mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En mesterlig hyggemenu!

image

Da vi sent i går eftermiddags kørte hjem fra påskefrokost hos min fætter, blev mine drenge, min niece og jeg lynhurtigt enige om, at en tur forbi den gyldne måge måtte være det eneste rigtige at gøre og selvom jeg i det daglige ikke spiser kød, så skal jeg altså ikke se mig for fin til nogensinde at sætte tænderne i en chicken salsa med to chili cheese tops proppet ind i midten. Super greasy og super, super lækkert!

Efter aftenspappet, som det vist bedst kunne beskrives som, besluttede vi at lave biograf i stuen, med madrasser på gulvet, masser af frugt i skålene og selvfølgelig massevis af nylavede popcorn – ovenikøbet af den sundeste slags lavet på god olie og majskerner, i vores – hvis jeg selv skal sige det – ret seje popcornmaskine.

Jeg må begynde at krybe mod korset og tilstå, at jeg faktisk efterhånden er blevet ret godt pjattet med at skifte bland-selv-slikket ud med lidt sundere alternativer om fredagen og selvom det måske kan lyde som en løgnagtig omgang pral, så var det faktisk Jens der foreslog at vi helt droppede turen til slikbutikken i går – fordi han hellere ville have frugt. Noget han forøvrigt startede ud med gerne at ville, efter vi for et par fredage siden lavede et vandmelonmonster som alternativ til fredagsslik. Jeg skal selvfølgelig ikke gøre mig klog på, om tricket virker på andre børn end mine egne, men det er næsten værd at prøve, hvis man gerne vil skære lidt ned på sukkeret, tænker jeg. Tippet er i hvert fald hermed givet videre.

image

Udskåret frugt, Irmas chokoladeriskiks med kokos og popcorn udgjorde fredagsmenuen.

image

Jens “bor” stadig i sit ramasjang-kluns.

image

Den flotte retro popcornmaskine – som dem de har i biffen og som altså er den jeg har forelsket mig hovedkulds i – kan købes for bare 499.- HER (affiliate link)

image

Med en lang fredag i bagagen, håber jeg at I alle får en dejlig påskelørdag – det er om at nyde tiden, nu hvor i morgen bliver afkortet med en time.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Chicken salsa med chili cheese tops – det lyder greasy på den helt lækre måde, Cana – dét er jeg næsten nødt til at prøve ved lejlighed…

    Fredagssnolder er også en fast del af vores fredag aften, når pigerne ser Disney Sjov – og nej, det gør bestemt intet at droppe snolder til fordel for andre søde sager som fx. frisk frugt 🙂

    PS: Tak for en skøn, skøn blog – jeg er så absolut fan! 🙂 <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven