mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Inspiration: Hvad marts (blandt andet) kan byde på

Ligesom de fleste andre vågnede jeg i går op med lidt ekstra kriller i maven, alene over det faktum, at kalenderen nu fortæller mig, at det er blevet forår. Lige om lidt kommer lyset igen strømmende ind igennem vinduerne fra tidlig morgen til sen aften og jeg elsker det. Marts byder på så mange gode ting – for mit vedkommende både store og små.

image

I marts vil jeg gerne:

 

 • Gå en tur rundt om søerne – uden jakke. Jeg vil sætte mig på Dronning Louises Bro med en kop kaffe, solbriller på næsen og nyde solens stråler der forsigtigt kysser huden.

 

 • Besøge Kalles Bodega som åbner i Studiestræde denne weekend. Kalle B var DJ til vores bryllupsfest og er ét af de absolut sødeste mennesker jeg kan komme i tanker om og jeg er derfor ikke et sekund i tvivl om, at en bodega i hans ånd også kommer til at være en bodega i min ånd.

 

 • Tage til Los Angeles. Uden min familie. Som jeg jo skal og som jeg lover, at skrive meget mere om snart – jeg er i hvert fald ved at sprænges af begejstring, så jeg kan nok ikke holde en lind strøm af “jeg glæder mig”-udsagn tilbage.

 

 • Dyrke yoga på en strand. I Los Angeles. Som jeg skal. – Og nu skal jeg nok stoppe med at skrive mere om Los Angeles i dette indlæg.

 

 • I teatret. Måske for at se en musical, som jeg faktisk aldrig har prøvet, men som jeg tager mig selv i at være en lille smule fordomsfuld omkring og som jeg derfor tænker at jeg skylder både mig selv, men måske især musicalgenren at prøve af.

 

 • I biografen, som også var på listen (og blev indfriet) i sidste måned. Denne gang vil jeg gerne til Herlev Bio, hvor man efter sigende skulle kunne ligge vandret og stadig se lærredet. I do not know how, men jeg glæder mig til at prøve det i selskab med en kæmpe pose snolder og Flaskepost fra P.

 

 • Rydde lidt op i mine børns legetøj. Jeg kunne – som jeg tror det gør sig gældende for de fleste forældre – godt tænke mig at de havde mere kvalitetslegetøj og mindre “crap”. Det svære bliver selvfølgelig at gøre det med deres samtykke og gode råd til dén slags, modtages med kyshånd!

 

 • Tage på cykeltur sammen med min familie. Det behøver ikke være mere end en lille tur igennem København, men jeg elsker den særlige fornemmelse af samhørighed og kærlighed jeg får, når vi cykler sammen. Jeg ved godt det måske lyder skørt, men for mig er der noget helt særligt over det.

 

 • I sommerhus. Helst sammen med en stor flok venner, til god mad, vin, kortspil, dyp i swimmingpoolen og masser af fri leg med børnene. Påsken tænker jeg er helt perfekt til lige præcis dét.

 

 • Købe sandaler. Eller i hvert fald overveje at købe sandaler, som jeg på én eller anden måde altid overser når jeg shopper og som jeg derfor altid mangler, når varmegraderne nærmer sig bare tæer. I år skal det være!
Skærmbillede 2016-03-02 kl. 10.26.26

Stylesnob HER / Angulus HER / By Malene Birger HER

– affiliate links –

 

 • Glæde mig over snart at have mit rigtige navn stående i mit pas. Hidtil har jeg heddet Cana Scharbach Bertelsen i mit pas, selvom det er mere end 5 år siden jeg skiftede navn. Og med nyt pas kan jeg jo komme til Los Angeles. Som jeg tilsyneladende alligevel ikke kunne lade være med at nævne igen. Sorry!

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Det’ SÅ vidunderligt det er forår! Også selv om det pisser ned udenfor…. I morges vågnede jeg til lyden af fuglekvidder. Eller det troede jeg i hvertfald. Ind til jeg konstaterede, at klokken var 01:20, og fuglekvidderet var en ny variant af Mands snorken….. Never mind; Spring’s coming right up 🙂

 2. Vedrørende legetøj, så har min strategi ganske enkelt været at gøre det lidt i det skjulte;). Det virker ganske godt og man ved jo godt hvad der er yndlings og hvad der bare samler støv. Vi prøver også at være bedre til kun at købe kvalitetslegetøj, men jeg falder selvfølgelig i fra tid til anden, men hvem gør ikke det?!?

  1. Det har faktisk også været min strategi hidtil, men jeg har alligevel liiiidt dårlig samvittighed over det, når de så kommer fire måneder efter og spørger om jeg ved hvor den der lille plastikdims er henne… Suk.

 3. Det lyder skønt! Her hos os byder vi i marts en ny baby velkommen – en pige, som gerne må se at komme ud snart! Udover det har vi ikke planer, men det skulle vel også være nok!

 4. Jeg kan huske at min mor engang sagde, at vi skulle sortere i mit tøj og aflevere det i en container. på den måde kunne vi hjælpe de fattige børn med at få nyt tøj. jeg Havde en ynglings kjole som jeg desværre var vokset fra men som jeg ikke ville afmed. Men det var lige pludselig okay at give den fra mig når jeg tænkte på at en anden pige ville få glæde af den. Måske vil den strategi også hjælpe ift legetøj? 🙂

 5. Det med passet minder mig om første gang, jeg skulle have fornyet mit pas, efter vi havde fået vores datter. Jeg tog ned på paskontoret, fik udfyldt papirerne, og så sagde damen: “Har du nogle børn, der skal indskrives i passet?” (Det var før, børn skulle have deres eget pas) “Næh”, sagde jeg. Det var først, da jeg kom hjem, det gik op for mig, at jeg sgu da havde min datter – som faktisk næsten var 1 år!
  Da jeg så havde fået passet, måtte jeg igen ned på paskontoret og sige: ” Øh.. Jeg har forresten et barn alligevel!”
  Hold kæft, det var åndssvagt, haha. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven