mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Fortæl mig lidt om jer selv, tak :)

P3100740

I lige over halvandet år, har jeg dagligt krænget mine tanker ud herinde og jeg føler, at rigtigt mange af jer, ved at læse med her, har lært mig rigtigt godt at kende. Det er faktisk noget af dét jeg er allermest glad for ved bloggen.

Men – og der er et men – jeg ved nærmest ingenting om jer. Et par stykker har jeg mødt, en enkelt er blevet min tætte veninde, nogle kendte jeg i forvejen, men langt de fleste af jer, har jeg ikke den fjerneste idé om hvem er – og det er jeg faktisk en lille smule ked af. Derfor kunne jeg godt tænke mig, hvis vi på denne fredag vendte bøtten på hovedet i forhold til i sidste uge, hvor I kunne fritte mig for nogle af de ting I gerne ville vide. Jeg vil vildt gerne bede jer om at præsentere jer selv og til formålet har jeg udformet et par spørgsmål, som jeg håber at I gider at bruge 2-5-10 minutter på at besvare, for jeg vil altså så gerne (også) lære jer en lille smule at kende.

Hvad hedder du?

Hvor gammel er du?

Hvore bor du?

Har du mand/partner/børn?

Hvad laver du til dagligt?

Hvad elsker du at lave?

Hvad er din største last?

Hvorfor læser du med på canabuttenschon.dk?

Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse?

Som en lille inspiration, som jeg forøvrigt har hentet fra “lillemor” der kan tilskrives en del af æren for nærværende indlæg, vil jeg gerne starte med at præsentere mig selv:

Jeg hedder Cana, er 29 – på vej mod 30 – år gammel. Jeg er gift på femte år og har to drengebørn, som i den grad har gjort mit liv både bedre, værre, hårdere, sjovere og mest af alt mere kærlighedsfyldt. Jeg elsker at skrive og bruger rigtigt meget af min tid på det i mit job som blogger. Derudover elsker jeg at danse, som jeg dog desværre har gjort alt, alt for lidt siden jeg er blevet nogens mor. Min største last er uden tvivl sukker – især bland-selv-slik-formen og jeg kan nogle gange godt undre mig over, om andre voksne kan være ligeså maduansvarlige som jeg selv; jeg kan servere havregryn med mælk for mine børn, imens jeg selv smugspiser en halv pose vingummi til min morgenkaffe. Jeg læser med på bloggen her fordi jeg selvfølgelig kan identificere mig 100% med alt der bliver skrevet, ha ha! Jeg kan selvsagt ret godt lide de fleste af indlæggene, men dem jeg er mest ængstelig ved at udgive, er dem hvor jeg blander mig lidt i aktuelle debatter. 

Jeg HÅBER at I vil være med og jeg er super spændt på at få en fornemmelse af, hvem I er! Kom frisk og fortæl mig hvad I synes jeg skal/må vide om jer <3

Skriv din kommentar

Kommentarer (128)

 1. Hvad hedder du? Jeg hedder Iben

  Hvor gammel er du? Jeg er 26 år bliver 27 til juli

  Hvore bor du? Pt bor jeg i Hvidovre men i næste måned flytter jeg til Allerød

  Har du mand/partner/børn?
  Jeg har en dejlig kæreste på tredje år. Har ikke børn endnu , men drømmer om det i den nærmeste fremtid.

  Hvad laver du til dagligt?
  Jeg er kandidat studerende i Informationsvidenskab og kulturformidling. Pt skriver jeg mit speciale som skal afleveres den 5/4, så det er ret spændende

  Hvad elsker du at lave?
  Jeg elsker at læse, høre musik, spise god mad, skrive digte, være sammen med dem jeg elsker og at være kreativ

  Hvad er din største last? Chokolade

  Hvorfor læser du med på canabuttenschon.dk?
  Fordi du skriver godt , sjovt og det er spændende at følge med i dit liv

 2. Jeg hedder Pernille og jeg nærmer mig 25 somre og bor i Nordjylland.. Jeg bor sammen med min kæreste men ingen af os har børn endnu (vi vil gerne have på et tidspunkt men ikke lige nu). Jeg er psykolog og arbejder til dagligt i en privat praksis. Jeg elsker mit arbejde og nyder at kunne hjælpe andre mens jeg samtidig selv lærer rigtig meget af deres livshistorie. Min største last er nok at jeg tænker for meget over tingene og derfor prøver jeg at slappe af i naturen. Jeg nyder at lytte til musik, være sammen med mine nærmeste, at meditere og at shoppe. Jeg elsker især at købe kjoler og gøre gode loppefund.
  Jeg ved ikke hvorfor jeg læser med her men jeg blev afhængig efter første kig. Jeg synes rigtig godt om de indlæg hvor du skriver om at være mor, jeres familie, fødselsfredag og mode. De bedste er dog hvor du er ærlig og dig selv.
  Kh Pernille

 3. Jeg hedder Camilla, er 43 år, bor i Storkøbenhavn med mand og to børn, søn på 13 og datter på 11. Jeg er lægesekretær i det private. Elsker at tage på museer og ud at spise med familien, læse bøger, fjolle som en teenager og spise masser af kage og chokolade 😁, hvilket så også er min største last…. Læser med fordi jeg er et nysgerrigt menneske, er vild med at dine indlæg er nede på jorden og en god blanding af dagligdag, arbejde og humor. Ved ikke lige hvilke indlæg der tiltaler mig mest, elsker som sagt den gode pose “bland-selv-slik” du præsterer 👍🏻😊

 4. Mit navn er Maria, jeg er 26 år og bosat i mit barndomshjem i Middelfart som jeg har arvet efter at begge mine forældre døde da jeg hhv var 20 og 23.
  Jeg studerer til mediegrafiker hvor jeg i december bestod grundforløbet.
  I snart 4 år har jeg været gift med min mand, som jeg har været sammen med i snart 10 år, sammen har vi en søn fra oktober 14 og vi vil gerne have flere børn med tiden.
  Jeg elsker at lave mad og min største last er slik.

  Hvorfor jeg læser med? Fordi jeg kan li din måde at skrive på og i starten nok kunne genkende mig selv i meget af det du skrev. Jeg elsker at læse om fødsler, så fredagens indlæg er altid længe ventet 😉

 5. Jeg hedder Louise. Jeg er 26 år. Jeg bor i midt Jylland. Jeg er hjemmesygeplejerske. Har været uddannet sygeplejerske i 4 år. Jeg lever sammen med min kæreste Lars og vores datter på 3 år og vores søn på 1 år. Lars og jeg har været sammen siden jeg var 19. Jeg elsker at drikke kaffe og hyggesnakke med veninder, kollegaer eller familie, eller bare holde fri sammen med min mand og børn. Min største last er også blandselvslik 😛 jeg læser med fordi jeg, dengang jeg selv var gravid med min søn., så på Facebook at Thomas Buttenschon havde fået en søn, og det ledte mig frem til dig, og så er jeg blevet hængende fordi jeg synes du er sådan et positivt og lige ud af posen menneske. Det er både inspirerende og underholdende.så tak for det☺

 6. Jeg hedder Angelika og er 30 år. Jeg bor på Nørrebro med min mand og vores to drenge på 2 og 6 år. Til dagligt er jeg sygeplejerske på onkologisk afdeling på Riget.
  Lidt en kliché måske, men jeg elsker at være sammen med min lille familie. Sådan rigtig sammen, hvor vi alle fire er der (min mand arbejder meget og lidt på skift af mig, da han både jo er medforsørger og samtidig forsøger at få sin drømmekarriere) og vi ikke nødvendigvis laver noget vildt, men bare er tilstede. Måske går vi en tur på legeplads, måske spiller vi spil eller bygger togbane på stuengulvet. Bare de der hverdagshyggeting, som man måske til tider tager for givet, og som jeg forsøger at huske på, da det ikke er for ofte muligheden er der 🙂 Og så elsker jeg at løbe, at spise læssevis af slik og se serier på netflix/hbo – enten alene eller med min mand.
  Jeg læser med, da jeg for et års tid siden så en veninde fra jylland (kommer selv fra Aalborg) havde liket et indlæg omkring jeres kærlighedshistorie, tror jeg det var. Jeg læste indlægget og synes, at det var virkelig sjovt og spændende skrevet og har derefter fulgt med. Jeg kan godt lide dine hverdagstanker, for ofte rammer de plet lige ind i min hverdag og du, som du også har nævnt, slutter altid af med det positive i situationen og det gør mig glad og får mig til at påskønne det hele lidt mere. Samtidig er dine alvorlige indlæg også meget relevante og det er igen altid spændende at læse med. Jordemodervideoerne springer jeg let over, da jeg har fået de dejlige børn jeg skal have, men fødselsberetningerne æder jeg råt – nok fordi jeg selv synes, at begge mine fødsler var mega specielle og fantastiske. Tak for en god blog 🙂

 7. Jeg hedder Lene og er på vej mod 37 somre.
  Jeg bor i Middelfart en skønt plet i Danmark med skov og strand “i baghaven “.

  Jeg deler livet sammen med min mand og vores 2 skønne drenge på 10 og 6 år.
  Vi har været gift i 11 år, og tju hej hvor sker der meget. (Men så meget ældre er vi ikke blevet 😉)
  Til dagligt arbejder jeg som administrativ medarbejder i en kommune. Et fag der snart er lige så jagtet som rygerne.

  Jeg er en hygge fis og elsker når der er liv og glade dage. Elsker bøger og er skabs – serie narkoman.

  Min største last er god mad og chokolade 😃

  Jeg er med som læser her på bloggen fordi du skriver med hjertet om noget jeg kan forholde mig til og grine/græde med.

  Go weekend Kh Lene

 8. Lene
  38 😳
  Herning
  Kæreste, og tre børn 13, 10 og 4 år.
  Indkøber
  Elsker at: grine
  Største last: cola og young-adult Dantax
  Læser med: hmm… “Kendte” dig fra maj-gruppen, så var nysgerrig, og har hængt ved.
  Indlæg: hmm… Jeg kan godt lide, at der kommer lidt af hvert.

 9. Jeg hedder Ann og er 33 år😁
  Jeg bor i Aalborg i lejet hus.
  Jeg er gift på 15. år og har 3 drenge på 12, 8 og 3 år.
  Er pt sygemeldt med depression og kroniske smerter. Depressionen er der styr på nu. Men smerterne holder mig hjemme nu på 6. måned, og kom ifm min sidste graviditet. Og da jeg ikke har passet på mig selv og presset mig til det yderste, har jeg muligvis udviklet en kronisk kropsstress. Er ellers Sosu assistent og arbejdede på plejehjem. Men det kommer jeg ikke tilbage til.
  Jeg elsker at strikke, se på strik, ose i garnbutikker og ikke mindst…købe en masse garn.
  Min største last er rygning, dernæst chokolade😁
  Fordi du også er drengemor. Du skriver godt. Og er en sucker for fødselsberetninger.

 10. Jeg hedder Stine og er 37. Tror det er første gang efter at været blevet det, at jeg har måtte skrive det. Synes ikke at det klinger. 36 var bedre. Jeg bor på Island Brygge og har to børn på 5 og 8 år. Det bor også hos deres far, så nogle gange bor jeg alene. For første gang i mit liv. Har en kæreste dog. Til daglig læser jeg til pædagog og er færdig om præcis tre måneder. Kan godt lide at lave mad ting, men er vel nok lidt doven, så det jeg laver mest, når jeg ikke er sammen med mine børn er sgu nok at gå på cafe og drikke rigtig meget kaffe. Elsker også at være udendørs, gerne med en kop kaffe i hånden. Det ser jeg dog ikke som en last. Det er til gengæld cigaretter, som jeg for to år siden kom til at begynde med igen, efter 8 års pause. Troede ikke at det kunne lade sig gøre. Kan nogle gange bliver bitter når jeg læser for meget og kærlighed, så kan bedst lide de indlæg hvor du beskriver, at du trods det man ellers nogle gange godt kunne få indtrykket af, er knapt så perfekt, men læser med fordi du virker så sød og rar. God påske

 11. Jeg hedder Line og er 23 år ung. Bor på Vestsjælland hvilket jeg elsker! Jeg har hverken børn, mand, kæreste, elsker eller drama. Til dagligt er jeg kundeservicechef i en mellemstor virksomhed der sælger møbler og inventar – hold op hvor er jeg glad for det job (de fleste dage)! Ligesom du ELSKER jeg at danse. En tur i byen med veninderne handler meget mere om drinks og dans end scoring af fyrer and I love it! Min største last er for meget god mad og chokolade. Det nemmeste i verden er, at diskutere med sig selv hvorfor man gerne må spise det, selvom man kigger ned af sig selv og tænker; jeg kan jo godt se, det ikke er en god idé. Men det er vel derfor, vi kalder det en last. Jeg læser med fordi, jeg godt kan lide din måde at skrive på. Og så drømmer jeg nok lidt (læs; MEGET) om livet med baby, villa og Ford Fiesta. På din blog får jeg lidt af det hele med og det er egentlig mest en ting jeg bare hygger mig med. Dertil synes jeg, at alle dine indlæg er gode. En god variation skrevet på en måde vi alle kan relatere til. Børn eller ej. Mand eller ej. Man kan stadig være med og grine, græde og lære lidt mere om livet fra et fremmed menneske.

 12. Jeg hedder Katrine og er 37 år. Jeg bor i Kbh K, sammen med min mand og vores to små drenge. Hver anden uge er min mands to sønner fra et tidligere ægteskab hos os. Jeg arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalet, og Elsker i øvrigt at løbe, svømme, shoppe amok og være sammen med mine veninder, og min familie selvfølgelig:)
  Laster…. Bum bum, jeg æææælsker rødvin!
  Min mand er halv nigerianer og halvt dansk, så vores drenge er kvardroner ligesom jeres:). Dine drenge er meget smukke, og jeg synes det er hyggeligt at se billeder af dem. Jeg er desuden vild med dine familie oplæg og fødselsoplæg- mere af det tak! 🙂

 13. Mit navn er Tina og jeg er 34 år.
  Jeg bor i Gråsten sammen med min kæreste gennem 13 år og vores datter på 3,5.
  Til dagligt arbejder jeg som social(skole)pædagog og arbejder med unge med autisme og skoleværing og angst.
  Jeg elsker at danse crossdance og aftner med veninderne, og selvfølgelig min familie😍
  Min største last er også sukker😩😩 håber en dag jeg kan slippe det🙏🏻

  Jeg læser med på canabuttenschon.dk fordi det rammer mange af de emner jeg interesserer mig for, det giver mig et frirum og jeg elsker din måde at skrive på😍

 14. Jeg hedder Pia, er 27 år. Jeg har de sidste 4,5 år været gift med Rasmus. Vi har sammen Elliot på 2,5 år og så venter vi en lille pige med ankomst til juli <3 Vi bor i Nordjylland, hvor jeg også arbejder som socialpædagog på et dagtilbud for voksne udviklingshæmmede. Min største last er cola og saltlakrids i alle former.. Og jeg nyder at indtage det mens jeg ser Greys hvide verden på min lidt for langsomme macbook..
  Jeg læser med hos dig fordi jeg godt kan lide din ærlighed. Og så synes jeg det er hyggeligt at vi får lov at komme så tæt på – jeg føler nærmest jeg kender dig. Derudover er vi jo rimelig meget samme sted i livet, og jeg interesserer mig jo (især lige nu) for graviditet, fødsler og børn, så det er jo oplagt at blive ved med at følge med her hos dig 🙂

 15. Jeg hedder Mariakaisa og er en 44 år gammel heks.
  Jeg bor på en lille gård med min dejlige mand som jeg har været sammen med i 17 år, vores mindste Pusser på næsten 4 år. Ud over hende som vi var så heldige at få 3 døgn gammel, har vi en søn på 15 der er på efterskole, og en datter på 20 som bor på kollegie tæt på sit universitet.
  På vores gård her jeg også min klinik Hekseriet, hvor jeg har klienter og hvor jeg har min uddannelse i at mestre og praktisere energier og energiarbejde. Jeg er så vild med mit arbejde og liv som heks, at det fylder rigtig mange af mine timer, ud over det så elsker jeg at rode i min have og drivhus, hygge med venner som ofte kommer forbi. Jeg elsker mit bondekoneliv og er så taknemmelig for mit liv her
  Min største last er nok sukker og kaffe, selv om jeg prøver at styre det, og så mit arbejde rent tidsmæssigt.
  Jeg læser med her fordi jeg elsker dine hverdagsfortællinger, men mest af alt elsker jeg fødselsberetningerne der altid kalder på en tåre. Elsker nyt liv
  Tusinde tak for en skøn blog

 16. Hej! Jeg hedder Trine og er 35 år, gift, har to skønne børn på 5 og 1,5 år og arbejder som marketingchef i rejsebranchen. Jeg faldt over din blog da jeg blev mor for anden gang og for alvor kom med på blog bølgen – begyndte på at følge din blog primært fordi vores børn er jævnaldrende (min den mindste er 20 mdr) og fordi du skriver relevant, skide sjovt og vedkommende – og så er du en stjerne til at poste på FB når præcis JEG har tid til at læse med (læs efter 20). Elsker dine indlæg om dine tanker du gør dig som kvinde og mor. Det sjove er nu at jeg altså startede med at følge dig da I boede i Sønderjylland og nu bor I i “vores” hood og jeg ser dig ofte i gadebilledet med dine søde unger – mega lille verden 😊 PS min last er chokolade….

 17. Jeg hedder Erika og jeg er 29 – nærmer mig også stærkt de 30 🙂
  Jeg bor sammen med min kæreste i Odense, hvor jeg læser til pædagog. Jeg har endnu ikke børn, men det er mit højeste ønske.
  Jeg elsker at hygge! En aften med god mad, vin og godt selskab er virkelig lækkert, hvor en søndag i nattøj på sofaen og netflix heller ikke er at kimse ad 🙂 Eller en regnvejrsdag, hvor man sidder inden for med en varm kop kakao og brætspil. Min største last er uden tvivl guldkarameller!! Jeg kan spise dem morgen-middag-aften og uden at spise noget andet hele dagen. Hmm..
  Jeg følger din blog, fordi jeg er nysgerrig. Dine indlæg er sjove, nede på jorden og til tider fjollede. Desuden så er vi fra samme område i Sønderjylland 🙂

 18. Jeg hedder Lene, jeg er 43 år gammel. Jeg bor i nr Dalby ved Borup på Midtsjælland, der bor jeg sammen med min hollandske mand Simon (ham samlede jeg op i New Zealand i 1999. Vi blev gift i oktober 2002 og har tre børn. Jeg er uddannet pædagog, men startede min egen privatdagpleje i 2006 da min mellemste pige var 1 år.
  Jeg elsker at sy, og at være udendørs med dagplejebørnene og min familie.
  Min største last er at starte 25 projekter på en gang og aldrig blive færdig med dem😳
  Syntes det er sjovt at læse med fordi at du er så forskellig fra mig…. Du lever lidt et glamourliv, og jeg lever et leverpostejsliv hæhæ.
  Jeg er vild med fødselsfredag men skimmer til gengæld kun dem der handler om tøj …. Fortsat god aften

 19. Hej, jeg hedder Dorthe og er 43, Hviklen er en alder jeg er glad for, har nu en del erfaring med mig og begynder at tro mere på selv, Jeg bor sammen mine 2 yngste dreng, pige, de 2 store er fløjet fra reden. Og så vores dyr, 2 hunde og 2 tamrotter. Til dagligt arbejde jeg i landbruget, og elsker det 😊min store hobby er sang, synger i et Gosoel kor, man kan bare ikke synge Gospel uden at blive i godt humør… så er mit lille frikvater. …. min største last er min aften hyggen, der der lille søde ting der ryger ned sammen med aftenkaffen…………bare en lille ting……..en gang imell…..hver aften….😳 jeg læser med fordi det er sjovt, vedkommen og altid sætter tænkerne lidt i gang. …
  God weekend til jer alle 😊
  Kh. Dorthe

 20. Mit navn er Louise jeg er 27 år jeg er fra vejle af. Her bor jeg sammen med min mand igennem 9 år (været gift i 6 år) sammen har vi 3 dejlige børn. En dreng på 8 år, en pige på 6 år og en pige på 3 år. Jeg er til dagligt arbejdsløs men har i 9 år været uddannet social- og sundhedshjælper, her udover underviser jeg frivilligt i forældre/barn gymnastik. Elsker det. Jeg elsker at bruge tid på min familie og veninder, min største las er helt sikkert at jeg kan have svært ved at tro på mig selv. Men er i fuld gang med at lærer dette. Jeg læser med fordi at jeg godt kan lide din måde at skrive på uanset hvad du skriver om. Du er et menneske som os andre og giver i tide og utide en stof til eftertanke. Stort fredags knus fra Vejle

 21. Mit navn er Anne, jeg er 20 år gammel og kommer fra en lille by i Sønderjylland, men er netop flyttet til Aarhus. Jeg er blevet single efter et forhold, som jeg nok ville have været bedre foruden, men lesson learned 😉 til dagligt arbejder jeg på et æggepakkeri, hvilket er et anderledes, men spændende og interessant job! Jeg elsker at slappe af, og er et B-menneske med stort b, så hvis jeg kan få lov til at hygge med min familie i sofaen eller drikke en kop kaffe med en god veninde, så vil jeg vælge det over en bytur anyday. Jeg elsker at rejse og opleve nye kulturer, og drømmer om at bosætte mig i Israel efter endt uddannelse, da min far er israeler, og jeg altid har drømt om at blive boende der. Min største last er nok, at jeg overanalyserer ALTING – specielt hvad andre tænker om mig. “Hvis jeg siger det her, vil de så sige til andre at jeg er sådan her?”, og jeg bekymrer mig for meget over ting jeg ikke selv er herre over.
  Jeg læser med på bloggen, fordi du er en blogger med et helt unikt præg – du har benene plantet solidt på jordoverfladen, og du tager kritik/respons til dig, fremfor med det samme at gå i forsvarsposition, hvilket jeg tror mange bloggere (dog forståeligt) ofte gør. Og så har du bare den smukkeste familie, og mine veninder og jeg dåner over dine søde og skønne drenge (også Thomas 😄)
  Jeg elsker dine personlige indlæg, eller indlæg hvor man lærer lidt mere om bloggeren Cana!
  Har du mand/partner/børn?

  Hvad laver du til dagligt?

  Hvad elsker du at lave?

  Hvad er din største last?

  Hvorfor læser du med på canabuttenschon.dk?

  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse?

 22. Jeg hedder Karoline, er 27 år og bor i Skælskør på Vestsjælland. Jeg arbejder til dagligt som pædagog på et aktivitets- & samværstilbud for mennesker med nedsat funktionsevne. Jeg ELSKER mit arbejde, det giver mig langt mere livsglæde end jeg nogensinde havde forestillet mig. Engang læste jeg biblioteks- & Informationsvidenskab inde i KBH, og dét var eddermanme tørt. Til gengæld var fredagsbaren voldsomt god. 😉
  For knapt 6 år siden sad jeg i et kæmpe hashmisbrug med en alvorlig depression, og blev pludselig gravid. Dét var mit spark i røven, og jeg er i dag mor til en skøn pige, Johanne, på knapt 5 år. Jeg var enlig mor fra start af, men fandt mig en fantastisk mand, der nu går under navnet “far” hos min datter. 🙂

  Ud over mit arbejde, så er én af mine passioner madlavning, og jeg elsker at lave skøn vegansk mad.
  Min største last er kage. Jeg elsker kage! Så meget at jeg engang imellem bliver spurgt om jeg er gravid, af nogle af de borgere jeg arbejder med. 😀

  Jeg læser med herinde, fordi jeg synes, du har en superfin tilgang til livet og dét at være mor.
  Jeg kan allerbedst lide indlæg med indhold. Personlige indlæg der giver mig et indblik i forfatterens holdninger, tanker og liv. 🙂

 23. 50 års hjørnet blev taget i fuld fart ned 50 skønne gæster, efter en chok oplevelse i efteråret da jeg fik en blodprop i hjernen. Heldigvis ingen men. Jeg, Vivian, er gift på 23. år med Lars. Vi har to skønne tøser. Caroline på 21 år er lige flyttet til Valby. Laura på 17 er i fuld gang med at tage kørekort og lever studenter livet i fulde drag; -) jeg elsker mit job som projektleder i IT branchen. Hjemme er det hygge og vores store familie som fylder…og så at jeg elsker at sige JA DA… så følger familien oftest med på alle de ting jag får sagt ja til ❤ Min største last er is, puder og Italien. Vi nyder calabrien, hvor vi har vores andet hjem. Vores to gravhunde elsker at blive forkælet af tøserne…
  Jeg følger din side..du skriver fængende og underfundigt. Jordemoder delen fanger mig ik…men man kan jo bare scroll videre. God weekend 😎

 24. Jeg hedder Christina jeg nærmer mig de 32 år. Er gift med Kasper vi har snart været gift i 2 år og været kærester i 8 år. Sammen har vi Lucas på 15 mdr. Vi bor i et lille bitte hus i en lille bitte by 10 km vest for Herning. Jeg er oprindeligt fra Sønderborg, men når man finder sit livs kærlighed, så betyder geografi ikke så meget. Vi har også verdens skønneste hund Simba, en welsh corgi pembroke på 4 år.
  Jeg er uddannet ergoterapeut, men arbejder lige nu i et rengøringsfirma. Men min drøm er at skrive bøger. Jeg er tosset med heste og ville ikke kunne leve uden dem. Det at komme i stalden og blive mødt af et vrinsk og en varm mule der roder i ens hår, det bliver jeg aldrig træt af. Jeg elsker at læse og med mit job er lydbøger fantastiske og der kan nemt blive kværnet en 2-3 bøger på 1 uge.
  Jeg elsker nye eventyr og har rejst over det meste af verden. Men er samtidig totalt tryghed narkoman. Men absolut største last er cola og at jeg bare må have en cigaret engang i mellem.
  Jeg læser din blog fordi jeg selv er mor og faldt også din blog da den hed mortilto. Mine favorit indlæg er der mange af. Elsker de sjove med børn det siger sjove ting, kvinder der ikke har de heldigste oplevelser og elsker jordemoder fredag. Jeg elsker din humoristiske måde at skrive på og at du deler dine tanker og drømme med tusindvis af fremmede mennesker. Jeg har fulgt med længe nu og synes det er sjovt vi rent faktisk har mødt hinanden i vores helt unge dage.
  Tak for en god blog 😊

 25. Jeg hedder Rie og er stærkt på vej mod de 36 år – krise snart tæt på de 40 år😳, bor i Roskilde med min mand gennem 11 år. Jeg har 2 børn som holder mig travlt beskæftiget, nogen gange tænker jeg, hvad brugte jeg alt min tid på før jeg fik børn? Du spørg’ hvad jeg elsker at lave, og hvis jeg skal være helt ærlig, (og nu der nok nogen, der bliver dybt forage) men så nyder jeg når sofaen og fjerneren en enkelt gang imellem bare er min zone. Hvor jeg kan sappe rundt på netflix og se tøse-serier og film, det sker nu sjældent men hold kæft jeg sætter pris på min ego-tid en gang imellem. Hmm, min størte last er COLA, Cola Zero for at være helt korrekt, hvorend jeg gerne ville lave om på det, så sker det aldrig, da jeg har rygrad som en regnorm. Hvorfor jeg læser med på canabuttenschon? – fordi jeg elsker den måde du skriver på, dine hudærlige og sjove indlæg.

 26. Jeg hedder Pernille, er 28 år. Bor i Struer sammen med min familie, min kæreste gennem snart 7 år. Vi har to skønne piger, på snart 4 år og 5 år.
  Jeg er sosuhjælper og arbejder på plejehjem.
  Jeg elsker at pjatte og hygge med min familie.
  Min største last er COLA… Åhh, min gud, mon ikke jeg kommer af med den last engang…
  Jeg læser med på din blog fordi jeg elsker din måde at skrive på, og de indlæg der er allerbedst er dem hvor jeg skraldgriner alt for meget 😀 😀 det er fantastiske 🙂

 27. Jeg hedder Mariette og er lige blevet 35 år. Jeg bor i Esbjerg sammen med min kæreste og vores 3 piger på 6 år, 3 år og 11 uger (41/2 uge korrigeret) – jeg har været sammen med min kæreste i 12 år og vi har boet sammen i 11 år. Jeg er uddannet Finansøkonom og arbejder til dagligt som boligrådgiver i et af landets største boligselskaber. Pt går jeg hjemme på barsel med den yngste og forsørger at indhente alt det der skulle gøres klar inden og til fødslen, men som måtte sættes på stand-by fordi skæbnen ville det anderledes. Jeg elsker at grine så tårerne triller og mavemusklerne kramper sammen og jeg elsker at være sammen med min familie (også på de dage med søvnunderskud og tøserne er i totterne på hinanden fra morgen til aften). Min største last er sukker og chokolade, og især at smugspise af det – så skal jeg jo ikke dele.
  Jeg læser med på din blog fordi den er godt skrevet uden at være snobbet eller selvhøjtidelig.
  Jeg kan rigtig god lide blogs med emner vedr dagligdagen som børnefamilie.

  Tusind tak for en skøn blog.

 28. Jeg hedder Dorthe. Lige blevet 37. Ser vildt ud på skrift, synes jeg. Men alder er ellers aldrig et issue for mig, mine venner eller min mand (på 35).
  Vi har en overskøn datter på snart 11 år.
  Jeg er uddannet socialpædagog – har aldrig arbejdet med andet end voksne. Har elsket hvert øjeblik❤️
  Efter min mands cancerforløb er det lige pt min tur til at restituere.
  Elsker rødvin, en rigtig god krimi, shoppeture, restaurantsbesøg og kvalitid med dem jeg elsker.
  Jeg er normalt ikke supergod til det jeg gør lige nu.
  Alt godt for dig og din skønne familie!
  Kærligst Dorthe

 29. Jeg hedder Tina og jeg er 33 år… Waaauw… Det lød gammelt for 15 år siden 😜
  Jeg bor på et nedlagt landbrug, nord for Hjørring, med min mand/kæreste igennem snart 10 år. Vi har 3 vidunderlige døtre på 8, 6 og 4 år…
  Jeg er socialrådgiver og har for nyligt trukket stikket ud, for at have mere tid til det vigtige i livet. Jeg nyder dem alle 4 i vildskab, alt imens jeg inderligt håber at kunne starte på et nyt studie til sommer – bare fordi jeg har lyst og mulighed.

  Jeg elsker at lave mad, læse, skrive, grine, snakke, danse, kysse, kramme og leve! Jeg ELSKER at leve… Hver eneste dag <3

  Min største last er helt ubetinget Hvidt brød med smør OG nutella….. Ååhh Gud..,, hvor er det dog bare en last, en lækker, cremet, næsten syndig, helt forfærdelig afhængighedsskabende last!

  Jeg læser med fordi du er ærlig, ligefrem og livsglad… De sociale medier er oversvømmet afglansbilleder af det idylliske familieliv! Det er forfriskende at læse noget andet – et andet perspektiv. Glansbilleder er fine, men det er unægteligt noget begrænsende for virkelighedsopfattelsen 😆
  Tak for dig!

 30. Hvad hedder du? Janni

  Hvor gammel er du? 37

  Hvore bor du? Ølstykke

  Har du mand/partner/børn? dejlig kæreste på andet år, 3 børn med eksmand

  Hvad laver du til dagligt? . Ansat på bibliotek som assistent

  Hvad elsker du at lave? Danse som jeg gør for lidt

  Hvad er din største last? Chokolade

  Hvorfor læser du med på canabuttenschon.dk? Fordi det er så hyggeligt at læse om dit liv og gøren

  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse? En kvindes tilståelse

 31. Jeg hedder Rikke og er 24 år gammel. Jeg er gift med min mand Mads, på snart andet år. Vi mødte hinanden for lidt over 4 år siden og vi bor sammen i en lille lejlighed i Slagelse, sammen med vores hund Diva og vores dejlige søn Charlie på 6 måneder. Som simpelthen er min største kærlighed, troede ikke det var muligt at elske en person så højt, men det er det!💗
  Lige nu går jeg på barsel, men ellers er jeg ved at læse til social og sundhedsassistent, planen er at læse videre til sygeplejerske en dag😊
  Min man er kok og souschef, så vi ELSKER mad her hjemme hos os😂
  Mine største laster er nok søde sager og rengøringsvanvid hvis du spørger min mand (men jeg kan ikke lade vær) 😀
  Jeg har ikke fulgt din blog så længe, men synes det er nogle interessante emner du skriver om og kan godt lide at du er 100% ærlig.

 32. Hvad hedder du? Jeg hedder Heidi , er 46 år, mor til 4 yndige piger i alderen 24,22,19 og efternøleren der fylder 10 pr på onsdag. Er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som det i 20 år, fik desværre en bindevævslidelse som har gjort mig uarbejdadygtig. Så fra oktober sidste pr, er min stillings betegnelse – førtidspensionist. Jeg er gift med Klaus,som er portør. Han er er pr ældre end mig. Vi bor i et sprit nyt rækkehus i Sønderborg og har også en bette hind som hedder Ella . Forresten er jeg mormor til en lille pige ser fylder 3 år til maj og endnu et barnebarn i vente senere på året .

  Jeg elsker at læse bøger i stakkevis, at være kreativ. Er en habil hækler . Nyser at nusse ude i haven , det er mit frirum, selvom jeg ikke længere kan ret meget . Så er der højt til himlen og luften er stadig frisk og skøn.

  Jeg elsker at lave mad og bage . Og til vores mange fødselsdage i familien , går vi aldrig ned på kage.

  Min største last er , jeg er vild med chokolade. Kunne jeg spise uden at tage på, spiste jeg gladeligt en hel plade marabu dagligt.

  Jeg er fanatisk bloglæser og har fulgt sin blog helt fra starten . Hyggeligt læsning og jeg elsker at se og høre om dine børn

 33. Jeg hedder Tina og er som dig 29 på vej mod de 30. Jeg har en datter som bliver 3 til maj, dagen efter hendes fars fødselsdag. Vi bor alle 3 på Als sammen med vores hund, tæt på Danfoss og bedsteforældre fra både hans og min side. Vi er ikke gift, men jeg arbejder på det 🙂 Jeg arbejder på et offentligt lønkontor, jeg er faktisk lige blevet fastansat hvilket er super dejligt. Jeg ved godt at mit job lyder som det kedeligste i verden, men jeg kan godt lide det, det udfordrer mig og sjældent er to dage ens, også selvom jeg bare sidder foran en computer dagen lang. Jeg elsker at læse, at gå ture med min hund, kæreste og min lille spilopmager. Jeg er begyndt at interessere mig for makeup og andre skønhedsprodukter, det har ikke været noget der har fyldt så meget siden efter teenageårene. Det betyder så også at jeg ser mange underholdende youtube-videoer. Ser især en der hedder Grav3yardgirl, tjek hende ud hvis du får tid og lyst.
  Min største last er bestemt sukker i den flydende form, derefter sukker i andre lige så usunde former. Det var sgu nemmere at stoppe med at ryge end at smide sukkeret, så det hænger desværre stadig ved.
  Jeg læser med på bloggen fordi jeg synes du er interessant, jeg kan godt lide at du har en mening og ikke nødvendigvis tager dig selv alt for alvorligt. Jeg kan spejle mig i noget af det du skriver, men jeg er ikke nødvendigvis altid enig, så er det rart at læse nogle ting fra et andet perspektiv end mit eget.
  Jeg elsker de indlæg med kvinders tilståelser eller børnecitater 🙂 derudover synes jeg at de indlæg hvor du deler noget du har oplevet er de mest interessante. Det blev langt… 🙂

 34. Jeg hedder Mia og er 24 år. Bor i Holbæk med min kæreste og vores søn på 1.5 år. Jeg er ved at uddanne mig som bioanalytiker(er færdig til januar). Jeg er fan af at lave mange ting selv(skrivebord, spisebord, lære at hækle, mad fra bunde… mm.).
  Min største last er helt sikkert mine overspringshandlinge; iiih jeg skal skrive den opgave. Men jeg laver sku da lige et spisebord i stedet!
  Jeg er stor fan af din ærlige fremgangsmåde og din evne til at få mig til at grine højt sommetider. Jeg elsker dine indlæg om dit jordemoderskab og familieliv (det personlige).

  Hvor gammel er du?

  Hvore bor du?

  Har du mand/partner/børn?

  Hvad laver du til dagligt?

  Hvad elsker du at lave?

  Hvad er din største last?

  Hvorfor læser du med på canabuttenschon.dk?

  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse?

 35. Hvad hedder du?
  Jeg hedder Camilla

  Hvor gammel er du?
  Puhh 31…. (25 hvis nogen spørger) 😉

  Hvor bor du?
  I Silkeborg – Midtjylland

  Har du mand/partner/børn?
  Jeg bor alene med Isabella på 6 år, Lucas på 3 år og vores skønne hund Hailie på 8 år.
  Har fået fornøjelsen af en ny kæreste, efter jeg gik fra børnenes far…
  Så nu forsøger jeg, at få 2 vidt forskellige verdener kombineret (til tider, lidt af et projekt) 🙂

  Hvad laver du til dagligt?
  Jeg er socialrådgiver… Arbejder med voksne fra 18-65… De fleste med forskellige diagnoser… ELSKER mit job…

  Hvad elsker du at lave?
  Jeg elsker at læse… Og jeg elsker en lille smule, når børnene ikke er hjemme (må man gerne sige det højt?), så man kan sluge en hel bog på en enkelt dag, mens man spiser snolder 😉

  Hvad er din største last?
  Sukker…. 🙁 i alle afskygninger… Det er da pisse irriterende… Og endnu svære, at lave en kold tyrker med dét, end da man kvittede cigaretterne…

  Hvorfor læser du med på canabuttenschon.dk?
  Fordi jeg måske har et lille girlcrush på dig… Haha i den mest uskyldige forstand… Elsker at læse, om de små hverdagssituationer, alle de ting som kan gå galt, al kærligheden og selvfølgelig fødselsberetningerne

  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse?
  Dem hvor man tisser en lille smule, af grin!! Åh det kan redde en hel dag 🙂 🙂

  God weekend <3

 36. Jeg hedder Metha, og jeg er snart 51 år ung 😉 – og er alene/single-Mor til 2 skønne ‘børn’ på hhv. 22 og 16.
  Jeg har haft de nemmeste graviditer og fødsler – Lucky Me 😉
  Jeg er på kontanthjælp på 4 år pga depression, men er i praktik i Vollsmose Kulturhus – det skønneste sted i verden – for mig.
  Jeg elsker at lave mad/trylle med mad – og dermed strække mit budget, OG undgå madspild så vidt muligt. Jeg elsker min familie og venner, som altid støtter mig når jeg ‘indvikler’ mig i besynderlige ting 😉
  Og min største last er nok OST – af mange slagse, og så at jeg ryger….
  Jeg læser med her fordi det gør mig glad, og gør mig godt…

  Og i denne uge er meget af min tid gået med dette, og tanker omkring det
  Ønsker jer alle en god fredag aften 🙂
  http://www.fyens.dk/odense/Vedtages-i-dag-Mor-til-to-faar-naesten-halveret-sit-raadighedsbeloeb/artikel/2962028

 37. Hej Cana
  Mit navn er Nathalie, jeg bor i Nyborg og er 22 år gammel. Jeg bor sammen med min kæreste i Nyborg, vi bor sammen med vores lille ShihTzu, Max. Til hverdag læser jeg til lærer, skriver på min egen lille blog og forsøger at komme igang med youtube. Jeg elsker at bruge tid sammen med min familie og/eller svigerfamilie, jeg hygger mig så meget sammen ned dem. Min største last, er kampen om at finde ud af hvor jeg hører til. Jeg er 22 og bor med min kæreste, er færdiguddannet om et år, men jeg elsker stadig at feste med veninderne, shoppe for de penge jeg ikke har og at tale før jeg tænker. Det er virkelig svært at finde ud af, hvor man lige står. Parforholdet er seriøst, og det kan være skræmmende at tænke over at skulle bruge resten af livet sammen med ham, selvom jeg ikke kunne forestille mig andet!!! Men jeg er bange for at gå glip af noget.
  Jeg læser med her, fordi det giver mig håb. Håb om at ægte kærlighed og kernefamilier stadig eksisterer, at de kan se ud på alle måder – det giver mig håb. Jeg nyder at læse om jeres parforhold, men også om opdragelse, da jeg jo elsker børn og så er det jo skønt at få inspiration til fremtiden.
  Jeg har kæmpe respekt for alt det du laver! Du er en kæmpe inspiration!
  De kærligste hilsner, Nathalie

 38. Jeg hedder Nana Sophie, og er 22 år gammel. Jeg bor i Esbjerg – jeg flyttede tæt på centrum i efteråret sidste år, og har ind til da levet hele mit liv i en lille forstadsby til netop Esbjerg. Jeg har ingen kæreste, ej heller børn – efter at have været i et langt forhold, der tærede på begge parter, føles det rart – om end usikkert – at være alene. Jeg er lige så stille ved at lære at nyde mit eget selskab 🙂 Til dagligt er jeg lærerstuderende, og er færdig til sommer – 30. juni for at være helt præcis. Shit, hvad jeg elsker at lave? Jeg elsker at bruge tid på min pony, at høre musik (ALT musik) og lave mad. Min største last er uden tvivl sukker – jeg tror ganske enkelt ikke, det er muligt at finde noget slik, jeg ikke kan lide!

  Jamen jeg læser med, fordi jeg elsker din umiddelbare tilgang til det at skrive. Du er ikke hellig, du er afslappet, glad, fokuserer på de små ting i livet, der jo egentlig ikke er så små endda – for det er dem, man husker i det lange løb.
  Netop derfor kan jeg lide alle dine indlæg. Garanteret der har været et par, hvor jeg ikke har været himmelråbende lykkelig over at læse dem, men dem kan jeg slet ikke komme i tanke om nu – så helt skidt har det vidst ikke været 🙂
  Hvor er det her en hyggelig måde at lære lidt om alle de andre læsere herinde!

 39. Jeg hedder Nanna, jeg er 49 år (nok lidt ældre end de fleste andre af dine læsere) ha, ha,. Jeg bor i en lille landsby, der hedder Valby, den ligger mellem Helsinge og Rågeleje. Jeg er gift på 28. år, vi blev kærester i 1982, så vi kender hinanden… Vi har 4 piger, 29, 25, 23 og 13 år gamle. Vi har 3 børnebørn, en pige og to drenge. Til daglig er jeg social- og sundhedsassistent på et rehabiliteringstilbud. I øjeblikket er jeg nattevagt, men jeg har mest været aftenvagt i mine 10 år som SSA. Når jeg ikke er på arbejde, rider jeg på mine islandske heste, eller kører tur med familien i vores gamle folkevogns bobbel og bus. Min største last er, desværre, cigaretterne…

 40. Jeg hedder Sofie, er 25 år og bor i Aalborg. Jeg bor sammen med min kæreste igennem 8 år, vores søn Kristian som er 1, 5 år og vores hund Sofus. Til daglig læser jeg på HF og jeg vil gerne læse videre som social pædagog. Jeg elsker at synge, som jeg gør hver fredag til musik på HF. Min største last er helt klart at jeg ryger (stoppede under min graviditet). Jeg læser med fordi jeg synes det er nogle interessante emner du tager op, og fordi dine oplæg oftest giver mig et smil på læben. Mine yndlings oplæg er “en kvindes tilståelser” og “fødsels beretninger”.

 41. Jeg hedder Sofie, er 25, er nyudklækket bachelor i sprog og kommunikation. Jeg bor sammen med min kæreste i Aalborg. Min største last er som din bland-selv-slik – jeg kunne spise det all day, every day 😉 Jeg elsker at være i naturen – gå ture, ride en tur osv 🙂
  Jeg læser med fordi du skriver godt og også tør tage fat i mere kontroversielle emner. De bedste indlæg er dem om børn, jeres hverdag og fødselsfredag – jeg er vist ved at være lidt skruk! 😉

 42. Jeg hedder Amalie, er 27 år og bor på Indre Nørrebro i København.

  Jeg har en kæreste og en lille hund – begge elsker jeg meget højt!

  Til daglig bruger jeg rigtig mange timer på mit arbejde, hvor jeg arbejder med sociale medier for en dansk virksomhed.

  Jeg elsker ALENETID! Og at være på arbejde, hvor jeg laver noget, jeg brænder for, griner med kollegaerne og tager noget ansvar.
  Udover det er jeg vild med at gå hundeture, træne med tunge vægte og nørde mennesker, medier mm.

  Min største last er KLART bland-selv-slik, der gerne må være surt!

  Jeg læser med, fordi jeg synes, at du er et jordnært og spændende menneske. Du deler ud af dig selv, og dine holdninger, på en rigtig fin måde, der giver mig lyst til at vide mere!

  Jeg kan rigtig godt lide, når du blander dig i debatten. Du gør det med en finesse, der indgyder en masse respekt og nysgerrighed 🙂

  Tak for dig!

 43. Hej Cana 😉
  Jeg hedder Birgitte – er 36 år og bor sammen med min mand i Østbirk ved Horsens. Vi blev gift for snart 3 år siden i New York. Vi har ingen børn sammen, men hver anden uge bor min mands to børn hos os.
  Udover os og børnene så består familien af en lille hund og to katte. Jeg elsker børn, men har aldrig haft lyst til at få mine egne – så er det jo skønt at have to der er næsten ens egne, ikke? Jeg er uddannet i forsikringsbranchen, men er pt jobsøgende. Jeg elsker at være kreativ – så min fritid går gerne med at lave smykker eller sy fede kjoler.
  Min største last er vist nok enten chips eller lækker gourmetchokolade/lakrids – ihhhh altså! Hvorfor skal det være usundt???
  Jeg læser med her fordi du virker som en helt fantastisk kvinde – hudløs ærlig, har den skønneste humor og så føler man sig bare SÅ godt tilpas i dit ‘selskab’ 😉 Jeg synes det er superfedt at dine indlæg er så blandede – det er også en af grundene til jeg læser med 👍🏼
  Fik du forresten fundet et sted hvor de solgte badetøj og solcreme i LA, Cana? 😉😉
  Kh Birgitte

 44. Hej Cana

  Jeg hedder Birgitte, jeg er 36 år og mor til to skønne drenge på 5 og 7 som jeg bor alene med. Til daglig er jeg pædagog i en børnehave. Elsker og hader mit arbejde på samme tid. Men nok fordi jeg ville ønske jeg ku gi alle børn alle muligheder i verden. Det kan jeg bare ikke. Og jeg er konstant nød til st ændre ambitions niveau og omstille mig når sparekniven hugger. Men det kender du sikkert fra din egen tid som offentligt ansat. Min største last er mad. Meget mad. Er lige stoppet med at ryge. Men maden kan jeg ikke kontrollere mit forhold til… ENDNU!!!
  Jeg elsker spontan hygge med mine børn og et par gode veninder. Bål i haven eller kaffe på biblioteket. De indlæg jeg holder allermest af er dine ærlige hverdags indblik. og sjove tøse bekendelser om pinlige episoder. Bliv endelig ved.

 45. Hvad hedder du? Carina

  Hvor gammel er du? Tæt på 45!!!

  Hvore bor du? På Fyn, nærmere bestemt Søndersø her har vi boet i to år (Vi kommer kommer fra Als)

  Har du mand/partner/børn? Mand og fire børn, en søn og tre døtre (de to ældste er fløjet fra reden) de er 24,20,14 og 12 år.

  Hvad laver du til dagligt? Pædagogmedhjælpervikar ( tidligere dagplejer på Als) plejefamilie/Aflastningsfamilie for to små børn

  Hvad elsker du at lave? Kreative ting, sy, male osv.

  Hvad er din største last? Cola og træstammer….

  Hvorfor læser du med på canabuttenschon.dk? Du er et friskt pust og skriver på en måde så man kan trille rundt på gulvet af grin.

  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse? Noget om din skønne familie og alt det andet 😀

 46. Hej Cana 🙂 Mit navn er Sara, og jeg er 26år. til daglig er jeg førtidspensionist.Jeg bor i Nordsjælland, alene med min hund. I takt med at jeg blev syg, har jeg valgt kærligheden fra. Og dermed også børn fra.
  Jeg elsker at bruge tid med min barndomsveninde igennem 20 år. Det sker desværre ikke så tit da vi lever to vidt forskellige liv. Men det er noget af det jeg elsker mest!
  Og ellers er naturen også en stor JA-faktor for mig. Jeg nyder lange gåture stort set dagligt med min hund.Og kreative ting fylder også meget – Når koncentrationen tillader det. Og en anden ting jeg elsker er når jeg har mine små sejre omkring min angst, og overskrider grænser som da jeg var i Go morgen DK i efteråret.

  Min last er bolcher, parfume, gode tilbud på ting til hunden!
  Jeg har fuldt dig i 1½år nu. Jeg læser med fordi du fanger. Indimellem tager det nogle dage at komme igennem indlæggende når koncentrationen svigter. Jeg læser sådan set alle dine indlæg, selv fødsels-relaterede. Selvom jeg ikke får brug for de råd der bliver givet. Du fanger bare så ekstrem godt! Og fordi du som regel kan give mig et smil, selv på de grå dage.

  Ps. Det er forøvrigt mig som skrev dig en mail, da du skrev om psykisk sårbarhed – Og SUPER DEJLIGT at du svarede tilbage! 🙂

 47. Hvad hedder du?Annette

  Hvor gammel er du?44

  Hvore bor du?Nordjulland

  Har du mand/partner/børn? Mand (kendt ham siden jeg var teenager), to teenagebørn

  Hvad laver du til dagligt? Kliniksygeplejerske

  Hvad elsker du at lave? At være sammen med min mand, unger (når de gider), venner og mine to hunde

  Hvad er din største last? Mit arbejde(for det elsker jeg rigtig meget) og rødvin

  Hvorfor læser du med på canabuttenschon.dk? Nysgerrighed og velskrevet blog

  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse? Om dit privatliv

 48. Jeg hedder Randi, er 28 år gammel og bor i Horsens sammen med min kæreste og vores lille pige på 8 mdr. Når jeg ikke lever “det søde” barselsliv er jeg sygeplejerske på en hjerteafd. Jeg elsker at være kreativ på alle måder, jeg er en hjemme/hygge type og vil hellere tilbringe fredag aften på sofaen med en skål slik og i nattøj end på club med høje hæle. Dog er min største last samtidig at jeg elsker en stor kold øl – noget jeg glæder mig meget til at få igen når mælkebaren lukker for sæsonen! Før jeg blev gravid røg jeg, en last jeg heldigvis de sidste 1,5 har lagt helt på hylden og bestemt ikke planlægger at finde frem igen! (Føj hvor det lugter!!!)

  Jeg fandt bloggen mens jeg var gravid hvor alt i den dur var spændende. Samtidig “kender” jeg Thomas da vi er vokset op i samme lille bitte by og synes det var skægt at følge ham lidt gennem dig. Du skriver dejlig positivt (så meget at jeg nogen gange tænker det næsten ikke kan passe!?) – hvilket kan tvinge mig til at forsøge at gøre det samme, altså være glad og positiv. Jeg kan særligt godt lide fødselsfredag og andet jordmoder relateret.

 49. Jeg hedder Mikala og er 25 år gammel. Jeg bor i udkanten af Odense med min fantastiske kæreste og soulmate og vores lille sky hankat 😍 Ingen børn endnu, men til gengæld 2 niecer og 2 nevøer som jeg glædeligt passer så snart jeg går lov! Og håber selv at få nogle lige så skønne unger en dag!
  Jeg er ergoterapeut, men desværre uden job pt. Forhåbentlig er det snart et overstået kapitel, for jeg vil virkelig gerne ud og gøre en forskel!
  Jeg elsker at grine med mine kære, synge over alt og i det hele taget nyde livet. Hvilket altså også inkluderer sukker, som må være min største last. Chokolade, slik, kage, you name it. Til gengæld synes jeg det er helt okay og jeg er ikke et dårligere menneske af den grund 🙈
  Jeg fandt herind fordi jeg er stor fan af Thomas, og sørme om du ikke har lige så store talenter som ham. Du formår stort set altid at fange mig, uanset emne, og jeg føler nærmest at jeg sidder og får fortalt ‘historierne’ selvom jeg næsten sidder i den anden ende af landet. De personlige indlæg er altså klare favoritter, men alt det andet er også uundværligt og en vigtig del af ‘pakken’ 😆

 50. Jeg hedder Cecilie og er 30 år. Jeg bor i hus i Stenløse sammen med min skønne kæreste igennem 7 1/2 år, som jeg skal giftes med til sommer og vores to drenge Charlie på 5 år og Viggo på 2 år. Til hverdag sidder jeg i et vikarbureau for håndværkere og rekrutterer elektriker til opgaver på Sjælland samt Kbh. Min største last er slik, specielt bland-selv-slik.
  Jeg elsker at være sammen med min lille familie, at hygge med veninder og danse hele natten og drikke farverige drinks. Jeg læse på bloggen fordi jeg synes det er helt vildt inspirerende at læse og jeg kan spejle mig i mange af de ting du skriver om og elsker at læse om dine tanker om tingene og synspunkter. Elsker at læse fødselsfredag og om dine spændende rejser😀 God fredag aften til dig og din familie Cana

 51. Lisbeth – 28 lidt endnu – Haderslev – Mand, gift på 2. år (men vi rundede præcis 12,5 år på vores bryllupsdag) søn, Frederik på 2 år – finansiel controller med fortid som revisor i 8 år – jeg forelsker mig i 1000 ting at lave og så går jeg all in i en kortere periode bage, motion, økologi, overskudsmor el.l. 😜 – slik er største last – læser med fordi det er en fangende, inspirerende, relaterende og jordnær blog – tak for god blog ☺️

 52. Hej
  Jeg hedder Lisa og er 38 år gammel. Jeg bor i Slagelse, hvor jeg arbejder som socialpædagog.
  Jeg er gift med verdens dejligste mand på niende år, sammen har vi to dejlige døtre på 4 og 1 år.
  Jeg elsker naturen, gåture, løbeture, hoppe i vandpytter, stå på ski etc.
  Min last er klart Marabou chokolade og lakrids.
  Jeg læser med fordi du er et positivt menneske, du er småbørns mor, du er sjov og jordnær og ikke bange for at vise dig som et helt menneske med både ammepatter og fuld krigsmaling 😊
  Jeg er specielt vild med fødselsfredage og alt fra mode til børne indlæg!

 53. Hejsa, jeg hedder Anne- Cathrine, 36 år og mor til 4 skønne unger, Emma 18 , Mikkel 13, Liam 2 1/2 og lille Storm på 3 uger, gift med Anders, 2 år til august, har været sammen i 4 år, vi bor i holstebro.
  Ligenu er jeg på barsel, men starter på fjernstudie til august, jeg elsker at bruge tiden på min familie, eller ved hestene, min egen hest er dog lige sendt til de evige græsmarker, men det er en hobby der giver ro til hovedet 😊. Min største last, hmm at jeg ikke spiser og drikker nok i løbet af dagen. Jeg læser med her, da jeg synes at det er nogle skønne ting du vælger at skrive om.

 54. Jeg hedder Ann og er 35 år. Jeg bor i Askov ved Vejen, sammen med min mand som jeg har været sammen med i næsten 16 år. Vi har to skønne drenge som ca. (+-) er på aldr med Jeres to dejlige drenge.

  Til daglig er jeg lærer på Askov efterskole – hvor jeg underviser i matematik, engelsk og er sanglærer på musicallinjen.
  Jeg elsker at synge, og jeg elsker at være social. Som lærer på en efterskole kan jeg heldigvis begge dele. Og eleverne er i en skøn alder og jeg elsker at kunne være med til at forme dem som unge individer. (Ja, jeg synes vi er med til at gøre dem til dem de er)

  Min største last……… hmmmmm. Udover slik og søde sager, så tror jeg det er min ikke eksisterende evne til at smide facaden. Jeg synes det er vildt svært at fortælle folk hvordan man virkelig har det. Og jeg er meget opmærksom på hvad jeg TROR andre synes om mig. Men samtidig ville jeg aldrig indrømme det. Hmmmm gad vide om det giver mening

 55. Jeg hedder Dorte og er 39 år gammel, gift med Peter på 9. år, mor til Andreas på 10, Rebecc på 4 og Elias på 2 1/2 år. Gravid med vores fjerde barn med termin 26/7
  Jeg elsker familien, vores gamle gård, naturen omkring os (min mand er landmand) og mit arbejde som lærer på en specialskole
  Min last er chokolade på 70 % og derover
  Læser med fordi du er hudløst ærlig og ikke er bange for at sige de ting, mange kvinder tænker 👍🏻👍🏻

 56. Hej jeg hedder Marianne jeg er hastigt på vej til de 34. Jeg bor i Sunderland i nord øst englang men er født på Falster.
  Jeg har boet i England i knap 6 år. Har 2 drenge, en på 2 og en på knap 4. Skal giftes til sommer men ham der er årsagen til jeg bir hvor jeg gør.

  Jeg er førtidspensionist og dermed hjemmegående med mine børn. Nyder tiden da min største starter i skole til sep! Gisp!!!

  Elsker at følge din blok og se hvad der sker i dk hos jer som familie.. Men mest af alt din åbenhed, nærhed, ømhed og fri for jantelov bloggerstil. Du er min “danske avis” i en engelsk hverdag og jeg elsker det.
  Tak for det! X

 57. Jeg hedder Astrid, er 27 år og bor i Sønderborg. Jeg er single og har ingen børn endnu. Jeg læser European Studies på SDU i Sønderborg. Jeg er meget kreativ, og har for det meste gang i mindst et projekt. Jeg slapper af til en serie på Netflix eller en film. Jeg elsker at læse, men mit studie tager en del af min hygge læse tid, hvillket ikke gør noget, ds jeg har fundet min rette hylde. Min store last er blan selv slik, men har også svært ved st huske at tsge en pause, slappe af, og tage et break fra mit studie.

  Jeg har været med fra starten og blev ret hurtigt afhængig af dine indlæg. Jeg læser med fordi du skriver godt, og fanger mig med dine indlæg.

  Jeg kan rigtig godt lide dine madindlæg, du delte et indlæg med æg lavet i mikrobølgeovnen, laver den opskrift med jævne mellemrum, tilføjer dog Provence eller tandoori krydderi. Jeg kan godt lide at følge med i din hverdag, men er ogsp vilde med dine menings indlæg, hvor du får mig til at tænke og danne min egen mening.

  Vil her til slut lige rose din beslutning om at få Cecilie til at overtage tregodegrunde.dk

 58. Jeg er Alice, 11 år gammel (eller det er vel nok nærmere 44 😉 )
  Bor sammen med manden min på 15. år, har 4 unger på,19 (hans) 25 og 24 (mine) og 13 (vores) 😀
  Jeg er pedelmedhjælper på en skole, og bruger meget af fritiden ved symaskinen eller med strikke/hækletøj
  Min største last er pt barnebarnet, som i den grad har givet mig oplevelsen af en helt ny slags ubetinget kærlighed <3
  Og "faldt" helt tilfældigvis over bloggen, og er så blevet hængende.. Og sluger vel nærmest alt du skriver, om jeg kan "bruge det" eller ej 😀

 59. Arrgh – havde skrevet en masse men min ipad gik ned…. nå, forfra! 🙂

  Jeg hedder Dorthe, er 43 år ung, gift med 3 børn på 11, 9 og 6!
  Bor i udkanten af Storkøbenhavn, arbejder med udvikling af Hæmofili medicin hos Novo Nordisk og læser projektledelse på DTU ved siden af!

  Skriver på bloggen http://www.morsfrikvarter.com om mig, mit og mine – stort og småt og meget om mine unger! 😉

  I fritiden kreerer jeg store fondantkager, elsker mit drivhus (og at drikke kølig vin der især fredag aften om sommeren), vores 3 kaniner og at rejse.

  Drager til New York med veninde på mandag og glæder mig ustyrligt – første rejse UDEN mand og børn i Gud ved hvor længe!! 🙂

  Har først fundet dig for nylig, og er i gang med at lære dig at kende – indtil videre et dejligt nærværende bekendtskab som jeg håber at lære mere af og om!

  Kan godt forstå din nysgerrighed om dine læsere – man deler ud af sig selv, selvfølgelig fordi man har lyst, men kommentarer og likes tilkendegiver i hvert fald at andre synes om det du skriver.

  Jeg har tænkt mig at hænge ud her lidt endnu i hvert fald, måske endda meget længe! 🙂

  Kh. Dorthe

 60. Jeg følger dig fordi jeg synes du skriver ærligt og om emner der er lette at identificere mig med.
  Vi er på samme frekvens tænker jeg ofte når jeg har læst et indlæg fra dig……altså bortset fra at jeg har to søde piger og du to søde drenge.
  Jeg er pædagog og sprogvejleder i Aarhus kommune.
  Et fag jeg trives i og er stolt af. Trods at alt for mange børn møder og er sammen med alt for få voksne. Men jeg er ret god til at se det positive og bevare et optimistisk sind og så prioriterer jeg at fange barnets spor og ideer og skabe oplevelser og læring udfra det.
  Jeg uddannede mig til sprogvejleder da barnets/mennesket sprog og sprogtilegnelse interesserer mig meget. Hvordan skabes de bedste rammer for sproglig udvikling, hvilke teoretikere tænker hvad om sprog og hvordan tilegnes det danske sprog bedst når man allerede har et sprog eller lærer to samtidig.
  Alle de spørgsmål forholser jeg mig til eller møder jeg hos de børn og familier jeg arbejder sammen med og den sproglige du.ension i barnets udvikling er utrolig spændende.

  Jeg er 42 år og fra Sønderjylland.
  Jeg er bærer af værdier der værner om fællesskab, tolerance og frihed. Fællesskaber med dem jeg elsker, dem jeg beundrer, veninder, kolleger eller bekendte.
  Tolerance overfor forskellighed og frihed til at vi hver især er den vi ønsker at være og til at gøre det vi brænder for og som giver os psykologisk ilt.
  Jeg maler og får på den måde nedfældet en del af mine tanker gennem streger og farver.
  Jeg elsker min familie og prioriterer tid og nærvær med dem og at vi hver især samtidig har egne stier vi kan gå ad.
  Nu er der x faktor igen. Jeg slutter og glæder mig til flere indlæg fra dig. Tak for god læsning.
  Kram Marie Louise

 61. Jeg hedder Hannah og er 29 år. Jeg kommer fra Kolding, men bor på Østerbro med min kæreste Jakob, som jeg skal giftes med til juli, og min søn Sigurd på halvandet år. Til daglig går jeg i skole og håber på at komme ind på sygeplejerske studiet til sommer. Jeg har fulgt dig helt fra start og så er det efterhånden blevet et aftenritual liiiige at læse dine indlæg inden jeg går i seng… Min største last, alt med sukker. Især Familie Guf!

 62. Jeg hedder Natascha og er lige rundet 27 vintre – Er gift på andet år med min mand Søren jeg har kendt de sidste 8 år.
  Vi har slået os ned i den lille by Assens på Vestfyn sammen med vores datter Lea på snart 7 år (3. april).
  Jeg arbejder som Lønkonsulent og elsker at bruge min tid sammen med hele min familie så meget som muligt – elsker hyggen omkring et veldækket bord hvor hele familien vender verdenssituationen og får fyret lumre kommentarer af 🙂
  Min største last er chokolade – elsker en god mørk kvalitets chokolade.
  Bloggen her fanger mig tit i nogle tanker/ideer jeg selv har eller har haft og sætter rigtig mange ting i perspektiv eller viser dem fra andre vinkler – det er helt fantastisk!

 63. Louise, 27 år, er ved at flytte fra Svendborg til Mariager, fordi det barselsvikariat jeg har beskæftiget mig med det sidste års tid ophører den 31.marts og så vil jeg hjem til Mariager, hvor jeg er født og opvokset. Har været sammen med Morten i snart 7 år(han er også fra Mariagerfjord og flytter med hjem) som er sømand og arbejder et par måneder ude af gangen og er så hjemme et par måneder F gangen. Vi venter vores første barn til juli. Jeg elsker at bruge tid sammen med min familie og elsker når vi alle sammen er samlet til fx jul eller fødselsdage. Og så er jeg ret glad for og god til at lave mad og bage! Min største last er helt klart cola eller bare sodavand generelt! Jeg er ret ny læser på bloggen, men kan rigtig godt lide blandingen af at læse om dit eget liv med mand og børn og så dine emner om kvinder/for kvinder og dine synsvinkler set fra en jordemoder.

 64. Jeg hedder Karoline, jeg er 20 år gammel og bor i Midtjylland, sammen med min kæreste.
  Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvor jeg arbejder som pædagogmedhjælper i en vuggestue.
  Jeg elsker at tilbringe tid med dem, som jeg holder aller mest af, samt at få de største og kærligeste “snot krammere”, når jeg kommer på arbejde, OG danse til “smukkere end smuk” – uden tvivl det skønneste sang, der er lavet.
  Mit største last er mit kæmpe behov fo nutella.
  Jeg nyder at følge med på din blog, fordi du kommer lidt rundt om det hele! Jeg startede i sin tid med at følge med, fordi du er Thomas Jeg har ingen favorit indlæg.

 65. Jeg hedder Karoline, jeg er 20 år gammel og bor i Midtjylland, sammen med min kæreste.
  Jeg er i gang med mit andet sabbatår, hvor jeg arbejder som pædagogmedhjælper i en vuggestue.
  Jeg elsker at tilbringe tid med dem, som jeg holder aller mest af, samt at få de største og kærligeste “snot krammere”, når jeg kommer på arbejde, OG at danse til “smukkere end smuk” – uden tvivl den skønneste sang, der er lavet.
  Mit største last er mit kæmpe behov for nutella.
  Jeg nyder at følge med på din blog, fordi du kommer lidt rundt om det hele!

 66. Hej 🙂 jeg hedder Heidi og er 36 (puha det var slemt at skrive – nu kunne jeg pludselig se at jeg nærmer mig det runde 4tal…) nå men jeg har lige fejret 15årsdag med min mand Jim, vi har været gift i 6år, Vi har 2 skønne drenge, den ældste er Marco på 5år som er reagensglas barn der blev kæmpet lidt for at få… Den yngste er Micas som for et par dage siden lige er blevet 3år, han var fuldstændig uplanlagt mirakel 🙂 Heldigvis for jeg magter ikke at prøve kunstig befrugtning en gang til…
  Jeg er Webshop-pakker i taske branchen. Jeg er delvis alenemor da min mand tager på Arb mandag morgen og kommer hjem torsdag aften 🙂
  Jeg elsker søde sager og jeg spiser slik lige så snart jeg kan komme til det. Morgen middag aften… Men overvejer hvordan jeg kan komme sukker behovet til livs…
  Jeg læser med bl.a. fordi du er mor til to og fordi det er til to drenge og det er mega dejligt at høre,se,læse om 😉 da jeg selv er mega piget og altid håbet på at få en pige selv. Det får jeg så ikke og så er det dejligt at vide at andre osse har to drengbørn. Jeg kan godt lide at læse om daglig dags ting og oplevelser i har både med og uden børn. Men osse fødsel fredag og de små pinlige historier om kvindeting 🙂 Til sidst vi jeg takke for din helt fantastiske måde at få os ind draget på og fedt at du osse har lyst til at læse om os… Ha en dejlig weekend 🙂

 67. Jeg hedder Mette, er 30 år og bor i Roskilde.
  Er single og fuldtidsalenemor til en vidunderlig pige på 6 1/2.

  Jeg skriver, blogger, fotograferer, arbejder med kommunikation og sociale medier – forsøger at få en hverdag til at gå op med mine karrieredrømme, selvom jeg er kronisk syg og ikke kan arbejde fuld tid.
  Sidstnævnte har jeg til gengæld lært sindssygt meget af.

  Jeg elsker at hygge med min datter, have god tid, sidde i solen med en kop kaffe og en god bog, skrive, søge ny viden og inspiration, redigere billeder, lave mad (når jeg har god tid), lave forbedringer i mit hjem og meget mere

  Mørk chokolade, peanutbutter, kaffe

  Fordi du inspirerer, deler og jeg både kan identificere mig med nogle ting, men omvendt også oplever dele af dit liv med mand og to børn, som jeg ikke selv har.

  Der er mange forskellige, men jeg bliver inspireret når du deler dine holdninger og glad når jeg lærer noget

  Jeg stopper typisk op når jeg bliver inspireret og motiveret – og derfor læser jeg med ☺️

 68. God ide!

  Mit navn er Ane og jeg er 23 år 🙂

  Jeg bor lige uden for Køge i en lille landsby, som hedder Åshøj .. Jeg håber dog snart at være bosiddende i en anden lille by – Tureby .. Min kæreste og jeg har kig på et dejligt hus der, som vi kan gøre til vores eget ..

  Der kom svaret så på næste spørgsmål – jeg har den dejligste kæreste, som jeg har boet sammen med i 4 år 🙂

  Til dagligt studerer jeg – jura på 8.semester og ved siden af arbejder jeg som stud.jur. I Ankestyrelsen 🙂
  Om et år skal jeg skrive speciale og så er det ud i voksenlivet (det er så mærkeligt :D)

  Jeg elsker, at beskæftige mig med juraen og de mennesker man kan gøre en forskel for … Jeg elsker, at bruge tid med de mennesker jeg elsker ..

  Min største last er alt der involverer chokolade – i nærmest alle afskygninger 🙂

  Jeg læser med, fordi det gør mig glad – hver eneste gang! Din måde at skrive på, din umiddelbarhed og din glæde er helt vidunderlig!

  Mine yndlings indlæg er dem der involverer dine unger og jeres familie! Har aldrig set sødere børn (sådan helt seriøst!!) så – keep it coming!

  Tak for den dejligste blog – faktisk den eneste jeg læser dagligt :*

  Hvis jeg en dag skulle løbe ind i dig – ja så kan jeg nok ikke lade være med at sige Hej! 🙂

  Kram
  Ane

 69. Jeg hedder Trine, er 28 år (på vej til 29) gift med Mikael på 3.år. vi har to drenge på hhv. 1 år 4 mdr, og 3.5 år.
  Vi bor i aabybro i Nordjylland.
  Jeg er pædagog og arbejder i en dejlig privat vuggestue. Jeg elsker at bruge tid med mine børn, og danse 🙂 bare for sjov danse, til det musik der lige er. Og danse grimt 😉

  Min største last er chokolade, og at forkæle min familie, f.eks ved at stå og lave stakkevis af pandekager selvom jeg er hammer træt og faktisk ikke gider 😉
  Jeg læser med på Blogger fordi den rammer bredt, på mode, på moderskabet, og langt væk fra det jeg selv kan opnå så som rød løber, L.A tur osv. Jeg elsker at jeg føler jeg kender dig fordi du er så personlig 🙂 og håber at møde dig til Thomas’ koncert i Aalborg 16.4 🙂

 70. Hej Cana.
  Jeg hedder Nanna og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Aarhus og holder sabbatår efter gymnasiet. Til daglig arbejder jeg som pædagogmedhjælper i en børnehave, og så spiller jeg en helt masse musik på en talentlinje på Aarhus Musikskole. Om en måned skal jeg til Bali og arbejde frivilligt på et børnehjem. Jeg elsker bøger, musik, bland-selv-slik (seriøst, fredag og snolder er ugens højdepunkt for mig!) og Downton Abbey (og andre lignende ting….) – jeg er nok lidt pensionist inde i hjertet, men jeg er også virkelig åben og sjov, ha ha! Min kæreste Rasmus og jeg er sammen på 4. år, og vi har været til sååååå mange koncerter med din kære mand. Jeg har læst med hos dig lige fra start, og det gør jeg simpelthen fordi du er SÅ SEJ! Altså, min omgangskreds og jeg agerer lidt som om vi kender dig; nogle gange når vi taler om et eller andet emne, så er et afgørende argument ofte, at “det synes Cana også!!!”, eller “jeg må godt spise så meget snolder, for det gør Cana også!”, eller “ej jeg kender én der er kommet ind på psykologi på kvote 2 – det gjorde Cana nemlig!!”. Kæmpe thumbs up til dig og din blog – det er jo netop fordi, du er så ærlig og nede på jorden, at man føler man kender dig. Havde også det vildeste fangirl-moment engang jeg så dig i Aarhus, men det havde nok været lidt akavet hvis jeg var begyndt at banke på ruden i den café, jeg sad på 😉

 71. Hej Cana,
  Jeg hedder Sanne og jeg har fulgt med her på bloggen næsten helt fra starten.
  Jeg er 34 år og mor til en dreng på 3 år og en pige på 1 år. Jeg elsker livet som mor, selvom det for tiden er forbandet hårdt, da vores datter har mellemørebetændelse, som bare ikke vil gå over.. den stakkel 🙁 Det er så hårdt at se dem have ondt !
  Til daglig studerer jeg på UCSyd i Haderslev og det er jeg (for det meste) rigtig glad for.
  Min største last er også uden tvivl sukker, desværre er jeg ikke udstyret med super forbrænding, så det gør mig lidt rund om bagen 😉
  Jeg er glad for at læse med her, da jeg godt kan lide din positive tilgang til alting. Det er beundringsværdigt og noget jeg selv øver mig på.. God Weekend og påske til dig.

 72. Jeg hedder mia og er 37 bor sammen med min kæreste gennem 13 i en lille by på Møn vi har en dreng på 6 år. Jeg læser pt til social og sundhedsasistent og er færdig til december pt er jeg i praktik i social psykiatrien. Jeg får ikke altid læste din blok, men nyder når jeg har tid elsker de små sjove historie fødselsberetninger samt at følge med i din hver dag med små børn og mand. Min største last er nok cola…jeg elsker at være sammen med min familie og hvis jeg rigtig skal lade op elsker jeg at gå en lang tur gerne ved vand og skov og helst helt alene.

 73. Mit navn er Susanne, jeg bliver 29år næste onsdag.
  Jeg har to børn, Alberte på snart 7år (sammen med Peter 44år) og Emmelie på snart 1 år (sammen med Martin 28år).
  Jeg bor i Midtjylland og er kæreste med en skøn fyr ved navn Daniel – som forøvrigt har været i mit liv de sidste 12 år, og været min bedste ven de seneste 7 år. Men lige nu bor vi med ca 2 timers kørsel mellem os, så vi ses kun i weekenderne.

  Jeg arbejder som socialrådgiver i en kommune hvor jeg primært sidder med handicap sager omkring børn og unge i alderen 0-18år.

  Jeg er vild med når mine drenge (vennerne) kommer på besøg flere gange i ugen og spiser med mig og mine piger, hygger med dem og giver mig et frirum 🙂 så kort sagt er jeg vild med mine venner.

  Min største last er kage torsdag og torsdags cola på jobbet og min nu tomme bolche krukke på jobbet (2 skuffe, fra oven).

  Jeg læser med fordi jeg synes du har en skøn indgangsvinkel til livets små finurligheder-noget jeg forsøger at lære af 🙂

  Jeg har ikke nogen præferencer i fht dine indlæg. Men alt med et twist af sort humor og sarkasme er godt

  Ha en skøn fredag

 74. Hej Cana
  Jeg hedder Katrine, er 29 (årgang 86) pg bor i Aalborg med min kæreste gennem snart 10år… Jeg arbejder som socialpædagog på en boform for mennesker med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Jeg elsker at være sammen med mine venner, min kæreste og min familie, håber på der snart kunne være nogle babyer på vej til mig og glæder mig over at se mine venner være glade og lykkelige. Min største last er manglende selvdisciplin. Jeg BURDE virkelig tage mig sammen til at spise sundere og få dyrket noget motion, men jeg er bare meget bedre til at sove længe, spise skumfiduser og se netflix…
  Jeg nyder at bruge den daglige bustur på arbejde på at læse bl.a. din blog… Mine yndlingsindlæg må være dem med dine opskrifter og dem om en helt almindelige grå tirsdag…

 75. Hej, mit navn er Christina, jeg er 30 år gammel, har to skønne troldeunger på hhv. 7 og 5 år er gift på 6. År (10 års jubilæum i år), jeg bor i et lille hus i en lille flække lidt syd fra Køge…
  Jeg arbejder med arbejdsbeklædning i min hverdag som produktionsansvarlig og så er jeg Soccer Mom og ELSKER det ☺️
  Uha min største last er chokolade stadigvæk på trods af hårdt arbejde de sidste 4 år og minus 80 kilo så kan jeg ikke slippe min chokolade helt men har fået det ind på den “sunde side af usundt” og normaliseret mit had-/kærlighedsforhold til den lille S***n 😉😉
  Rigtig god fredag og endnu bedre weekend samt påske til dig og dine ☺️

 76. Hej Cana. Jeg hedder Cecilie, jeg er 25år og pædagogstuderende her i Aarhus, hvor jeg bor. Derudover er jeg også frygtelig forfalde til chokolade og sovehygge, og når det skal blive lidt vildere, smøger og øller, på den mest snuskede bodega jeg og vendinderne kan spore op. Jeg begyndte at læse din dejlige blog, da min daværende kæreste fandt ud af at han var hiv-smittet. så skulle jeg lige finde ud af hvordan det var at være kærester med sådan en. 🙂 Derfor var din blog en stor trøst for mig og ham, indtil vi fandt ud af at det slet ikke gjorde nogen forskel. Jeg blev ved med at læse bloggen, da jeg blev meget charmeret af dig og din dejlige familie, og den meget relaterbare måde du fortæller om jeres liv på. Jeg kan allerbedt lide at læse om hvordan du har det med at være mor, og alle de sjove historier som andre mødre har. Så nu glæder jeg mig endnu mere til (og frygter også lidt) at blive mor en dag. Jeg er selv i et ret ny forhold, men det føles slet ikke særligt nyt, da min filejs og jeg længe har været venner og har det mega sjovt med det der kæresteri.

 77. Hejsa Cana ja vi kender jo hinanden fra den søde ungdom i Sønderborg før Thomas og børnene Men til alle andre jeg hedder Anna er 40 år gammelt ( faktisk ikke så slemt) bor alene uden børn og ingen kæreste Jeg er ledig og søger efter fleksjob grundet diverse fysiske og psykiske sygdomme Jeg er lige blevet helt vildt med at arbejde med perler men ellers kan jeg godt lide at være kreativ være sammen med familien og ja bare være mig selv Jeg har en lille fugl ved navn Tweety som giver mig et smil.på læben over hans mærkelige opførsel indimellem Jeg har en svaghed overfor cola men arbejder stærkt på at begrænse det til weekenden. Jeg følger din blog for at følge med i dit liv og så skriver du bare fantastisk godt mange knus

 78. Jeg hedder Bente, er 43 somre ☀️. Jeg er gift med Freddy på 13. år – kendt ham i 22 år ❤️ Sammen har vi Søren Chr. på 20 og Nicolai Emil på 15. Jeg er uddannet Socialpædagog og socialrådgiver. Idag arbejder jeg som socialrådgiver i en Ungeenhed. Er total vild med mit job og mit arbejdesplads!!
  Min største last må være min træng til at dyrke motion….elsker min racer-cykel 🚴🏻 – men god mad og rødvin, især hvis begge dele indtages i Frankring så er jeg på toppen 😊. Men er total tosset med se næsten alt sport….!! Jeg skal have et godt grin hver dag! Det er min livs medicin! Det var bla her jeg stødte på din blog! Vildt morsomme indlæg med kvindeliv…😂😂😂 holder utrolig meget af din lethed til livet og især af din ikke højtidelige tone og omgang med dine læsers kommentar!! Senere fik jeg øje for du og Thomas “beretning” om at leve med hiv! Meget smukt – især hans tur til Afrika – sammen med Jeres søn….mit ❤️ Blev fyldt helt op af alt jeres kærlighed!

 79. Hej søde Cana. Mit navn er Cecilie, jeg er 21 år og er bosiddende i København ved Margretheholmen, Christianshavn. Jeg læser til daglig Interkulturel Markedskommunikation på CBS og er pt i gang med at skrive bachelor (wuhuu). Jeg har hverken mand, partner eller børn, men en lille forkærlighed for min egen blog i stedet. Det er også her jeg bruger det meste af min fritid og dermed også det jeg elsker at lave.
  Min største last må nok være dyre to-go kaffer og at når jeg først har åbnet en dåse nutella at jeg slet ikke kan lade den være igen. Lidt ligesom jeg har det med cola, slik, kager og alt andet, der ikke indeholder noget godt for mig.
  Jeg læser med her på bloggen, da jeg simpelthen bare elsker din personlighed, din skrivemåde og ikke mindst de indlæg/emner du får stablet på benene. Derudover følger jeg også med på snapchat – din snap er simpelthen så hyggelig og jeg elsker at du altid taler i dine videoer og virkelig prøver at skabe et godt bånd til dine følgere – virtuel high five til dig!
  Jeg kan rigtig godt lide at læse de indlæg hvor du fortæller om din familie og dine to (alt for) søde børn, men mine favoritindlæg må nok være da du fortalte Thomas’ og din kærlighedshistorie ud på indlæg over flere omgange. Kæmpe fan! <3 Klem

 80. Jeg hedder Emma og jeg er 19 år gammel. Jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste Rasmus, og jeg går i 3.g til daglig. Jeg elsker at lave, spise og at læse om mad, og at kysse på min kæreste. Jeg elsker politik, og jeg bruger næsten al min fritid i ungdomspolitikkens tegn! Min største last er hvidvin og smøger, og jeg læser med fordi jeg elsker blogs og især de personlige af slagsen. Din blog er one of a kind(på den gode måde), hvilket jeg synes er vigtigt i blog-land.
  Jeg kan bedst lide personlige indlæg og debatindlæg, og af en eller anden grund elsker jeg også indlæg omkring børn og fødsler. KRAM 🙂

 81. Jeg hedder Lisbeth, 41 år og bosat i VandkantsDanmark (syd for Ribe).
  Jeg er gift med W, og sammen har vi tre børn, Emma – 12 årig teenager, Anna 10 lige om lidt og lillebror Alfred på 4.5 år.
  Jeg er oprindelig uddannet bogholder, skiftede spor og har de seneste 12 år arbejdet som socialpædagog med voksne udviklingshæmmede. Drømmer om at uddanne mig til bedemand når ungerne engang er større. Jeg er en støjende, (ægte) blondine, der elsker mojito (helst blandet i en krabbespand), smider som den første skoene til danse-fester. Hvor andre farer ud og shopper tøj når der dumper en invitation til fest ind af døren, fiser jeg til købmanden og køber mentholsmøger. Hang til jeans og løbesko. Elsker at lave gymnastik og har en høj arbejds- og fremmødemoral. Hvis det er en last at være hård ved sig selv – så vinger vi den af der. Jeg er en sucker efter fødsler og har haft tre FANTASTISKE af slagsen.
  Jeg læser med fordi du er røv – sej til at formulere dig, fordi jeg både kan hulke af grin, få tårer i øjnene og blive “provokeret” af dine ord.
  Jeg er en tumpe til mode/fashion og er ret dårlig til reklamer… Til gengæld er jeg ovenud tilfreds med alle øvrige indlæg 😉

 82. Jeg hedder Renée, og er en ung kvinde på 26 år. Jeg er gift med Jesper, som jeg har været kærester med siden jeg var 14 år gammel. Havde vi giftet os allerede den gang, kunne vi selvsagt have holdt kobber-bryllup her til april – det synes jeg er lidt morsomt 🙂 Vi har desværre ingen børn selv (endnu), men vi har en skøn dreng i pleje på fuldtid, som vi elsker som var det vores eget. Jeg er socialrådgiverstuderende, og afslutter min uddannelse til januar næste år. Jeg elsker at yde omsorg overfor alle, især dem der ikke er i stand til det selv. Og så har jeg en lille så stor hang til sukker, som du Cana. Hvilket nok er det jeg finder mest sammenligneligt med mig selv, når jeg læser med på din blog. Og i øvrigt en detalje som jeg sætter ualmindeligt meget pris på, da jeg selv frygtede jeg var den eneste med så dårlige ernæringsvaner 🙂 Jeg har terpet overfor vores plejebarn, at han skal drikke mælk til sin morgenmad, mens jeg i det skjulte drak cola i min kaffekop 😉 Du har helt ret i din antagelse om, at vi som læser med på din blog, føler vi har et relativt stort kendskab til dig, og om dig som person. Og jeg har tit tænkt, at det ville være en meget underlig situation, at stå ved siden af dig og føle man kender dig så godt, uden at du aner hvem man er. Når det så er sagt, så elsker jeg at læse de indlæg der netop handler om dig, og din personlige holdning eller oplevelser. Jeg kan rigtig godt lide, når du kommentere på emner der er oppe i debatten, men kan også sagtens sætte mig ind i, at det også må være nogle af de sværeste at udgive. Jeg synes, at du er super cool, har en beundringsværdig tilgang til livet og en misundelsesværdig familie. Tak fordi jeg må følge med. Med ønsket om en god påske til dig og familien. Indsæt selv den søde kylling-i-halv-æggeskal-emoji 🙂 Kærligst, Renée.

 83. Hej Cana
  Jeg hedder Nanna, jeg er 28 (lidt endnu).. Jeg bor ved Skjern i Vestjylland, sammen med min kæreste, vi har lige rundet vores 7 års dag, vi har to englepiger, og vores fantastiske søn, han er 19 mdr men næsten på størrelse med en på 3… Jeps! 3(!) og så har vi 2 hunde på 3 og 6 år, (chihuahua)
  Til dagligt går jeg hjemme, meget ufrivilligt, men er i udredning/afklaring for en masse uforklarlige ledsmerter..
  Jeg ELSKER at være kreativ, både i min indretning, og at lave ting.. Jeg maler feks rigtig mange sten, hvilket giver mig en masse ro..
  Uhjh min største last (udover sukkermonsteret, som i øvrigt er en grim satan!) så er det nok sushi! Jeg fatter slet ikk hvordan jeg har kunnet leve uden!!!! (Opdagede det for et par år siden..)

  Jeg ville ønske jeg kunne sige at jeg er fast læser, men det er jeg ikke, og det er ikke fordi jeg ikke har lyst! Det har jeg helt bestemt! Men har svært ved at finde roen til det.. Jeg kan sidde og klukgrine af nogle af dine blogindlæg, så sjovt og ærligt er bare en fornøjelse!
  Og det er helt klart dem med en masse humor i jeg bedst kan li at læse, for det er så jeg selv kommer igennem hverdagen, med min humor..

  Håber det gav et billede af en af dine følgere, som har givet mening, og du tænker nu kender jeg en mere lidt bedre 🙂

  Mvh Nanna

 84. Jeg hedder Malene. 44 år er jeg og har lige fejret kobberbryllup med mit livs kærlighed. Vi bor i Nordsjælland med vores 3 børn på 6, 10 og 12 år. De har alle 3 bragt lidt ekstra udfordringer i form af for tidlig fødsel, 2 gange AB0-immunisering, tidlige traumer og Dyspraksi, ind i vores liv og delvis af den årsag har jeg været vaskeægte hjemmegående husmor siden de ældstes barsler var slut. Det skulle egentlig kun have været et par år, men så dukkede der en udstationering og en lillesøster op. Hun er født i Frankrig, så jeg har oplevet neonatal-livet på både dansk og fransk. Stor forskel!
  Jeg elsker at være hjemmegående, det havde jeg aldrig troet! Og det har været en kæmpe fordel ift hjemmetræning af vores yngste. Trods udfordringer er vi meget priviligerede!
  Jeg elsker kaffe, rødvin og chokolade – og lejlighedsvis voksentid 😄😉 Og så elsker jeg Frankrig. Som i virkelig elsker!!! Kunne sagtens flytte tilbage…
  Jeg savner ikke at arbejde, men sommerfester og julefrokoster kan jeg godt længes lidt efter. Ville dog ikke bytte for det liv jeg har.
  Jeg elsker mommyblogs, både de sjove og alvorlige, og på en eller anden måde føles din mere hjemlig og personlig end flere andre jeg følger. Den er tryg på en eller anden måde.

 85. Hej
  Jeg hedder Iben- 36 år. Gift med stefan som jeg har kendt i godt 20 år. 4 børn er det blevet til indtil videre. I alderen 0-11 år . Arbejder som sygeplejeske men drømmer om at bygge mere uddannelse på. Største laster nok slik :-/ og at købe børnetøj … Jeg kan godt ti at sove længe. Det sker bare ikke så tit. Eller at sy eller at læse. Elsker dine ærlige og morsomme indlæg og dine fødselsfredage

 86. Jeg hedder Malene og er 27 år gammel. Jeg bor i Tyskland, bare mig og mine 100m2. Til dagligt er jeg gymnasielærer og jeg ELSKER mit arbejde. Når jeg ikke arbejder laver jeg mad, bager eller går på opdagelse i min flotte by. Min største last er, at jeg har en mani med at jeg skal igennem de samme 9 hjemmesider (i samme rækkefølge!) inden jeg skal sove. Din er altid den første ! Det er min last 😀
  Jeg læser med hos dig, fordi du bor i København, altid oplever spændende ting. Jeg boede selv i København i mange år, og jeg savner det.
  Jeg holder mest af dine indlæg om fødselsberetninger eller om en af dine sjove oplevelser ude i verden 🙂

 87. Hej. Jeg hedder Sofie og jeg er 20 år gammel. Jeg bor på i en 2 værelses lejlighed (rimelig anstrengende!!) med min kæreste og vores to børn, Mikas på 2,3 år og Martha 6 mdr, på Frederiksberg. Til dagligt laver jeg ikke noget, da jeg nærmest har været gravid eller på barsel siden jeg blev 18. Men jeg har planer om en uddannelse og ikke flere børn, når jeg er færdig med min barsel. Jeg elsker at være sammen med min familie! Specielt mine børn! Jeg vil helst ikke nogen steder uden dem. Ikke dermed sagt at jeg ikke kan foretage mig noget uden, det kan jeg sagtens, synes bare det er lidt hyggeligere når ungerne er med. Min største last? SUKKER!!
  Jeg læser med fordi jeg har det på fornemmelsen at du bare er en RIGTIG mor. Overskudsagtig, det virker som om du bare gør tingene. Og det inspirere mig til også bare at gøre tingene!
  Jeg elsker alle dine indlæg! Men jeg glæder mig nu meget til at min fødselsberetning kommer 😀

  Tak for en fed blog!!

 88. Jeg hedder Bettina og er 40 år. Jeg er mor til 2 drenge på 6 og 17 år.
  Jeg bor på Vestsjælland og har gjort det hele mit liv.
  Jeg har i 17 år arbejdet på et Plejecenter men er netop blevet afskediget, da jeg før nytår fik stress. Jeg elsker mit arbejde og jeg elsker at give til andre- men de stigende og meget urealistiske krav til os i omsorgsfagende gør at jeg ikke har mere at give. Nu skal jeg noget andet, jeg ved ikke hvad men det finder jeg ud af når jeg er frisk igen☺️
  Min største last er kontrol, rødvin og ost og jeg elsker alle dine indlæg fordi de vidner om at vi alle er mennesker på godt og ondt- at alle kan være uperfekte og stadig glamourøse.
  Og så læser jeg med fordi du virker som et ualmindelig rart, intelligent og rummeligt menneske- og DET er nogle dejlige egenskaber.
  Kærligst Bettina

 89. Jeg er relativt nytilkommen læser herinde – men “faldt” over din blog, og er blevet hængende, fordi dine skriverier er både sjove og nærværende. Desuden har jeg en lillebror, der har HIV, så det er endnu en dimension.
  Jeg sluger alle dine indlæg råt og har endnu ikke nogen deciderede favoritter – bare skriv, for pokker…!:-)

  Jeg hedder Cat (officielt Catherina, men det kan ingen stave rigtigt) – er lige fyldt 37 og vældig tilfreds med dét. Jeg bor sammen med ham, jeg skal blive gammel med – fandt ham for fire år siden efter en selvvalgt skilsmisse. Er mor til to temmelig lækre unger på 8 og 10, en af hvert køn – og bonusmor til to drenge på 10 og 12. Hver anden uge er mine børn hjemme, og hver anden weekend har vi alle fire unger samlet hjemme – det er det bedste.
  Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper for virkelig mange år siden efterhånden, og arbejder i nattevagt på et bosted for senhjerneskadede – og arbejder altid kun, når vores børn ikke er hjemme, kæmpe luksus:-)
  Når min elskede og jeg er alene, er vi sindssygt gode til at være kærester – på alle måder. Vi nyder vores megen tid sammen og bliver forhåbentlig aldrig trætte af det.
  Med delebørn er vores liv meget varierende – når de er hjemme, elsker jeg at være MOR, og når de ikke er, elsker jeg at være kæreste. Begge dele er jeg dog ret vild med hele tiden!
  Jeg er uddannet kostvejleder og har tidligere haft mit eget fitnesscenter for kvinder – og har dermed en naturlig interesse for kost og motion – men lider, som mange af I andre, af en ustyrlig trang til sukker – helst kage og chokolade. Og is. Og slik…;-)
  Min største last er blade – har siden jeg var 13 købt Femina og Alt for Damerne HVER torsdag – men læser gerne hvad som helst, da det er virkelig dejlig afslapning.
  Og…så er jeg meget nysgerrig på at lære yoga…bare til info:-)

 90. Jeg hedder Clara, og du har mødt mig en enkelt gang til release-festen af Cana’s Album (da jeg var så heldig at vinde, juhu!) Jeg er 21 år gammel, og jeg bor på Frederiksberg sammen med min (første og forhåbentligt eneste) kæreste, Christian (som også var med til koncerten).Vi har endnu ikke nogle børn, men det kommer nok om et par år da Christian bliver kandidat til sommer og gerne vil ud på arbejdsmarkedet, og jeg ikke helt er klar endnu. Selv studerer jeg dansk på KUA på 2. semester, men jeg drømmer om at blive forfatter eller selvstændig på en eller anden måde, hvor jeg kan leve af at skrive. Jeg er desværre også syg med depression og angst,men jeg håber på at jeg snart bliver rask igen.
  Jeg ELSKER naturen og tilbringer gerne meget tid i fri natur (jeg er fra en lille by med mange skove), og ellers elsker jeg at kramme min hund (og alle andre dyr), at skrive og lave vegetarisk mad og bage kager med masser af chokolade i. Min største last hænger lidt sammen med kagerne, da jeg eeeelsker alt, der indeholder chokolade. En anden dårlig last er også, at jeg knækker fingre – det er så ulækkert, men jeg gør alligevel, uden jeg tænker over det. En mere seriøs last er, at jeg altid har dårlig samvittighed over alting, også ting som jeg ikke kan styre eller som egentligt ikke er “min fejl”, og det vil jeg gerne vende mig af med før eller siden. Jeg læser med på din blog, fordi du er så ærlig og skriver, så man bliver glad og griner. Og så virker du som en sød og dejlig kvinde, der har ben i næsen og begge fødder plantet på jorden. Det er fedt, for så går det hele ikke op i glimmer og glamour (selvom det også er dejligt!!)
  Jeg kan egentligt lide alle dine indlæg, men jeg ser aldrig dine vidoeindlæg, fordi det er for besværligt (i min optik – men jeg ved, mange andre elsker dem) Til gengæld elsker jeg dine indlæg, hvor der debatteres, indlæggene hvor du fortæller om din dagligdag eller små gode ting fra dagen, indlæg hvor der er mere dybde og egentligt bare alle andre indlæg. Og jeg sluger endda alle fødselsberetningerne, selvom der går lang tid, før det bliver mig selv, der er i den situation.Og alt i alt er din blog virkelig god, sød, sjov og et rigtig rart pusterum for mig som læser, så jeg elsker at læse med! Nu er det sent om natten, men når man har svært ved at sove, så kan man lige så godt bruge tiden ‘fornuftigt’ og svare på dine spørgsmål. Jeg håber, du får en god nattesøvn og en dejlig weekend med din familie. Det bedste hilsner fra Clara

 91. Jeg er en yngre version, 20 år, og alt for glad for at læse på din blog – må nok tye til korset og indrømme jeg elsker alle indlæg om børn og graviditet. Mine brødre som er en del ældre end mig er godt igang med det liv – og nu venter jeg vidst bare lidt selv. Jeg elsker den måde du skriver på, fandt din blog gennem Thomas, og læste et tilfældigt indlæg – nu har jeg været igennem dit arkiv og åbnet utroligt mange gode og sjove indlæg (der var et par dage hvor jeg nok mest læste det, og ikke lektier…) – som får mig over i min daglig dag, jeg læser veterinærmedicin (dyrlæge) og er midtjyde tilflytter til KBH NV – jeg bor med min kæreste gennem fire år (ja jeg er 20, og han er bare et år ældre). Min største last er mad. Alt mad. Jeg elsker mad. Og dyr. Det synes min kæreste af og til er træls, det der med jeg sætter mig ned til en kat og kæler, istedet ham 😉 Lidt afslutningsvis, så hedder jeg Dortea – og jeg elsker at lave mad. Min største drøm er nok, at få en kæmpe går med alle dyr og nogle søde børn jeg kan tage med ud !
  Din blok er fantastisk – og din måde at skrive på kombineret med de relativt korte indlæg gør jeg altid magter og har lyst til at læse! God weekend og påske!

 92. Hej Cana
  Jeg hedder Anne, er snart 37, og har en vanvittig lækker dreng på 6 år…
  Jeg arbejder som socialpædagog på en lille skole hvor jeg er vild med at være…
  Jeg læser dine indlæg om natten, hvor der er helt ro i huset, hunden smasker i søvne, spjætter med benene så det lyder som et hestevæddeløb på gulvet og den lille skat snorker højt som en murerarbejdsmand… Ro tænker du nok?!? Men det er ro for mig😊 Jeg er vågen på dette tidspunkt, da jeg altid skvatter i søvn kl 19.45, vågner omkring kl 02… Skal tisse og ja… Så er jeg jo egentlig frisk – haha
  Men min største last er chokolade, på jobbet har jeg to kolleger der skal igang med et kursus-forløb omkring NADA (nåle der kam afhjælpe misbrug af forskellige slags), de manglede prøvekaniner – kiggede så underligt på mig, men “næh, det bliver så et nej tak herfra”!! Jeg elsker chokolade😊😊😊
  Jeg læser med efter anbefalinger af min skønne veninde Heidi, der er KÆMPE fan af Thomas! (Nok den største efter dig tror jeg – hihi) og da jeg vandt billetter til dit release-party tog jeg hende med, lykken ville ingen ende tage… Du skriver fantastisk, og ja ind i mellem får jeg følelsen af at du også “taler før du tænker”… Husker et indlæg om en mor med barn i “gåsele”… Så fedt!
  Æh jeg bor i en lille by midt imellem Slagelse og Næstved, hvilket vi nyder…!
  Håber du og familien får en alt for lækker påskeferie!
  Uh jeg læser også lillemor, efter meget pres af både Heidi OG lillemor 😊😂😊
  Hilsen Anne

 93. Jeg hedder Winnie og fylder 37 idag:) single og ingen børn. Bor i sydhavn Kbh sv.
  Min store last er cola zero og chokolade.. Jeg går hjemme da jeg er førtidspensionist pga sygdom.. Jeg er stor backstreet boys fan og elsker at gå til koncerter med dem.. Tager på et Cruise med dem i maj i Middelhavet ❤️ Jeg læser din blog fordi jeg synes at det er rigtigt hyggeligt at få lov, til at følge din lille familie.
  De indlæg jeg bedst kan lide, er dem som handler om jeres hverdag 🙂

 94. Hej Cana, ☺️
  Jeg hedder Majken, er født i 86 og er gift med min mand, som jeg har kendt siden 2009. Med ham har jeg 2 børn, En dreng på 3år og En pige på næsten 6år. Derudover bor min lillesøster hos os, da vores mor desværre ikke er her mere. Vi bor i Jylland i trekantsområdet. Jeg er hjemmegående og elsker at læse, tegne, skrive, og på anden måde være kreativ! Min største last er absolut chokolade!! Nøj hvor er det svært at lade ligge 😂
  Jeg læser med, fordi jeg kan identificere mig og fordi jeg godt kan li’ når du har noget vi ka smile eller grine af.. Jeg synes om din åbne tilgang til verden og din respekt for forskellighed! Jeg føler at vi kunne være enige om vigtige ting i livet.. 😉

 95. Hej Cana
  Jeg hedder Lisa og er 23 år gammel. Jeg er en ‘bonderøv’ der bor i indre København. Jeg læser til audiologopædi på KU (tale-, høre-, læselære), bor med min kæreste igennem snart 5 år. Vi har ingen børn. Jeg elsker alt der er naturligt, så de indlæg jeg synes er mest spændende (i øjeblikket – er ret skruk for tiden 😅) er nok dem om graviditet og fødsler – men elsker også dem omkring parforhold! 😃 Min last er helt sikkert også søde sager og måske også salte faktisk – generelt kan jeg lide næsten alt usundt 🙈 Men! jeg går også meget op i økologi og sundhed så spiser derfor overvejende sundt og varieret – heldigvis, ellers havde jeg nok måtte trille rundt istedet for at gå 😂.
  Jeg kan faktisk ikke præcis huske hvorfor jeg, for relativt kort tid siden, begyndte at følge din blog, tror måske jeg havde liked Thomas’ Facebook hvor han så nævnte dig. Ihvertfald synes jeg det er smadder hyggeligt at læse din indlæg! PS du er den eneste blogger jeg følger – But I like it! 😊

 96. Hej Cana Jeg hedder Merete, er på vej mod 51 år og bor på Sydfyn. Jeg har en skøn kæreste, som jeg er ved at flytte sammen med. Jeg har en datter på 29 og tre sønner på 26, 24 og 16 samt et barnebarn på knap 3 mdr.
  Til daglig er jeg operationsbooker på en kirurgisk afdeling.
  Jeg elsker at lave håndarbejde. Min største last er søde sager. Jeg læser med, fordi du skriver supergodt og fordi det er sjovt at følge med i næste generations daglige liv (min datter fylder også snart 30 og min ældste søn er lige blevet far) Jeg læser alle dine indlæg og synes generelt de fleste er meget interessante, så der er ikke nogen specielt foretrukne.
  Skriv endelig videre og tak fordi det er muligt at følge med i jeres liv. Holder også meget af Thomas’ musik og så har I jo et par pragtfulde unger, som det er sjovt at følge.
  Kærlig hilsen Merete

 97. Hej Cana.

  Jeg faldt tilfældigt over din blog, da du startede, og har fulgt med siden. Jeg elsker dine personlige indlæg, om stort og småt, fordi det er genkendeligt fra mit eget liv. Særligt om det der er helt almindeligt, men som man måske ikke lige får delt i hverdagen med andre – om det svære, det nære og alt det sjove.

  Jeg arbejder som psykomotorisk terapeut på et aktivitetscenter for ældre, er gift med min mand på 6. år, og sammen har vi en pige på 1,5 år.

  Vi bor i østjylland, i et ganske almindeligt parcelhuskvarter med ligusterhæk og skov i baghaven.

  Du er nok den eneste blogger jeg kan identificere mig med, som person, i forhold til det du skriver om, og det gør, at jeg bliver mindre usikker på alt det morhalløj, der kan være svært. Så, tak fordi du deler, på en legende letbeskrivende måde, så det er identificerbart.

  Sig til hvis du vil have en veninde mere;-)

 98. Hej Cana! 😉 jeg hedder Emilie, fylder 30 i år – gisp 😉 er gift med en skøn mand på trejde år, har en skøn søn Otto på snart halvandet år og glæder mig allerede til min næste fødsel 🙂
  Jeg arbejder i et forsikringsselskab og elsker det selv om jeg til tider savner mere menneskelig kontakt 🙂
  Vi bor lige nu på Østerbro, men flytter snart ud af byen for at få et hus med have. Glæder mig, men kommer til at savne Østerbro helt vildt 🙂
  Min største last er klart slik, helst vingummi og lakrids og jeg kan heller ikk styre mig i en bland selv butik 😉
  Jeg elsker at være sammen med min familie og venner og læse blogs. Puha jeg tror jeg følger med 10-15, din er dog den jeg altid tjekker først for nye indlæg 😉
  Og så glæder jeg mig til koncerten med Thomas i Bremen – generelt gør små ting mig glade som en danse tur med min søn eller et grin 🙂
  Jeg er vild med alle dine indlæg – men efter jeg har født er jeg vild med at læse om andres fødsler, lidt mærkeligt? 😉 haha.
  Nu når jeg har chancen. Tak for en super god blogs! 😉

 99. Jeg er 31 år, har fire børn, har været sammen med min mand i 9 år og gift i de 3 af dem. Jeg bor i Christiansfeld i Sønderjylland. Til dagligt arbejder jeg i butik. Jeg elsker at hækle og være sammen med min skønne familie. Jeg følger med her fordi at jeg kan bruge dine indlæg fordi de er helt nede på jorden

 100. Hej Cana.
  Jeg hedder Heidisofie. Jeg er 24 år gammel, men føler mig nærmere som en på 20 – ok. 23. Den 2. Marts, i år, fødte jeg min yngste datter (lynfødsel på 1 time, fra veerne kom til hun var ude). Min ældste pige er 3,4 år. Vi er bosat i alnor, men vi vil faktisk tættere ind mod Gråsten da gemalen (kæresten) er brandmand og skal tættere på brandstationen. Åh Gud, jeg kommer til at savne mine daglige gåture ned til Flensborg fjord! Vi har ca. 200 meter derned nu, og det er hvertfald væsentligt mindre end 5 km.
  Lige pt. Er jeg jo barsel, og når den er ved at lakke mod enden, venter der desværre et ressourceforløb på mig, da jeg er HPV-bivirkningsramt. Efter at lægerne fandt ud af at jeg var bivirkningsramt søgte jeg trøst i naturen i form af powerwalk og en indre ro. Motioneringen får mig til at glemme al sygdom. Desværre bliver jeg hæmmet for at lege med mine døtre og det er det som gør mig mest sårbar og ked af det, men jeg kæmper for at bryde de hæmmelser!
  Jeg tror at min største last, er at give kysser og krammer til mine døtre! Gud, hvor de hader mig. Også purken på 17 dage, men hallo! Hvem elsker ikke at nusseputte deres unger? Og så chokolade. Jeg elsker chokolade. 😉
  Fordi at jeg læser din blog, er simpelthen fordi at du er så ligefrem og menneskelig (forstå mig ret). De fleste blogge er uden personlighed og blot skrevne ord – man mærker dig! Man mærker dig bag hvert indlæg og hvor omsorgsfuld, kærlig og venlig du er. Og så er du jo en af os – en brauegenslinger 😉

 101. Hej ☺ jeg hedder Anne-Dorthe. Jeg bliver 27 år på mandag. Jeg er gift og har to børn, en dreng på 5.5 og en pige på 3 (om en uge). Jeg er gravid med vores 3 barn som har termin i september. Til daglig læser jeg til pædagog på UCSJ i Roskilde, er i gang med 7 og sidste semester, så de næste 4 måneder står på eksamen og bachelor. Jeg elsker at læse og læser hver dag, dette er også min last da jeg læser på kindle og nok køber for mange bøger. Jeg læser med her da dine indlæg bringer følelser frem, både glade men også triste nogle gange. Jeg elsker lige pt fødselsfredage, men jeg er jo gravid så alt med fødsler er lige mig 😉

 102. Hej Cana.
  Jeg hedder Charlotte, er 41 år gammel og bor på Nørrebro i København.
  Jeg bor sammen med min kæreste på 2.år og sammen har vi Ida der er lidt over et år gammel.
  Jeg er intensiv sygeplejerske og har arbejdet med det i 13 år. Det er blevet så stor en del af min identitet at det var lidt svært i starten “kun” at være nogens mor… Men jeg nyder hver sekund og arbejdet er klart kommet et stykke ned på prioritetslisten.
  Jeg er gamer… Jep 41 år og spiller computer.. Men jeg slapper godt af ved det. Efter så mange år som sygeplejerske er jeg blevet super god til multitasking og det der med at koncentrerer sig om en ting er meget svært.
  Min nye hoppy er derfor blevet at strikke.. For der skal jeg virkelig holde tungen lige i munden og fokusere.Men lykken er altså at ligge og putte med en sovende datter eller se hende opdage verdenen.
  Min største last er uden tvivl cola!!!! Og jeg spiser for meget men klart cola er en last.
  Jeg faldt over din bog på fb og faldt straks for dine jordemoder tips og fortællinger. Jeg var selv gravid og bange for den naturlige fødsel fordi jeg nok i mit arbejde havde set slemme tilfælde. Men din bog kombineret med fødselsforberedelse på apa gjorde at det blev en rigtig god oplevelse, så tak for det. Derfor er jeg glad for at se du er vendt tilbage til fødselshistorierne for jeg tror ikke jeg er den eneste der har brug for at blive pillet lidt ned og se det fantastiske i en fødsel.
  Tak for en god blog. Charlotte

 103. Jeg hedder Gitte, er 44 år gammel. Jeg bor i Veneux les Sablons (70 km syd for Paris)
  Jeg er gift på 19. år med mit livs kærlighed <3 Vi har tre børn (17, 13 og 7) Jeg er hjemmegående og elsker det! Jeg er butiksuddannet og kosmetolog.
  Jeg løber en del, skal til min første 1/2 marathon om 2 uger (skræk :-D) jeg elsker at lave mad og bage. Jeg elsker at drikke te med mine veninder, være sammen med min familie og opleve nye steder.
  Mine største laster er mørk chokolade 80%+ og te med mælk i litervis.
  Jeg læser med, fordi jeg ofte får et positivt boost af dine indlæg, som er meget ærlige og ægte 🙂

 104. Hejsa, Jeg hedder Nathalia, er 43 år gammel (kun udenpå) Jeg er født på østerbro, opvokset i Hvidovre, og har stiftet familie i Nederlandene

  Løb ind i en sød fyr på en ferie, nu er der kommet to dejlige blonde drenge til.

  Mine dage går med at sørge for,at vores liv hænger sammen, Systemet for børnepasning er lidt anderledes hernede, og langt dyrere end i dk, hvis mine to hernede skulle i det der svarer til BH i Danmark, ville jeg skulle betale mere end 20.000kroner i pasning per md. hvilket vil sige, at det ikke kan betale sig for os at jeg arbejder.

  jeg elsker saltvand og at sejle, jeg elsker adrenalinsuset når startskuddet går.

  Jeg elsker bjerge og sne, og adrenalinsuset når skitipperne peger nedad, og hjertet hænger i halsen.

  Jeg elsker bøger, og at blive suget ind i den magiske verden som forfatteren hiver mig ind i.. så kan jeg lukke hele verden ude imens.

  Jeg elsker at tegne og male, og skabe glæde og lys og latter hos dem der gider at kigge med..

  Jeg elsker at bruge tid med mine venner, men da jeg er flyttet fra landet, så mødes vi primært via facebook, og jo større savnet er, jo mere tid logger jeg online..
  -Nok derfor, at internettet pt er min største last.. -på en tæt andenplads kommer (dansk) slik og en 3. plads er ISKOLD cola.. og ikke det der light pjat, RIGTIG coca cola!

  Jeg læser med, fordi du er en skøn pige, hvis liv på mange måder ligner mit,, vore børn er jævnaldrende, vi har begge en partner som er meget væk, men når han er hjemme er han meget hjemme.

  Du er en kvinde med ben i næsen, med stærke holdninger, som nogen gange træder folk over tæerne, MEN du er ikke bange for efterfølgende at se sagen fra andre sider, og indrømme at du ikke er perfekt… For hvem er egentligt det?

  Jeg elsker din stil, og drømmer om at få et hvidt hjem igen. Boede engang på Nansensgade i en lillebitte zen-hvid oase, lige nu er mit hjem mere praktisk end kønt. Men det kommer igen, engang…

  Jeg elsker alle slags indlæg.. keep doing what you do!!

  Møs fra mig!

 105. Hej Cana.

  Jeg hedder Emilie og er 23 år. Jeg studerer logopædi på SDU i Odense men bor med min kæreste Dan i Aarhus. Jeg elsker mit studie og priser mig lykkelig for at jeg efter en detour omkring et andet studie har fundet det jeg virkelig brænder for. Det gør også de 20 timers transport om ugen noget sjovere 😉 Derudover elsker jeg at lave små gør det selv projekter samt at tilbringe en masse tid i naturen. Min største last er nok at jeg bekymrer mig alt for meget over hvad andre tænker…og så bland selv slik. Jeg læser med fordi jeg synes det er vildt hyggeligt. Noget af det, der betyder mest for mig, er at du viser man ikke behøver at “miste” for meget af sig selv fordi man får børn. Jeg elsker at følge med i når du får egne drømme og rejser til at hænge sammen med dit familieliv. Det virker utroligt inspirerende for en der ikke har børn endnu, men regner med at skulle have nogle på et tidspunkt 🙂

 106. Jeg hedder Mia, og jeg er 25 år gammel. Jeg bor med min mand og vores datter på 9 mdr i Århus, men er oprindeligt fra Fyn.
  Lige nu er jeg på barsel fra mit pædagogstudie, og har søgt om et ekstra halvt års orlov, for at kunne gå hjemme med min datter. Jeg synes simpelthen at børn i dag starter for tidligt i institution. Det bliver trangt at undvære SU’en i det halve år, og kun leve på min mands lærlingeløn, men det må vi bare få til at fungere. 😉
  Jeg er helt vild med at læse, og kan blive helt opslugt af bøger – fuldstændig umulig at komme i kontakt med. Derudover er jeg ret vild med Norge, og drømmer konstant om den næste tur dertil – desværre er der lidt langt imellem turene.
  Min største last er helt sikkert chokolade og sociale medier – begge dele noget, jeg forsøger at skære ned på.
  Jeg kan egentligt ikke huske hvorfor jeg begyndte at læse med herinde, men jeg tror at en af grundene til at jeg er blevet hængende er, at din måde at være mor på er ret langt fra min egen, og det synes jeg er interessant. Du virker til at være god til at balancere mellem at være nogens mor og at være dig selv, og det beundrer jeg meget. Selv er jeg 110% nogens mor, helt bevidst, og har, i mine 9 måneder som mor, kun været fra mit barn over 2 timer ad gangen 3 gange. Resten af tiden er hun med mig konstant, og jeg elsker det.
  Jeg er ret glad for dine fødselsberetninger, og så er jeg vild med de indlæg, hvor du netop blander dig i samfundsdebatter. 🙂

 107. Hej Cana
  Jeg hedder Maja og er 31 år. Jeg har 3 piger, i alderen 3-4-11 år
  Jeg bor i Jyllinge (tæt på Roskilde) hvor både min forlovede og jeg er opvokset. Jeg er chauffør (nogle gange lang-ture) inden for reservedele, værksteds verdenen.
  Jeg elsker at spille guitar og synge med mine børn, tage på ferier eller bare være herhjemme i vores ny-bygget hus.
  Min største last er Pepsi, Smarties og smøger
  Jeg følger din blog, fordi du er et dejligt ærligt og spændende menneske at følge. Din mand er ligeledes en inspiration og en af dk s bedste sanger/sangskrivere, som jeg har været fan af i mange år, men aldrig set live. Sådan fandt jeg din blog og blev straks fanget af din måde at skrive på
  Eftersom mine tøser efterhånden er blevet ældre, så er jeg mest til de indlæg som handler om at være mor, men som også har et liv uden for dét. At passe på sig selv, så man kan passe på sin familie, er noget af det vigtigste

  Tak for nogle sjove, hyggelige, spændende, interessante indlæg, som er et skønt pust i en mors altid travle hverdag <3

 108. Hej Cana.
  Jeg hedder Stinna og fylder 30 lige om lidt (Selvom jeg plejer at sige, at jeg kun fylder 18 igen igen 😉 )
  Jeg bor i Sønderborg, hvor jeg bor helt alene, så ingen partner eller børn.
  Jeg har faktisk lige fået job, men alle detaljerne er stadig lidt tys tys.
  Jeg elsker at se film og serier, male og generelt være kreativ, gå en laaang tur og at kigge på stjerner.
  Min største last.. Bum bum, det må være chips, Pepsi Max og blåbær.
  Hvorfor læser jeg med? Hm, faktisk har vi mødt hinanden da vi var børn på Broager Skole, men det er jo maaaange år siden. 🙂
  Jeg må ærligt indrømme at alt der handler om alt der handler om fødsler springer jeg over, men ellers læser jeg alt det andet.

  Tak for at give en utrolig ærlig og personlig blog.

  Mange hilsner fra det sønderjyske. 😉

 109. Hej Cana. Jeg hedder Cecilie og er 33 år.. Jeg har 5 børn, den ældste er 9 år og den yngste 9 mdr. Jeg er pt på barsel, jeg elsker at være at være Mor på fuldtid.. Og min største last er kage og serier..! Jeg følger med her, da jeg elsker fødsels historierne og alt det løse, mvh Cecilie

 110. Jeg er kvinde (42 år), mor og gift med den samme mand i 18 år. Vi har 3 dejlige børn i alderen 6, 13 og snart 18 år (det er ret vildt at have en dreng der bliver myndig og er ret selvstændig!) Jeg bor i Østjylland og elsker min by, selvom jeg har en aftlse med min mand om at flytte til Kbh når ungerne er blevet store og flyttet hjemme fra. Jeg løber og træner pt op til mit første halvmarathon som jeg skal løbe med min mand. Mine unger fylder en stort del i vores hverdag med teenager datter og en dreng med udfordringer (gennemgribende udviklingsforstyrresler inden for det autistiske spektrum – udfordringen er ikke større end vi kan klare dem 😉) Og stor dreng vi næsten aldrig ser. Jeg elsker mine børn, men elsker også at tage på kæreste weekend med min mand uden alle ungerne. Jeg læser din blog da jeg godt kan lide den måde du skriver på, og jeg er lidt fascineret af dig, og til tider en smule misundelig på din tilværelse ( altså misundelig på den gode måde – kan man ikke være det? 😊). Jeg kan lide din ærlighed og ligefremhed. Bum.

 111. Jeg er kvinde.. 42 år. Nogens mor, veninde, søster, datter, nabo… Ja, egentligt er jeg bare ret god til at lytte og snakke med alle, jeg møder på min vej.
  Bor i jylland, i lille store kulturelle Horsens, sammen med mine skønne vidunderlige drenge på 14 og 17. Vi er bare os 3, det har vi været i mange år og jeg elsker vores lille trekøver.
  Jeg har desværre en medfødt skævhed i nakkemusklerne, hvilket giver mange kroniske smerter hver eneste dag. Placeret i systemet og venter på at kommunen får færdigbehandlet min sag og jeg kan blive indstillet til flexjob.
  Hent urimeligt har min sag kørt i 12 år nu, så jeg bliver desværre ramt af det nye kontanthjælpsloft.. Helt urimeligt og unfair, mister drengene og jeg hele vores rådighedsbeløb pr. 1. oktober og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre.
  Jeg er normalt et meget positivt menneske, men denne her situation har skisme slået mig ud af kurs 😩

 112. Hej du 🙂

  Så lidt om mig. Trine, 26 år, bosat i Vejle med min skønne mand (gift på sjette år, tidligt i know . Men han blev soldat kort tid efter vi mødte hinanden hvilket indebar risiko fyldte udsendelser) , oprindeligt fra Sønderjylland hvor min mand oprindeligt er fra Køge egnen.
  Som sagt gift med Mathias på 27 år, og NU venter vi vores første barn. Faktisk med termin på onsdag. Helt planlagt og vi glæder os så meget .. Vi har været sammen mange år bare os to, rejst, spist, drukket os fulde, lavet skøre og dumme ting, nu er vi omsider klar til voksenlivet 🙂 (dog stadig i leje lejlighed, så voksne er vi heller ikke at vi er klar til at binde os til et fast sted ..
  Til dagligt arbejder jeg som operations sygeplejerske, og ELSKER det .. Det er forholdsvis nyt, men helt klart min drømme stilling for nu. Derudover ejer vi et auto værksted her i Vejle midtby, som siden vi overtog det bare har kørt over alt forventning ..

  Jeg er virkelig omsider nået dertil i mit liv, hvor jeg bare elsker livet og alt hvad det indeholder. Det er helt fantastisk,at have det sådan, efter op og nedture hertil. jeg elsker at ligge på sofaen og kigge på himlen, eller spise dejlig mad og drikke dejlig vin, elsker oplevelser, elsker kedelige lørdage uden nogen planer. Elsker bare livet ..
  Største last lige nu, her i graviditeten, twix og kinder mælkesnitte, som jeg spiser i store mængder. Dog mest i smug, for det er altså virkelig store mængder ! Og nutella !!

  Jeg er faktisk forholdvis ny læser. Men blev fanget pga dig jordemor erhverv, og nyder dine gode råd og refleksioner som er lige til og ikke for meget hokus pokus. Derudover elsker jeg dig ærlighed, og følelsen af at du ligesom jeg er livsnyder ..
  Lige nu fanger især dine jordemor indlæg mig 🙂

  Det blev lidt af en smører , det er svært at begrænse sig :p tak for dig <3

  Kh Trine

 113. Jeg hedder Helene og er 33 år gammel. Bor i Midtjylland med min mand gennem tre år og min datter som også er tre. Ja ja tingene skal jo ske i den rigtige rækkefølge … eller noget😉. Er pt. sygemeldt pga. graviditet. Ellers arbejder jeg med kompetenceudvikling hvilket jeg ELSKER, så det passer mig skidt at være væk fra jobbet. Jeg elsker alt der er hyggeligt, og er i den grad i god kontakt med min indre mormor, så hæklenålen bliver brugt flittigt. Min største last er Chips og rødvin. Jeg læser med på bloggen fordi jeg synes der er stor brede og variation i dine tekster, så man keder sig aldrig. Selvom jeg elsker mit job og nok ikke ville egne mig til at leve dit liv, kan jeg godt nogle gange misunde din frihed som selvstændig. At du kan tilpasse din dag efter behov og lyst. Synes det er inspirerende at få indblik i en anden måde at leve på.

 114. Jeg hedder Nanna, og jeg står i det dilemma, hvor jeg ikke ved, om jeg er 21 år eller 22 år, da jeg på torsdag har fødselsdag. Jeg er sammen med Kevin på 4. år. Til hverdag bruger jeg en masse tid på jordemoderstudiet i Esbjerg. Du husker sikkert selv, hvor meget tid og energi det kræver – men du ved med garanti også, at det er det hele værd! Udover studiet elsker jeg at bruge tid på min familie, og det er også derfor jeg har valgt at bo i Aabenraa, hvor jeg kommer fra, og derfor pendle frem og tilbage. Min største last lige nu er tid. For mig ville det ikke gøre noget, hvis tiden gik lidt langsommere, og hvis der var lidt flere timer i døgnet. Jeg elsker at læse med på din blog, fordi du bare er dig. Du kalder en spade for en spade og en skovl for en skovl – tingene bliver ikke pakket så meget ind. Derudover har du de smukkeste og skønneste børn, og en mand du i den grad, kan være stolt af. Alt det overskygger selvfølgelig ikke, at du er uddannet jordemoder, hvilket man i den grad også kan mærke, selvom du i nogen tid ikke har haft så meget med faget at gøre – en gang jordemoder, altid jordemoder. Jeg ser i den grad op til dig. Jeg kan bedste lide de i indlæg om fødsler og drengene.
  Mange knus Nanna

 115. Jeg hedder Gitte og er 25 år. Jeg er gift på 4. år og har en skøn dreng på 3 år (og et par måneder..) Vi bor i en lille by lidt udenfor Viborg. Jeg er uddannet pædagog, og arbejder for tiden som vikar i en vuggestue. Jeg elsker at være kreativ – jeg er især vild med at male gamle møbler og give dem nyt liv. Man kan også tit finde mig med næsen i en bog, for jeg elsker at læse og stort set alle slags bøger kan fange mig, hvis de er skrevet rigtigt. Det er netop også grunden til at jeg læser med herinde – jeg kan godt lide din måde at skrive på, og så er du bare altid dejligt positiv! Og det giver mig god energi. Min største last er at jeg desværre er alt for glad for at hygge – og det betyder desværre for mange kilo på sidebenene, som er alt for svære at smide igen. Øv!

 116. Hvad hedder du? Janni Jacobsen

  Hvor gammel er du? 33

  Hvore bor du? Frederiksværk, men er født og opvokset på Ama’r

  Har du mand/partner/børn? Mand Martin og møgungerne Clara 6 år og Colin næsten 4 år.

  Hvad laver du til dagligt? Arbejder i Silvan på 8.år,nu som nyudnævnt Afdelingschef i SILVAN Farum (som åbnede i dag) 🙂

  Hvad elsker du at lave? Arbejde og bage/lave mad samt drikke Vino med min bff en fredag aften i ny og næ.

  Hvad er din største last? Cola zero

  Hvorfor læser du med på canabuttenschon.dk? Du er så sød og fin…

  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse? Godt og blandet.

 117. Jeg hedder Christina og er 40 år.Jeg bor i Viborg, men er oprindeligt fra Fyn/Odense. Jeg er netop blevet skilt her i januar og bor nu alene med mine dejlige tvillingepiger på 4 år og min store dreng på 7 år.Jeg er folkeskolelærer, jeg underviser nytilkomne flygtningebørn fra 4 klasse til 9.klasse og jeg elsker mit job. Jeg elsker at være sammen med mine unger, at have tid til at lave ting med dem og involvere dem i dagligdagsting som madlavning. Når ramasjang kører sidder jeg ofte med en god bog ved siden af:-) Min største last er helt sikkert kaffe og chokolade. Jeg læser med her fordi der er gode indlæg med helt almindelige tanker fra hverdagen som jeg nogen gange næsten kunne se som mine egne og fordi jeg synes det er spændende at følge med i jeres flytning fra stort hus til lille lejlighed, fra land til by.
  Jeg kan bedst lide indlæg fra hverdagen, f.eks. når du fortæller om at du nyder tiden med din kaffe før ungerne vågner og hvordan det ikke kun er ungerne der elsker fredagsslik:-)

 118. Lillemor. 31. Hvidovre. Lillefar, Kummefryseren 4år, Mandlen 2år (i dag). Jordemoder. Spise. Spise. Fordi du er dig. De indlæg hvor du viser din følsomme side, undrer dig, stiller spørgsmål til ting i livet, viser din sårbare side. Kh “”Lillemor””

 119. Jeg hedder Mia, er 31 aar og bor i Perth (Australien) med min vidunderlige Britiske/Sydafrikanske mand, gift paa 7. aar.
  Til dagligt arbejder jeg som Executive Assistant i en regerings afdeling. Paa trods af presset og stress, saa elsker jeg mit job!
  Og saa elsker jeg at svoemme; jeg har svoemmet saa’n lidt smaa-serioest de sidste par aar og kan ikke komme i tanker om noget bedre end at droene frem og tilbage i poolen sammen med mit hold – helst gerne flere gange om ugen!:)
  Min stoerste last er moerk chocolade – saa’n rigtig, rigtig moerk chocolade – og helst med noedder!
  Jeg begyndte at laese din blog (and I bet you dont hear this one every day:) fordi mit danske sprog og generelle ordforaad i den grad er begyndt at halte bagefter efter jeg nu har boet i udlandet i mere end 10 aar. Jeg fik anbefalet at begynde at laese lidt paa dansk reltmaessigt. Jeg ka’ ikke huske hvordan, men jeg “faldt over” dig blog en morgen paa vej til arbejdet og har laest med lige siden. Your writing is engaging and flows beautifully and you’ve kept me “hooked” ever since:)
  Jeg nyder alle dine indlaeg, uanset tema!

 120. Mor her, er 26 år og bor på Nørrebro med min mand og min datter på 1,5.
  Manden mødte jeg for 5 år siden, og det vendte op og ned på mange ting. Vi blev gift da jeg var i 8. måned. Som yngre var jeg meget vild, og troede aldrig jeg ville falde helt til ro og få en familie. Men det har jeg nu og det giver så meget ro.
  Til daglig er jeg studerende, men med to spændende jobs ved siden af, og så er jeg for nylig begyndt at blogge.

  Jeg elsker mange ting, men at drikke rødvin med mine veninder, gå ud og spise med min mand eller gå tur på Assistens Kirkegården med min lille familie er vinderne.
  Min største last er kaffe (og kage!!) Forleden opdagede jeg at i løbet af dagen, havde drukket mere kaffe end vand 😀

  Jeg læser med fordi du kan skrive nogle vigtige indlæg og det kan jeg bedst lide. De lidt tunge, de undrende og de følsomme og dem om at føde 😉

 121. Jeg hedder Ida og er snart 29 år. Mor til to, dreng på 3 år og datter på 6 mdr. Været gift med min elskede mand i 1,5 år og været kærester med ham i 10 år forinden. Elsker min familie. Bor i Herlev. Er pt på barsel og ellers arbejder jeg på kontor. Elsker at være hjemme i mit hus og være sammen med min familie. Har også en sød tand !! Lidt for sød til tider. Siden den dag i sommers hvor jeg fandt din blog, har jeg trofast læst med. Er tosset med din blog! Du virker SÅ rar og bliver bare fanget af dit væsen. Synes din jordemoder baggrund især er interessant og var jo også gravid da jeg begyndte at læse med. Du er troværdig og tager mange af dine betragtninger med ind i min hverdag. Bruger det som gode råd. Fedt at du laver videoer og blogger som du gør. Tak 🙂

 122. Hej Cana ☺️
  Jeg hedder Anna, er 26 og bor 2 blokke fra dig (sådan cirka). Jeg kysser på min søde mand, som jeg har Sally på knap 2 med. Hver anden uge er mine 2 bonusbørn på 12 og 11 her😊
  Jeg arbejder i en børnehave.
  Jeg elsker at lave mad. Jeg er a-menneske (eller også blev jeg det da Sally blev født), så de fleste morgener starter i køkkenet med 1 eller 3 hjælpere😊 Lange gåture og rødvin er også favoritter😊
  De cigaretter jeg ryger når jeg drikker alkohol, må være min største last..
  Jeg læser med fordi du er vedkommende og har en dejlig autentisk måde at fortælle om jeres liv på. Jeg er ret begejstret for de indlæg med substans. Hvor du er politisk og stiller spørgsmålstegn ved livet.
  Kh. Anna

 123. Hej dejlige Cana
  Jeg hedder Sanne og er en snart 27-årig jyde, som er flyttet til Vanløse for knap og nap 2 år siden. Jeg flyttede for kærligheden – den helt store slags – som jeg skal giftes med til sommer. Jeg danser rundt imellem enorm glæde, forventnings-stress og himlen-med-øjnene over tåbelige traditioner, men elsker at jeg skal dele mit liv med så fantastisk et menneske. Til dagligt er jeg studerende og ELSKER det, og kører tre små hobby-jobs ved siden af, som er en fin og kaotisk blanding af salg af (og spisning af) søde sager, danskundervisning og et givende lærerjob. Jeg elsker at sætte musik på og bare danse, trave lange ture med musik i ørerne, kysse på min kæreste og grine – i selskab med gamle og nye venner. Min største last er snacks… Kage, gulerødder, kiks, brød, youghurt, osthaps – you name it! Bare jeg kan køre noget ind med jævne mellemrum! Jeg læser med, fordi jeg kan identificere mig med noget i dig. Den hensynsfulde pleaser og den naive håber – den tankeløse drømmer og den stædige jyde. Og i forlængelse af det – jeg elsker de af dine indlæg, som omtaler Jylland… Dem, og så udfordringer – dine opdagelser af, at udfordringer kan vendes til nye, øjenåbnende oplevelser er fantastisk at læse, og igen noget, som jeg kan se mig selv i. Hav en fantastisk dag ❤️

 124. Hej Cana. Jeg hedder Karina, men bliver kaldt Rina. Jeg er 23 år og bor i Thy. Jeg har en kæreste, som jeg har været sammen med i tre år. Til dagligt er jeg pædagogisk assistent elev, så man kan næsten sige at når du har hjulpet børnene til verdenen, så “hjælper” jeg dem i verdenen 🙂 Jeg har rigtig mange interesser som at tegne, male, skrive, synge, læse, indrette, shoppe, være sammen med veninder og meget mere. Jeg er et meget kreativt menneske og folk beskriver mig ofte som unik. Min største last er jeg døjer med angst og har været sygemeldt med det endnu, men nu har jeg taget styringen over min psyke og spøger for jeg hverdag vinder over uroen og angst. Jeg læser med på din blog af mange grunde. For det første elsker jeg bare generelt bare iscenesættelses blogs, hvor folk skriver om deres tanker og om dem selv. For det andet så synes jeg du skriver om nogle meget interessante ting som interessere mig og tror det er derfor jeg læser med, kort 🙂 Jeg kan bedst lide de personlige indlæg 🙂
  Mvh Rina

 125. Halløjsa. Jeg heder Nadia og er 25 år gammel og fra Aalborg. Jeg læser til sygeplejerske,. Jeg blev gift med min mand der jeg var 21 år gammel. I min fritid elsker jeg at løbe og dyrke motion. Min største drøm er også min største last, min største drøm er at få lov at være mor , men jeg kan ikke blive gravid siger lægen. Jeg følger dig fordi du spreder en masse glæde og grin, og det elsker jeg ❤️

 126. Hej Cana!
  Jeg hedder Anette Albeck og er 64 år. Jeg er gift , har 3 børn i alder 30-43 år og 5 børnrbørn.
  Jeg er privatpraktiserende psykolog og bor på Vesterbro og flytter snart til Helsinge, tæt på datter, som har 5 børn.
  Jeg elsker mit job, faktisk og at gå i teatret, se film , rejse og havearbejde i sommerhus.
  Jeg spiser for meget og vejer for meget.
  Jeg læser med, fordi du er god til at fremhæve de små ting og kan bedst lide at læse , når du skriver ustruktureret om hverdagen. Eller når du har en holdning til noget.Oplistningerne er jeg ikke så vild med. Jeg synes , du skulle finde et andet tema end fødsler. Jeg ved, du er jordenoder, men der er mange andre temaer om kvindelivet, som du kunne invitere dine læsere til at byde ind med.
  Jeg har fulgt dig i nogle år og det er inspirerende at følge en person, som følger sit hjerte og sine instinkter.. selv om du skriver om dit private liv, er du god til at sætte en grænse. Det er fint, synes jeg.
  Tusind tak for det altsammen og held og lykke!

 127. Hej
  Jeg hedder Pia Alstrøm, bor i Greve med min kæreste og vores hund Trunte. Jeg har 2 drenge på 23 og 26 år 😀 Jeg laver hair extensions Pilos Hair Extensions og arbejder som udekørende så køre Lolland -Falster og store dele af Sjælland. Dette har jeg gjort i 9 år så ville peppe hverdagen op med lidt mere 😀 Får skøre ideer hele tiden.
  I maj åbnede jeg så en webshop med alt indenfor den spirituelle verden https://pilos.dk/ en helt ny verden som er sindsyg spændende. Jeg elsker at finde nye vare og lære nye ting om den her fantastiske verden.

  Sjæle knus til alle skønne kvinder

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven