mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg har skiftet navn!

image

.. Eller altså, min blog har. Til mit navn. Cana Buttenschøn. Eller altså, canabuttenschon.dk for at være helt præcis.

For en rum tid siden spurgte jeg om I syntes jeg skulle ændre navnet på bloggen og jeg har sidenhen kunnet mærke på mig selv, at jeg nok i virkeligheden spurgte, fordi jeg havde håbet at I ville stemme på et skift.

Jeg vil nemlig gerne skifte.

I løbet af de halvandet år bloggen har eksisteret har både den og jeg gennemgået en rivende udvikling og jeg er gået fra at sidde hjemme på barsel i et stort (små-ensomt) hus i Sønderjylland til at bo i en lille lejlighed i København og igen have fået øje for mig selv og mange af de andre interesser jeg har, udover at være nogens mor, som naturligvis stadig kræver det meste af min opmærksomhed, som jeg forventer det vil være tilfældet mange, mange år frem i tiden – hvis ikke for altid. Den udvikling bærer bloggen selvfølgelig præg af og selvom jeg stadig skriver en del om både børn og moderskab, så er det ikke længere mit hovedfokus.

Fokus er i stedet de ting jeg inspireres af, undres over og drages imod, som det i øvrigt har været tilfældet længe. Sagen er nemlig den, at der ikke kommer til at være andre ændringer på bloggen, udover dens navn og udseende og så selvfølgelig den naturlige udvikling der følger med i mit – og i jeres – liv.

Jeg elsker at I læser med, at I kommenterer og at I lader til at have en oprigtig interesse i at følge med i mit liv og de tanker jeg strør om mig her på bloggen og jeg håber derfor også at I vil tage godt imod den navneændring har har besluttet mig at lade bloggen undergå.

Rent praktisk har det ikke den store betydning, da I stadig kan komme ind på bloggen via de kanaler I plejer at bruge og mortilto.dk kommer til at blive en slags “spøgelsesside” for canabuttenschon.dk, som man – uden nogen øvrig indblanding – bliver ledt direkte videre til, når man besøger bloggen under dens gamle navn, ligeså snart teknikken lige kommer helt på plads, that is.

Så altså, byd velkommen til canabuttenschon.dk – præcis dén blog I kender, bare pænere, sejere og mere favnende end nogensinde før.

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

 1. Jeg var en af dem, der stemte for en navneændring. Ikke fordi der var noget galt med ‘Mortilto’ – men af alle de grunde du selv nævner. Jeg har fulgt dig siden første indlæg og synes, at bloggen er mere end, hvad navnet gav udtryk for. Når jeg nævner dig nogen steder, siger jeg altid Cana’s blog;) Tillykke med det ‘nye’ navn:)

 2. Fedt du følger din mavefornemmelse uagtet hvad afstemningen gav af resultat – og tillykke med dit “nye” navn!
  Har faktisk selv idag gjort status på min blog om hvorvidt jeg i virkeligheden har nok i “kun” at være mor. Livet på barsel og livet efter er (i min verden) vidt forskelligt 🙂

  1. Tak! Og ja for fa’en – livet på barsel er dejligt, men det har sgu’tte møj med “virkeligheden” at gøre – i hvert fald ikke i mit liv.

 3. Hej Cana
  Jeg nåede aldrig at få skrevet, hvad jeg synes om navneændringen, da du lavede indlægget om det. Men jeg mente den gang og gør stadig, at det er det helt rigtige at ændre navn. Jeg har ikke fulgt dig fra starten af – jeg tror, jeg stødte på din blog et par måneder før, I flyttede til Kbh.. Jeg var fra starten af vild med din måde at skrive på, dine fine vinkler på historierne og ikke mindst din uhøjtidelige og ærlige stemme, og faktisk er din blog en af de få blogs hvor fra jeg læser alle indlæg med få undtagelser. Du formår altid at fange min opmærksomhed, også selvom emnet måske ikke er så relevant for mig. Du er bare pisse god til at blogge – for nu at sige det lige ud 🙂 Nå men det var nu egentlig det med navnet, jeg ville skrive noget om. Lige fra jeg startede med at følge dig, har jeg syntes at “Mor til to” var et lidt mærkeligt navn, for selvfølgelig er du mor til to, og din kærlighed til dine dejlige drenge er en del af din blog, men for mig var din blog slet ikke en “mor-blog”. Den er så meget mere end det eller med andre ord dit liv er meget mere end det og så bliver bloggen det også. Du har gjort det helt rigtige.
  Klem fra Christina

 4. Fedt fedt fedt! Uanset følger jeg med! Du er min ynglingsblogger, som jeg følger meget med i. Nogle indlæg bliver skimmet mens andre bliver læst flere gange. Tak fordi du er dig og tak for en helt igennem FANTASTISK blog!

 5. Min første tanke var “åååhnej, hvorfor nu det????” Min næste tanke fulgte lige i hælene på den første,og var mere sådan “ja, hvorfor ikke – du er jo så meget mere end mor til to, og din blog ergo så meget mere end det 🙂 ” Jeg kan godt forstå din beslutning – synes det er rigtig fint, og jeg hænger fast – jeg eeeelsker din blog 😀 Rigtig god weekend til jer 🙂

 6. Tillykke med det nye skift:) Syntes det passer så meget bedere til din blog. Jeg har et spørgsmål som jeg håber du vil bruge tid til at besvare, både som privat person og som jordmoder.
  Vi skal have vores første barn til sommer, midt i juli;) Dette glæder vi os meget til. Men har egentlig altid tænkt jeg skulle føde på Skejby, da jeg har dårlig ryg, men har nu fået god for at min fødsel kan foregår helt naturligt. Og jeg kan ikke få en blokade alligevel, så nu er vi egentlig blevet meget lun på tanken om at føde hjemme. Men jeg høre kun negative ting fra folk der spørg ind til det, ud over de syntes det er modigt.. Jeg tænker selv at hvis jeg nu skulle ende med at komme på Skejby tager det 10 min at komme der hen.
  Men hvad tænker du om dette, vil du anbefale hjemmefødsel til førstegangs, bla det har jeg hørt sætningen “du skal/kan da ikke føde hjemme første gang, du ved jo ikke hvad du går ind til”

  Håber du vil komme med din erfaring som Cana og som jordmoder:-)

  Rigtig god solskins lørdag til dig og familie. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven