mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

JUST SOLD!

IMG_0718AnnonceTil det første møde Thomas og jeg holdt med ejendomsmægleren, efter vi i januar havde sat vores hus i Sønderjylland til salg, var han ovenud begejstret over den massive eksponering og ikke mindst det kæmpe store antal mennesker der havde været en tur inde forbi hjemmesiden for at se boligannoncen. Takket være jer. Fordi I dengang var så søde til at sprede ordet om, at vores (fantastiske) hus var til salg.

Alligevel blev huset ikke solgt og i løbet af 4 måneder valgte vi i stedet at leje det ud til nogen, som sidenhen har vist sig at være de bedst tænkelige lejere. Heldigvis. Faktisk kan jeg slet ikke overskue at tænke på, hvis vi havde fået nogle andre ind.

Vores ejendomsmægler var både sød, ærlig, anerkendende og ikke mindst topbegejstret og -motiveret for at sælge huset og jeg har ikke andet end roser til overs for ham og hele hans team, men alligevel mærkede jeg et lillebitte stik af ærgrelse da jeg for nyligt opdagede JUST-SOLD, som i mine øjne er den vildeste måde at sælge sin bolig på.

Hos JUST-SOLD fungerer et salg i store træk ligesom den traditionelle ejendomsmægler, der vurderer din bolig, prissætter den, gør den klar til salg (indhenter lovpligtige dokumenter og laver salgsopstilling) – og så derudover tilbyder den unikke mulighed for at udbyde boligen til flere mæglere på én gang. Det er nemlig sådan, at JUST-SOLD samarbejder med 250 lokale ejendomsmæglere landet over, hvoraf du kan få 2-5 af disse til sælge din bolig på samme tid. Det betyder selvsagt en markant højere eksponering over for potentielle købere, og dermed en øget sandsynlighed for et hurtigt salg, samtidig med at man – selvfølgelig, fristes jeg til at sige – kun skal betale ét salær.

Der er ingen økonomisk binding og man kan altså opsige samarbejdet gratis, uden at skulle betale hele eller store dele af salæret, hvis man for eksempel som Thomas og jeg allerede efter forholdsvist kort liggetid alligevel ikke ønsker at sælge boligen.

Det er så skide smart og jeg er ovenud begejstret for tanken om, at samle hele papirsdelen ét sted og så ellers benytte et mæglersamarbejde derefter – det er så vidt jeg kan forstå, rent win for alle parter. Især selvfølgelig for dem der gerne vil sælge deres hus.

Fordi vi er så svineheldige at have verdens sødeste og mest påpasselige lejere i vores hus, er det for os lige nu ikke relevant endnu engang at skulle forsøge at sælge huset, men det er klart, at hvis vi en dag i fremtiden igen får lyst til at forsøge os med et salg, så skal JUST-SOLD helt klart bookes til et møde. I første omgang er mødet nemlig både ganske uforpligtende og selvfølgelig gratis.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Det lyder interessant. Vi har vores hus til salg i øjeblikket og jeg må da lige undersøge lidt mere omkring just sold skulle vores hus ikke blive solgt af vores nuværende ejendomsmægler. Tak for tip. Kh Dorte

    1. Kære Dorte. Du skal i hvert fald være så velkommen til at kontakte os, hvis det bliver aktuelt:) De bedste hilsner Charlotte Stelsrud fra JUST-SOLD

    2. Selv tak! Jeg er meget glad for at du kunne bruge det – selvom jeg selvfølgelig håber at jeres hus bliver solgt hurtigt!

  2. Jeg har fluks booket et uforpligtende møde med Just Sold – tak for tippet:) Jeg har en lejlighed, som jeg skal af med, så det var perfekt timing:)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven