mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om pæne sider og flotte sko!

image

Sjældent har jeg haft så upassende meget griner på, som det gjorde sig gældende, da jeg i onsdags stod i et propfyldt showroom og hørte på Uffe Buchard fortælle om sine erfaringer, da han skulle indrette showroomet med artikler fra Ellos. Årsagen til mit indre grineflip var, at han midt i blandt nogle af spidserne indenfor danske mode og boligindretning, fortalte om Ellos’ tilsyneladende virkeligt store sortiment. Om sexlegetøj, som Ellos tilsyneladende, blandt smukke tæpper, lamper, legetøj og overvældende garderober også fører i deres faste varesortiment. Nuvel, egentlig ville jeg have linket direkte til den startpakke han fortalte om, men jeg har simpelthen ikke kunnet fokusere for bare dildoer og kondomer, som jeg blev mødt af da jeg klikkede ind på deres “intimsektion” som altså findes her, hvis nogen er til den slags. Gosh!

I virkeligheden handlede eventet selvfølgelig ikke spor om sexlegetøj, men om inspiration når det kommer til skønhed, bolig og selvfølgelig mode.

Der var lækre chokolader, syrlige bobler og en masse dejlige mennesker. Blandt mange andre, var der damen som man kan se håret på, på billedet ovenfor. Hun stak af inden jeg nåede at tage billedet med påstanden om, at det altså var “hendes dårlige side”. Sidenhen har jeg naturligvis tænkt om jeg mon har en god og en dårlig side og jeg er kommet frem til, at mine sider muligvis er forskellige, men at jeg altså godt kan lide dem begge to. Jeg er nærmest tilbøjelig til at sige, at jeg ikke kan se sådan rigtigt meget forskel.

Midt imellem alt det andet både seje, smukke, skæve og fine i det flotte showroom, spottede jeg de latterligt flotte stiletter I kan se herunder. Desværre har jeg ikke haft heldet med mig til at finde dem hos Ellos, men til gengæld har jeg fundet en masse andre her – jeg er især vild med disse og disse. Man kan vel nærmest ikke være en kvinde i næsten-trediverne uden et par knaldrøde stiletter, kan man?

image– affiliate links –

Jeg har tænkt på de smukke stiletter lige siden eventet og jeg tænker, at de kan give nærmest alt mit grå og sorte tøj lidt ekstra (se)x-faktor (nu hvor vi alligevel er i det lumre hjørne, takket være hr. Buchard). Er I med mig?

Må. Købe. Snart.

Det er trods alt lønningsdag i morgen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hej Cana
    Stiletterne er fra Bianco og designet af den norske Blogger Caroline Berg Eriksen – (www.carolinebergeriksen.no) Hun er skøn

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven