mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Ugens Mand – Thomas Skov Gaardsvig

Udover at være én af landets absolut sjoveste mænd, kunne man let fristes til også at kalde ham én af de sødeste – og pæneste. Thomas Skov Gaardsvig, der er gift med Emilie og far til Ellen har i dén grad vundet vores hjerter, siden han i 2009 tonede ind over tv-skærmene for første gang. Sidenhen har han lavet et utal af tv-programmer, skrevet en bog og holdt foredrag. Lige nu er han aktuel i programmet Ikke Okay, hvor han sammen med sin medvært Hella Joof på allersjoveste vis, forsøger at finde retningslinjer for hvad der er okay og hvad der ikke er okay.


Thomas skov gaardsvig

Hvad er din største bedrift?

Hvis min største bedrift ikke skal være at jeg er blevet far, så er det at have fået lov til at lave, hvad jeg synes er sjovt. Jeg er virkelig glad for at have fået lov til at få så mange oplevelser igennem mit arbejde. Man kan næsten sige at det er en ubevidst bedrift; det har aldrig været en direkte målsætning for mig, at jeg skulle lave fjernsyn, men jeg er virkelig glad for det.

Hvis du fik 1000 kroner til en gave til dig selv, hvad ville du så købe?

Jeg tror jeg ville købe bælter. Jeg mangler i hvert fald bælter.

Skærmbillede 2016-02-06 kl. 19.46.50

Hvor håber du at se dig selv om fem år?

Jeg håber at jeg stadig laver fjernsyn; måske har jeg et program på DR1, frem for på DR3 hvor jeg er nu. Udover at lave fjernsyn kunne jeg også godt tænke mig at skrive nogle flere bøger. Jeg kan ret godt lide at arbejdsprocessen, når jeg skriver bøger, er mere direkte fra tanke til papir, end den er, når man skal lave fjernsyn.

Privat er mit umiddelbare mål, ikke at blive skilt. Jeg synes der er en tendens i vores samfund til at det er ”nemt” at blive skilt. Da Emilie og jeg blev gift, lavede jeg en målsætning om at vi skulle være gift i halvtreds år. Og så må vi jo se til den tid om hun skal skiftes ud med en yngre model eller om vi laver en ny målsætning. Jeg tænker mest det sidste. 

Hvis du fik 1000 kroner til en gave til din kone, hvad ville du så købe?

Jeg ville købe verdens største pose med bland-selv-slik.

Hvordan har det været at blive far?

Det har været en kæmpe omvæltning. Allerede inden jeg blev far, havde jeg gjort mig tanker om hvordan det ville være når ”noget andet” kom før mine egne behov, så den del af det var i virkeligheden ikke så vild, men det har været vildt at føle det store ansvar det er, at blive far. Nogle dage har det ligefrem føltes klaustrofobisk, når jeg har været bange for om jeg nu også har gjort det godt nok. Når jeg har det sådan, snakker jeg med Emilie om det og så finder vi altid ud af det sammen. Det er fantastisk og stort at være blevet far og det smelter mit hjerte, når Ellen smiler til mig.

Hvad er det bedste ved at have børn?

Lige nu er det den ubetingede kærlighed Ellen møder mig med. Hvis jeg kommer hjem efter en hård dag på job og er i halvdårligt humør, så skal der ikke andet til, end et smil fra hende, så er dagen god igen. Den kærlighed jeg mærker fra hende er som en slags ”ctrl-alt-delete”-knap på negative følelser.

Hvad lægger du først mærke til hos en kvinde?

I virkeligheden er der ikke så stor forskel på hvad jeg lægger mærke til hos kvinder og mænd. Jeg prøver oftest at afkode om et menneske kan grine af sig selv. Det synes jeg er ret vigtigt at kunne.

Hvad lægger du mest vægt på hos en kvinde?

Det er vigtigt at hun kan grine. Helst sammen med mig.  

Færdiggør sætningen: En kvinde er smukkest når…

Hun griner! Eller spiser bland-selv-slik. Der er bare noget helt særligt over, når kvinder tør være sig selv og gå amok i en kæmpestor skål slik.

Hvad er kvinder bedre til end mænd?

Hjemme hos os er min kone helt klart excel-arket. Det er hende der har det store overblik og er bedst til at strikke de store strategier sammen. Jeg har fysikken, imens hun har hjernen.

Hvad er dit bedste råd til kvinder?

Lad være med at spørge om råd I ikke vil have svaret på. Oftest kender I alligevel godt det svar I leder efter.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hej Cana 🙂
    Jeg er for nylig begyndt at følge med på din blog. Du skriver super godt og ærligt.
    Jeg bed selvfølgelig mærke i dine indlæg om psykologi studiet, da jeg selv søger ind til marts.
    Jeg synes det er rigtig svært at finde ud af hvad de vægter højt. Jeg tænker t det er din uddannelse som jordmoder, der har været meget i fokus. Jeg har ingen uddannelse, men meget erfaring indenfor pædagogisk arbejde. Mit spørgsmål er så, om du har brugt en skabelon til din ansøgning? eller om du har nogen gode råd 🙂
    Mange venlige hilsner Katrine

  2. Jeg tror han flirter lidt med den med den kommentar om bland selv slik. Han har helt sikkert tjekket din instagram ud

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven