mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Gallamiddag i Beverly Hills

Lige bortset fra da jeg, på vej ud af den lille private minibus, var ved at snuble i min kjole – to gange – var det på alle måder en virkelig dejlig oplevelse, da jeg i aftes entrerede  det glamourøse Starlight Ballroom i Beverly Hills, hvor der var linet op med masser af drinks, lækker mad, musikalsk underholdning og en fantastisk udsigt ud over byen.

Ovenpå dagen i Venice, var jeg  – sammen med det øvrige hold fra presseturen jeg er på – inviteret til gallamiddag og hvis der er noget mit lille pulserende pigehjerte, som til dagligt er pakket ind i hulle jeans og t-shirts, forstår, så er det at stadse sig op til fest.

I virkeligheden synes jeg ikke det kræver så meget andet end en neglelak, en læbestift, et ekstra lag mascara, høje hæle og selvfølgelig en flot kjole. Bevares, jeg havde da fuld krudt i krydderen, men jeg er overbevist om, at mindre kunne have gjort det (næsten) ligeså fint.

Kjolen jeg havde på er fra Neo Noir og har vitterligt ikke kostet mere end en slik, men det er desværre ikke lykkedes mig at finde den online, til gengæld har jeg fundet virkelig mange andre smukke (og billige!) lange festkjoler HER – affiliate link. Jeg er især vild med denne, som dog kræver at man har bryster der enten kan holde sig selv eller som, hvis man er til den slags, kan holdes på plads med en omgang tape og denne, som jeg tænker er lidt mere “for alle” – der kan gå en bh under og jeg mistænker den for lige at skjule fødedellen en lille smule med de fine draperinger den har i skørtet.

Når det kommer til fester er det for mig at se ét af de steder hvor vi kvinder har en kæmpe fordel frem for mændende. Vi kan for alvor tillade os at lege med vores udtryk. Vi kan forføre, skeje ud og lave os om til lige præcis dén kvinde vi godt kunne tænke os at være for en enkelt aften. Vi kan alle klæde os på til at matche den røde løber og det er os kvinder, der render med al opmærksomheden, hvis bare vi gider at gøre en indsats for at fremhæve os selv fra vores bedste sider – og dét mine damer, det synes jeg sgu at vi skal udnytte. Sexistisk eller ej, så elsker jeg, at have magten til, som kvinde, at kunne ændre mit udseende så radikalt, som jeg føler jeg gør, når jeg ifører mig høje hæle, lange kjoler og matchende læber og negle. Også selvom jeg endnu ikke helt har lært, at løfte op i skørterne, for eksempel når jeg skal træde ud af en bus. Shhh…!

image image image

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven