mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

I ugens løb…

Selvom jeg på mange måder er pjattet med mænd – og endnu mere med mænd, som giver mig et lille indblik i deres tanker og verden – så har jeg besluttet at lade Ugens Mand holde en lille pause. Til gengæld vil jeg i stedet, hver søndag, lave en opsummering af hvad jeg har foretaget mig i ugens løb.

Faktisk er det slet ikke min egen idé og det er – bortset fra at vi selvfølgelig ikke foretager os det samme og derfor skriver vidt forskellige ting – direkte plagieret fra Cecilie på tregodegrunde.dk, som længe har skrevet lignende indlæg – til min kæmpe store fornøjelse. Det ugentlige opsummeringsindlæg får mig til at føle at jeg kommer helt tæt på, fordi der unægteligt nævnes mange ting, der ellers aldrig ville se dagens lys på bloggen.

I ugens løb har jeg:

… Været inde og se Hairspray i selskab med min søde far. Stykket var ikke nogen synderlig oplevelse, men jeg var fint underholdt og jeg kunne ikke undgå at blive en lille smule forelsket i flere af skuespillerne og drømme mig tilbage til min egen tid som “musicalstjerne” – i skoletiden, that is.

image

Det fineste ved at skulle i Tivolis Koncertsal var uden tvivl at gå igennem den lukkede have og se på den smukke belysning. Der var så fint!

image

… Besøgt adskillige legepladser – den på billedet herunder er én i Marielyst, hvor drengene havde en fest over de mange store gynger. 

image

Næsten lige så meget fest som de havde, da de lavede gyngesandwich på en gynge på vores lokale legeplads, sammen med deres kusine, som har været på besøg hos os i et par dage.

image

… Shoppet! Heldigvis for mig, er min niece – drengenes kusine – en rigtig “shoppepige” så vi tog ud, sammen med resten af København og tømte lommerne i solskinsvejr på påskens eneste åbningsdag.

IMG_9904

… Fejret Thomas i sommerhus, hvor vi var sammen med en masse gode venner.

image

Selvfølgelig med masser af kage – og 31 flag.

image

… Været på stranden ved Marielyst

IMG_9834

… Fået vind i smil og hår.

image

… For første gang, siden vi er flyttet tilbage til byen, besøgt vores lokale Jensens Bøfhus som altså i dén grad har fået sig en overhaling af de bedre, siden jeg  – for år tilbage – var der sidst. Salatbaren (og ikke-kød menuen generelt) var en lille smule tarvelig, men med ta’selv-softice til dessert er det sådan set fuldkommen underordnet hvad der bliver serveret til hovedret, synes jeg.

image

Drengene var i hvert fald ret meget fan af deres hjemmegjorte is.

image

… Været til påskefrokost, hvor jeg sprang øllerne over til fordel for at kunne køre hjem og passe børn, hvor vi blev godt underholdt, da både guitarer, trommer og velsmurte sangstemmer blev fundet frem.

IMG_9885

Spist popcorn i massevis.

image

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven