mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En status på min d-vitaminmangel

image

Kan I huske da jeg for en måneds tid siden skrev om min nyopdagede d-vitaminmangel? Well, guess what – jeg har i løbet af bare 5 uger, næsten tredoblet mit niveau af d-vitamin, som nu ligger ganske fornuftigt indenfor normalområdet. Okay, jeg har selvfølgelig i den mellemliggende periode været et smut i Sierra Leone, som formentlig også tager en lille smule af æren, men jeg er nu alligevel ganske overbevist om, at den helt store vinder er D-lux 3000 d-vitaminsprayen, som jeg altså brugt hver evig eneste dag indtil jeg i mandags tog til Los Angeles og i stedet lod mig kysse af solens varme stråler derovre.

Jeg er således gået fra at være fan, til at være kæmpefan af sprayvitaminerne og hvad endnu bedre er, som jeg ikke fik fortalt sidst, så findes de selvfølgelig i en masse forskellige varianter – inklusive en d-vitamin-spray til babyer, som ikke indeholder kokosolie, der uanset dens i øvrigt gode egenskaber alt andet lige er noget udskældt når det kommer til små babymaver. I hvert fald husker jeg tydeligt hvordan jeg selv, da Jens var et par måneder gammel, helt droppede at give ham de anbefalede d-vitaminer i en periode, fordi jeg var bange for om de forværrede de mavekneb han led så forfærdeligt meget af. Jeg husker tydeligt ambivalensen ved ikke at give mit barn de nødvendige vitaminer i forsøget på at skåne ham for mavepine og jeg ville ved gud grød ønske at jeg dengang kunne have brugt den skånsomme d-vitamin-spray til ham i stedet.

image

Jeg har ved tilfældigt scroll udtrukket tre vindere i konkurrencen om en bred vifte af spray-vitaminer fra Nordic Health Spray og de heldige blev Karoline, Sarah og Belinda, som får direkte besked via e-mail. Og et stort tak til alle jer andre der deltog – det er nu engang sjovest at afholde konkurrencer, når der er mange som gider deltage, så tak!

Med kroppen sprængfuld af både d-vitaminer, energi og sommerhusudløste amoriner, håber jeg at I alle får en dejlig, dejlig mandag.

Flere af jer spurgte sidst ind til hvor jeg havde fået lavet mit sundheds- og d-vitamin-tjek henne og det har jeg såmænd på Hamlet-Aleris, et privathospital hvor man altså selv betaler for sine ydelser. 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Det lyder jo fantastisk! Hvor kan man købe denne vidunder-spray? 🙂 synes ikke man kunne købe den på deres hjemmeside 🙂

  2. Hej Cana – jeg har prøvet sprayen til min baby og jeg vil lige tilføje at hvis baby får mavekneb af kokosolien, så er der altså også kokosolie i sprayen 🙁 Åbenbart… øv for babys mave!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven