mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Fejlslagen sidste dag i LA

image

For at få mest muligt ud af dagen stod jeg i morges tidligt op for at kunne nå at komme ind til Hollywood, hvor jeg sammen med en journalist, ville på kendistour på vaskeægte turistvis. Som det så viste sig, da vi kom frem, at jeg ikke kunne nå, fordi alle pladser på de tidligste ture var optaget og jeg har et fly at nå.

So what is a girl to do, then?

SHOPPING!

Jeg tog en hurtig tur ned ad Hollywood Boulevard, tog et par billeder af nogle stjerner (og – som de fleste andre her – temmeligt mange af mig selv) inden jeg tøffede direkte ind på en Starbucks for at drukne min irritation over ikke at komme på guided tur og her sidder jeg så nu. Med en vanvittigt sød frappuchino i den ene hånd og min mobil i den anden, imens jeg overvejer om ikke jeg skal opgradere mine planer om spontan shopping fra at være et besøg i Zara som jeg initielt havde overvejet, til en tur på Rodeo Drive. Jeg mener, jeg har jo ikke muligheden hver dag, vel?

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Rodeo Drive er altid et hit, hvis man kan lide at vinduesshoppe eller at bruge rigtig mange penge! Personligt er jeg pjattet med begge dele 😉 (De der rundvisninger er altså faktisk også ret så opreklameret, hvis du spørger mig)

    1. Du har fuldstændigt ret – jeg synes nu alligevel at der er noget hyggeligt over de der guidede ture i en åben bil, hvis bare guiden er god til at fortælle små anekdoter omkring byen 🙂 Jeg er sådan set fuldkommen ligeglad med hvor a-liste kendisserne bor, men selve oplevelsen ville jeg gerne have haft igen 🙂

  2. Sidst jeg var var i Californien boede jeg og kæresten i Beverly Hills og jeg var på vindues-shopping på Rodeo Drive og det kan klart anbefales:-) Mega fed oplevelse:-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven