mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

JordemoderLørdag om kejsersnit, kvalme og bækkensmerter

Følg bloggen via BloglovinSkærmbillede 2016-02-26 kl. 20.04.44

Det ruller hele tiden ind med masser af gode spørgsmål i alverdens kategorier og jeg favner derfor både lidt i øst og i vest i denne uges udgave af JordemoderLørdag.

Nogle spørgsmål er selvfølgelig meget konkrete og det er mig magtpåliggende at I tager mine svar som værende overordnede og altså derfor ingenlunde endegyldige. Det gælder alle emner, men især i denne uge  gælder det i forhold til at føde vaginalt efter kejsersnit, er der store individuelle forskelle og I skal derfor altid rådføre jer hos lægen – med det ved I selvfølgelig godt 🙂 Jeg udtaler i videoen mig ikke om nogle konkrete eksempler og der ligger jo altid en længere anamnese altså “sygehistorie” til grund for de anbefalinger den enkelte vil blive mødt med.

Videoen varer lidt under 10 minutter og lyden er desværre ikke helt i skabet, men hold ud og så lover at jeg trække kameraet lidt tættere på, næste gang, så lyden forhåbentlig bliver lidt skarpere.

Ha’ en dejlig lørdag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Ih det var lige en video for mig! Jeg er 20 uger henne med barn nr to. Første fødsel var et kejsersnit og jeg vil virkelig gerne føde vaginalt denne gang. Og nu er jeg så begyndt at døje med bækkensmerter, så jeg begyndte da at være nervøs for hvad det ville gøre ved min drøm om den vaginale fødsel. Så tak for det! ❤️ God lørdag!

  2. Super video! Tusind tak 🙂
    Er ikke gravid, men sygeplejerskestuderende, der arbejder på en barselsgang og meget interesseret i hele obstetrik specialet:)
    Glæder mig til flere videoer 🙂
    Og tak for en inspirerende blog!
    Kh. Frederikke

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven