mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

JordemoderLørdag #3 – om jordemoderuddannelsen

image

Rigtigt mange spørger ofte ind til min uddannelse som jordemoder og jeg har derfor dedikeret denne uges “Spørg Jordemoderen” til at besvare nogle af de spørgsmål, der er centreret omkring jordemoderuddannelsen.

Det vildeste – for mig – ved at optage denne video var at opdage, at det netop nu er 10 år siden jeg startede på jordemoderuddannelsen. Så begynder alderen sgu alligevel at trykke en lille bitte smule.

Jordemoderuddannelsen har, selvom jeg ikke længere arbejder i faget, givet mig mere end jeg nogensinde havde forestillet mig at kunne opnå igennem en uddannelse. Den har ændret mig – til det bedre – som menneske og jeg er dybt taknemmelig for den menneskeforståelse og empati jeg har opnået i min tid, både som studerende og sidenhen som jordemoder.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Det kunne være rigtig fedt, hvis du lavede en film med spørgsmål for os der ikke har prøvet at føde endnu 🙂 Jeg har ikke nogle desiderede spørgmål: men jeg døjer meget med angst for at sprække og miste følelsen “dernede”, så håber du har nogle gode historier omkring det…..

  Og så kunne jeg godt tænke mig at spørger om noget helt andet også:
  – Har du mødt nogle af de børn, som du har hjulpet med at bringe til verden? 🙂

  hilsen frk nyskærrig <3

  1. Ja, det har jeg og det vil jeg meget gerne fortælle mere om én af de kommende jordemoderlørdage 🙂

 2. Hej Cana,

  Jeg er gravid med mit første barn, og i den forbindelse vil jeg høre om du har et godt råd. Jeg er virkelig angst for at skulle føde naturligt og ønsker mig derfor inderligt et kejsersnit. Jeg er virkelig bange for jeg skal bruge alt for meget energi på at overtale JM til at jeg vil det, og at det derfor også bliver en træls situation. Har du et godt råd til mig?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven