mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Lad lørdag og vores allerførste MGP

image

Allerførst, med hånden på hjertet, vil jeg indrømme at jeg aldrig nogensinde har set MGP. Før i dag altså. Egentlig havde jeg planlagt at tage i biffen med et par veninder, men da de begge to aflyste, fordi de havde glemt hvilken tilsyneladende vigtig aften jeg havde lokket dem i fordærv, besluttede jeg at give det en chance. Især efter mit feed på instagram (hvor jeg går under aliasset @cbuttenschon) flød over med smukt dekorerede mgp-kager og overdådige slikskåle, som jeg naturligvis i løbet af nul-komma-fem, fik lokket Thomas med på idéen om.

Således sidder jeg nu i hjørnet af vores sofa, med slikskåle fyldt til randen, en madras foldet ud på gulvet, en spændt Jens som sidder og spørger hvornår de går i gang med at synge rigtigt, Thomas som sidder og giver morfarfortællinger om dengang han selv spillede i børneband og om hvordan fritterpædagogen gjorde en kæmpe forskel for ham og selvfølgelig Peter, der tumler træt rundt og prøver på at nasse slik ud af sin storebror imens han shaker blebooty, hver gang der kommer et lille stykke med bas.

Forudsætningerne for en knaldgod aften er altså i topform og selvom jeg allerede er totalt bagud på point når det kommer til at følge med i det stortopblæste musikprogram, så er jeg edderspændt på når showet lige om ganske lidt ruller ind over skærmen!

Indtil videre hepper jeg på drengen fra Esbjerg, der synger om Kongensgade – vist mest fordi han var den eneste der umiddelbart kunne trække mit blik mod skærmen; godt hjulpet på vej af at jeg jo selv engang har boet i Esbjerg og måske derfor var ekstra nysgerrig på at følge med. Jens derimod hepper på Sofia og Augusta, som han synes ser sødest ud. Arghmen… Jeg smelter allerede!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Min den ældste på seks er lige skvattet i søvn med MGP kørende, aner ikke hvem der deltager men synes egentlig de efter dygtige, så måske jeg bliver hængende på DR selvom børnene sover

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven