mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Den sejeste børnenyhed!

Selvom jeg er langt væk hjemmefra, skal I – især de af jer der har børn eller på anden måde en interesse for at købe lækkert tøj til børn – selvfølgelig ikke snydes for at blive præsenteret for det sejeste børnetøj, som netop er blevet lanceret i dag. Updaten på mig selv og på LA må således vente – i hvert fald et par timer. Her er klokken i skrivende stund trods alt ikke mere end 04:52 og jeg kan ikke rigtigt overskue andet end at kigge på billeder af mine børn.

image

Da jeg blev præsenteret for det, fattede jeg ikke at der ikke havde været nogen der havde fået – og gennemført – den idé før, for det må være blandt landets bedste! Jeg taler selvfølgelig om Ramasjang-kluns, som netop udkommer i dag og som er det fineste, sejeste børnetøj jeg længe har set – især fordi jeg ved, at i hvert fald mine drenge er ellevilde med det. Det er i deres øjne nærmest bedre end spiderman og for dét, klapper jeg i hænderne!

Tøjet er pure økologisk og virkelig lækkert i kvaliteten – jeg er mega fan og jeg er ganske overbevist om at man skal være hurtig for at få fingre i favoritterne!

image

Jens var simpelthen så stolt da han trak i detektiv-t-shirten!

image

Og Peter for mega cute med Onkel Reje på maven! Faktisk har begge drenge fået én af hver, men jeg syntes alligevel at det ville være lidt for corny at give dem éns t-shirts på.

image

Tøjet kan købes HER (affiliate link)

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Ihh hvor sjovt. Jeg har netop siddet i kø i Thailand og bestilt Cirkus summarum biletter. Vi har rejst rundt siden august og kommer hjem i juni. Så måtte vi jo afsted og se det. Og sjovt at jeg så lige ser det her fine tøj… Tak fordi du deler. Man bliver dog lidt nærig, når det er mere end et måltid til vores familie på fem kan bruge. Men det glemmer man nok hurtigt når man kommer hjem:)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven