mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kom og gør mig selskab!

image

For første gang i hvad der føles som umindelige tider, men som nok nærmere er nogle uger, er min yngste faldet i søvn før 19.30 og min ældste slumrer hen i lænestolen og glæder sig til x-faktor starter. I virkeligheden tror jeg ikke rigtigt han gider at se programmet, men han ved, at han får lov til at være længe oppe og dét i sig selv er sejt nok til at kæmpe sig igennem en hel times talentshow, hvoraf han udelukkende indtil nu er blevet sådan rigtigt imponeret over “rockstjernen” som han kalder ham. Jeg er ikke helt enig, men jeg giver ham ret imens jeg tænker mit.

Vi har i aften, for anden fredag i træk, skiftet bland-selv-slikket ud med frugt – i denne uge med et frugtmonster, som vi har haft en kæmpe fest over først at lave og sidenhen beundre og nu så småt også at spise. Det kan klart anbefales!

Derfor, med fødderne oppe, min fire-et-halvt-årige overfor mig, frugt på bordet og kaffe i koppen håber jeg at I vil gøre mig selskab, med en omgang live-spørgerunde. Alle slags spørgsmål er velkomne, så længe I kan klare alle slags svar. Det bliver knaldhyggeligt!

Til en start kan jeg jo sige, at jeg helt klart foretrækker sennep og løg på en spegepølsemad og at lige præcis sådan en mad, er noget af dét jeg savner allermest, ved efterhånden at have droppet at spise kød. Sådan bare lige hvis der nu sad nogen og tænkte på netop dét spørgsmål.

Fyr løs! Det bliver sjovt – og hvis jeg er lidt sløv på tasterne, så er det altså bare fordi jeg diskuterer Disney Show eller hårde ord fra dommerne med Jens, som ellers indtil videre ikke lader til overhovedet at ænse mit selskab på denne fredag aften. Han har sit frugtmonster i stedet.

Skriv din kommentar

Kommentarer (46)

 1. Jeg synes, at den fødselshistorie tidligere, var herre sej, og vil lige sende en føler ud, og hører dig om du har gjort dig tanker om, at komme hjemme-fødende til undsætning – eller hvad jeg skal kalde det 😉 Som en privatsession 🙂 Så giver jeg sgu en veggiemad, der helt klar vil slå en spegemad 😀

  1. Årh ja, det ville jeg SÅ gerne, men det kan desværre overhovedet ikke lade sig gøre i forhold til mit familieliv. I hvert fald ikke før man opfinder en metode til at beregne præcis hvornår den gravide går i fødsel 🙂

   1. Jeg går i tænkeboks 😛 Det kunne være überhyggeligt 😉 Det var egentlig bare en sjov tanke 🙂

 2. Kunne du ikke tænke dig at fortælle noget mere om da du var miss danmark, som vist er det jeg kan spotte på billedet øverst til venstre.

 3. Skulle du ikke læse (måske var det psykologi) eller har jeg misset det blogindlæg hvor du skrev det er droppet igen 😁 Eller læser du nu? Synes bare ikke du har skrevet du er startet

  1. Asien! Jeg har kun været i Kina, sammen med piger fra lande verden over, hvor jeg ikke havde nogen selvbestemmelse over hvad jeg skulle se eller lave, så jeg tænker at der må være såååå meget at opleve – hvis altså ikke bare vi ender med at dase på en strand, med sandslotte og kokosnødder.

 4. Hvem er din favorit deltager i X factor?
  Hvad skulle dine børn have heddet hvis de havde været piger?
  Lakrids eller vingummi?
  Yndlings frugt?

  1. Reem, uden tvivl! Hun er en stjerne.
   Jens skulle have heddet Sarah, efter Thomas’ biologiske mor. Ved Peter havde vi mange navne i spil. Bl.a. Kirsten og Pippi.
   Lakrids OG vingummi. Perfect match.
   Lige nu vinder kiwi nok – men det svinger 🙂

 5. Hej Cana.
  Elsker din blog. Er selv mor til 2 drenge på henholdsvis 5 og 1 år. 🙂
  Jeg tænker om du savner noget fra Sønderjylland. Huset, pladsen. jeg tænker jo det en stor omvæltning men at København har så mange muligheder for at lufte børnene osv.. Kan jeg godt misunde når jeg sidder her i lille bitte simmelkær hvor legepladsen er blevet rykket ned og børnehaven lukket.

  1. Hvor er du da sød! TAK.
   Hm, jeg synes ikke jeg sådan savner noget andet end de mennesker jeg holder af og som jeg ikke ser så meget mere. Når det så er sagt, så kunne et glas vin på balkonen med udsigt over havet selvfølgelig noget som en 3-værelses midt i København ikke kan 🙂

   1. Det sejt. Og det har du nok ret i. 🙂
    Hvis man trives der hvor man er, er det jo også bare helt fantastisk 🙂

 6. Jeg vil bare benytte denne fantastiske fredag til at sige 1000-tak for en vildt god blog! Du er fantastisk, og jeg elsker at følge med! ❤️ Du er en god blogger og helt sikkert en fantastisk mor og kone – sådan virker det i hvert fald! Inspirerende!
  TAK! ❤️ Knus den 20 årige Lise 😉

    1. Fordi Facebook indtil videre ikke vil give mig lov til at ændre navnet på siden, men jeg tror stadig på at jeg nok skal få skovlen under dem på et tidspunkt!

 7. Hej Cana.
  Læser med fornøjelse din blog….
  Er selv mor til en Jens (og en Ole) og gift med en Peter ❤️
  God weekend og tak for skønne betragtninger fra din hverdag.

  1. Arhhh der kom den fra forrige kommentar 🙂 Sikke dog et skægt sammentræf!
   Også god weekend til dig.

 8. Det er forår, solen skinner og du står med valget mellem shorts eller nederdel? Og sneaks eller ballerina?

  1. Forår og bare ben?! For real.. I virkeligheden går jeg ofte i lange bukser året rundt, men når det står imellem shorts og nederdel, bliver det oftest shorts. Og sneaks. Jeg er slet ikke til ballerinaer.

  1. Ville det være mærkeligt at sige spegepølse? Jeg tror ikke jeg har nogen særligt livret, men jeg elsker til gengæld hvidt brød med fed ost!

  1. Det hele! Det var en vanvittigt go fest og det eneste jeg kan ærgre mig over er, at den ikke varede en hel weekend, så jeg havde haft mere tid til at snakke, danse og kramme med alle vores gæster.

 9. Hvad har været det sværeste ved at (næsten) droppe kødet. Har du nogle gode tips og ingredienser, som du er blevet rigtig glad for? Jeg er stadig kødspiser, men prøver at begrænse det 🙂

  1. Jeg synes faktisk ikke rigtigt det har været svært. Det eneste – udover spegepølse – som jeg af og til savner, er kylling, som jeg ikke har fundet noget særligt godt erstatning for. Jeg spiser stadig æg, som ofte er vores protein om aftenen. Ellers er jeg glad for Quorn-produkter og så er jeg kæmpe fan af både veggieburger og -pizza. Gederulle gør forøvrigt også at alt ikke-kød-mad smager lidt af kød alligevel, synes jeg. Bum, det blev lidt rodet, men jeg håber du kan følge mig.

 10. Hvis du kunne vælge anderledes ville du så stadig vælge at uddanne dig til jordemoder? Of hvordan har du selv født? (Hospital eller hjemme) Gi’ fornøjelse med frugtmonster og hygge på sofaneseren😊

  1. Jeg elsker min jordemoderuddannelse og -baggrund og jeg ville ikke bytte det for noget. Jeg kunne dog måske have ønsket mig at jeg også havde snuppet lidt kommunikation oveni hatten, sådna i forhold til mit “arbejde” som blogger 🙂

  2. Begge mine fødsler var planlagt til at foregå hjemme, men med Peter blev jeg desværre overflyttet til hospitalet hvor jeg så endte med at føde. Men hey, så har jeg også prøvet det 🙂

  1. Årh det er svært for der er dælme mange! Èn jeg dog virkelig, virkelig gerne ville spise middag (og sludre) med er Melinda Gates, Bills kone. Hun er ét af de mest inspirerende kvindemennesker jeg kan komme i tanker om og jeg kunne så godt tænke mig at tage ved lære af den gode energi og karma hun render rundt med. Hun gør så ufatteligt meget godt i verden og jeg er sikker på at hun kunne lære mig rigtigt meget – både om verden og om mig selv.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven