hvor børnene ikke sover.

P3100767

Bøger fylder rigtigt meget for os, både på børneværelset og sådan set også i resten af lejligheden.

P3100753

Som jeg nævnte ovenfor, er opbevaring alfa omega. Disse kasser er lavet ud af nogle billige foldekasser fra IKEA, en klat maling og lidt pap – og drengene elsker dem!

P3100773

Denne flodhestepuf er ét af mine yndlingsmøbler. Den er syet af en ældre kvinde, som én fra min første mødregruppe kendte og jeg kan derfor ikke linke til den – desværre. Er den ikke bare fin?

P3100761

Højdemåleren som hænger på væggen er jeg virkelig glad for – især fordi vi har kunnet tage den med os igennem vores flytninger. Jeg tænker at den skal gemmes til tid og evighed og jeg er derfor glad for at denne er forholdsvist rolig i udtrykket, så den ikke sådan kommer til at gå af mode. Jeg har desværre ikke kunnet finde den i disse farver, men den kan fås i lyserøde nuancer, som ville være perfekt til et pigeværelse HER til bare 129.-

P3100758

Den ikoniske BRIO-hund var en gave Jens fik til navngivning og begge drengene elsker stadig at traske rundt med den over hele lejligheden. Find den i lille HER og i stor HER.

indeholder affiliate links – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Herhjemme er vi også ret vilde med Sebastians børnecd, især syntes drengene at pruttesangen er sjov… Fnis;-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven