mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Inspiration: En genial app til os med (mindre) børn

imageAnnonce

Selvom jeg elsker at lege med mine børn og vi hygger os i hinandens selskab, så ved jeg også, at jeg ingenlunde kan det samme, som andre børn kan, når det kommer til den gode lege- og underholdningsværdi. Børn kan bare noget med børn, easy as that.

Udover at vi i familien But-båt ind i mellem er taget på ferier rundt om i Danmark, så har vi også flyttet både by- og landsdel nogle gange. Fra KBH K til Valby til Broager til Østerbro – hver gang uden at have et netværk af potentielle legekammerater til børnene, det sted vi er flyttet til.
Heldigvis har vi alle steder ret hurtigt mødt nogle søde voksne, som har haft nogle søde børn og for nogle udadvendte små badutter som mine drenge, er det altid dejligt med nye og flere legekammerater og til dét har jeg fundet en virkelig smart app.

Playmapr hedder den og den er – kort fortalt – et kort over hvor man kan finde legekammerater til sine børn.

App’en er super enkel at bruge og alt man skal gøre for at komme igang er at downloade den, oprette en profil, tilføje sine børn og starte en søgning.

image

Herefter kan man udspecificere hvilken alder og køn man helst vil finde børn i, ligesom man også kan vælge hvor bred en radius man vil søge i.

image

Når man har fundet et barn som matcher dét man ønsker, skriver man via app’en til forældrene og så er det bare om at finde en aftale derfra. Det er virkelig nemt og virkelig smart.

Når det kommer til stykket tænker jeg at app’en altid har sin berettigelse, men dén situation hvor jeg selv forventer at jeg vil komme til at bruge den mest er når vi tager på ferie rundt om i Danmark. For eksempel skal vi et smut i sommerhus i Marielyst her inden påske, hvor jeg tænker at det kunne være smadderdejligt, hvis jeg med et klik, kunne finde frem til nogle potentielle legekammerater til børnene – uanset om det så bare bliver til en times tid på legepladsen for at se om børnene der mødes overhovedet gider at lege med hinanden eller om det udvikler sig til reelle relationer, så tænker jeg, at det altid er forsøget værd, hvis man tænker, at det kunne være rart for éns barn eller børn, med nogle legekammerater – både på ferier og i éns lokalområde.

For at app’en skal have den allerbedste effekt, kræver det selvfølgelig at alle der kan se fidusen i den, downloader den og registrerer sine børn, således vi allesammen kan finde hinanden og få sat nogle legeaftaler i stand. Derfor vil jeg gerne opfordre alle, der lige som jeg synes det er en god idé, at downloade app’en HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Hvis I kommer til marielyst og mangler legekammerater på en legeplads et par timer, så skriv endelig! Jeg kan deltage med 2 piger på henholdsvis 4 år og knap 3 år. Det kunne være hyggeligt!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven