mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Krudt i krydderen, musical og lækker mundering

IMG_9548

Endelig, efter næsten to uger væk hjemmefra, er jeg i dag kommet hjem til København. Jeg har, efter seks dage ganz naturel, set mere end bare almindeligt meget frem til at give den fuld knald på krudt i krydderen og høje hæle, i anledningen af at jeg i aften skal en tur ind i Glassalen og se musicalen Hair Spray – ovenikøbet i det bedste selskab jeg kan tænke mig til den slags; sammen med min far.

Vi har, så vidt jeg husker, kun været i teatret sammen én gang tidligere. Jeg var barn og min far havde købt billetter til L’elisir D’amore – eller elskovsdrikken, som den hedder på dansk – i Det Kongelige Teater. Jeg forstod ikke et kvæk af hvad stykket handlede om og jeg brød mig vist heller ikke synderligt om sangene, men alligevel gik jeg derfra med en nyvunden overbevisning om, at jeg ville være operasangerinde når jeg blev stor; alene på baggrund af min fars entusiasme og begejstring, som jeg lod smitte af på mig, som var det en rød skjorte i den hvide vask. Derfor har jeg en klar forestilling om, at i aften bliver en usædvanligt god oplevelse – uanset hvor god musicalen viser sig at være.

IMG_9553

Jeg har tænkt mig at iføre mig mit nye absolutte yndlingsbeklædningsstykke, min buskedragt fra Gestuz, som føles ligeså let som søndagstøj samtidig med at den på fineste vis skjuler topmaven og fremhæver numsen – på en god måde. Med stiletter, som er tilfældet bliver for mig i dag, er den perfekt til fest og med (hvide) sneaks er den perfekt til hverdag. Buksedragten, som altså også er den jeg har på, på billederne ovenfor, kan købes HER (affiliate link).

Med forventningen om at blive blæst bagover af min fars entusiasme og muligvis også af sange, dans og skuespil, håber jeg at Skærtorsdag indtil videre har behandlet jer pænt og at I får en forrygende aften!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven