mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en uambitiøs modeuge

image

I dag starter modeugen i København sådan officielt. Masser af brands har allerede taget den første bid af kagen og holdt visninger – eller show cases – af deres kommende kollektioner, men for mig og sådan rent officielt starter det hele i dag.

Egentlig havde jeg planlagt at jeg ville give den fuld gas med tre dage i stiletter og farvede læber, løbende fra arrangement til arrangement, men da det (for alvor) gik op for mig, at jeg skal rejse til Sierra Leone allerede nu på søndag, uden Thomas og drengene, besluttede jeg at sætte mit ambitionsniveau for de kommende dage lidt ned, fordi jeg hellere vil være sammen med min familie.

Således starter jeg om lidt med morgenmad hos Tommy Hilfiger og tager senere et smut ud forbi børnetøjsmessen, for at se om vi igen ser stormende fremgang af tuttenuttede pasteller, eller om der igen kommer lidt mere knald på farverne, som jeg altså håber en lille smule på, inden jeg kommer hjem for at holde eftermiddag med mine drenge. En vindende kombination, tænker jeg.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven