mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Luksus versus budget – bikerjakker

Sammen med forårets kalenderkomme er det selvfølgelig nærliggende også at begynde at tage et lille kig hen imod garderoben, som for mange måske skal opdateres en lille smule. I hvert fald skal vinterjakken forhåbentlig snart skiftes ud med en lidt mere sommerlig udgave og i mine øjne er bikerjakken den helt perfekte overgangsjakke, fordi den både fungerer godt til sweater og jeans, sammen med et stort tørklæde på de lidt koldere dage og sammen med en feminin kjole når det bliver lidt varmere.

Bikerjakken fås i utallige afskygninger og prisklasser og jeg har derfor fundet nogle af dem frem, som jeg tænker kan rocke foråret ret godt, både i luksus og i budgetversionen. Jakkerne fra 1-3 koster alle under 1000 kroner, imens de andre, uden jeg får sagt for meget, koster noget mere.

bikerjakker

– affiliate links –

1 Noisy May HER / 2 Minimum HER / 3 Mango HER / 4 House of Dagmar HER / 5 Karl Lagerfelt HER / 6 Munderingskompagniet HER 

Hvis jeg skulle vælge én fra hver af kategorierne, ville jeg klart gå efter jakken fra Minimum og dén fra Munderingskompagniet, som jeg er fuldstændigt pjattet med! Den er både rå og feminin på samme tid og jeg er vild med detaljen med nitterne på kraven, som giver den lidt ekstra lir.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven