mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Ambivalens, stil-ikon og solskinsvejr

image

Arghmen for fanden, jeg kan næsten ikke være i det af både spænding, ængstelighed, glæde og savn! I morgen mega tidligt rejser jeg til Los Angeles – uden min familie. Min krop skriger ambivalens så højt så jeg nærmest tror man kan høre det og sjældent har jeg da følt mig så splittet som jeg gør lige nu. Jeg skal ikke andet i LA end at nyde byen og jeg kan derfor ikke, som da jeg tog til Sierra Leone i februar henskyde mit savn til mine drenge med, at jeg rejser i den gode sags tjeneste. I morgen rejser jeg fordi jeg har lyst og fordi jeg har fået muligheden. Ego. Ego. Ego.

Av, mit hjerte.

Til gengæld så glæder jeg mig helt vildt til uafbrudt nattesøvn, solskinsvejr, donuts, cocktails, pigefnidder og et gensyn med den by, som jeg, sammen med Thomas og drengene, tilbragte hele sidste sommer i.

Selvom man på ingen måder kan sammenligne New York med Los Angeles, så bliver jeg alligevel lidt ekstra spændt på at skule afsted, når jeg falder over en serie billeder af ét af mine store stil-ikoner, Sarah Jessica Parker – eller Carrie Bradshaw, som hun måske er bedre kendt som. Jeg tænker at det trods alt forhåbentlig bliver en lille smule lettere at være sådan lidt henkastet lækker, når jeg trisser hen langs Venice Beach i solskinsvejr end det har været herhjemme i Danmark de seneste par måneder, hvor vejrmenuen primært har bestået af noget der mest af alt kan beskrives som en omgang sovs uden kulør – helt fint med det rette tilbehør, men ikke just nogen fest.

Noget af det jeg er særligt vild med ved Sarah Jessica Parker er, at hun er så pokkers god til at skabe nogle usædvanligt stærke hverdagslooks, som i virkeligheden er det jeg selv går og drømmer om. Vi kan allesammen hoppe i en flot kjole og give håret lidt ekstra bob, men hverdagslækkerheden er langt sværere at ramme, synes jeg. Sarah Jessica Parker har netop indgået samarbejde med skandinaviske Ellos, hvor hun lige nu er aktuel med fire forskellige looks, som I kan se (og selvfølgelig shoppe, hvis I har lyst) HER hvoraf jeg er særligt pjattet med det første og det sidste look – de er pigede, pæne, rå og hverdagsagtige på én og samme tid. Til gengæld er jeg ikke sådan riiigtigt fan af look nr. 2 – det er en lille smule for kedeligt sejleragtigt til min smag, men jeg er sikker på at det er drønlækkert på andre.

Mine hverdagslooks skal have fuld knald på charmen de næste par dage og jeg håber at I bærer over med mig, hvis jeg kommer til at prale lige lovligt meget med solskinsvejr og bare ben og den slags. Hvis det bliver for meget, så sig lige til, ik’?

… Og så vil jeg huske mig selv på det mange-minutter-lange kram jeg fik af Jens her til aften. Børn kan altså ét eller andet helt vildt særligt.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Uiii kan ALT for godt sætte mig ind i din ambivalens mht. at rejse sådan helt ego agtigt! 😀
    Næste mandag drager jeg og en af veninde til NY og efterlader ægtemænd og 6! Børn (3 hver) alene hjemme hele påsken!
    Vejret bliver, for os, næppe ligeså skønt som i LA men spam os bare med lækre billeder og hav en fantastisk tur!

    1. Jeg LOVER at gøre mit bedste, meeen heldigvis lader det jo til at vejrguderne allerede er i det gode humør i Danmark 🙂

  2. Ååårh det kunne jeg virkelig godt! Mest fordi jeg er alene i denne uge imens manden er på ski og min søn har besluttet det er tid til MANGE tænder! (http://mrsmom.dk/hvorfor-hvorfor-lige-nu/ ) og så selvfølgelig fordi jeg mega godt gad til LA og få sol!
    Håber du smider billeder op så jeg kan drømme mig lidt væk 😉 og god tur! Nyd det

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven