mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Fem hurtige om MamaSchøn

P2020762Selvom jeg har en følelse af at de fleste af jer der læser med på nogenlunde fast basis, har en rimelig god fornemmelse af hvem jeg er, så synes jeg selv at “fem facts om” er nogle af de mest hyggelige indlæg at læse, hos de bloggere jeg selv følger og derfor har jeg altså gransket mine små grå for personlige egenskaber eller måske nærmere særegenheder, som jeg ikke tror i vidste om mig.

5 facts om mig

Når jeg en sjælden gang imellem præsterer at få sengetæppet til at ligge pænt og lige hen over hele sengen i første kast, bliver jeg simpelthen så glad og får fornemmelsen af at have superkræfter fra morgenstunden. Helt ærligt, det er pissesvært og det føles næsten som en personlig sejr, når det lykkes. Immediate satisfaction. 

… Nogle gange kan jeg godt selv høre, når det jeg siger eller skriver, er mærkeligt. For eksempel når jeg siger sådan noget om sengetæpper.

Apropos immediate satisfaction (eller altså, umiddelbar tilfredstillelse) så hørte jeg engang Caroline Flemming sige, at hun fik det sådan af at støvsuge og lige siden har jeg prøvet at tage lige præcis dén følelse til mig når jeg svinger den brummende maskine. Desværre er det aldrig lykkedes mig endnu.

Jeg spiser stort set aldrig kød, af miljømæssige årsager, men når jeg gør, er det den ulækreste slags, som pepperoni på en pizza eller kebab i en dürum. Dobbeltmoralsk much?

… Til gengæld spiser jeg virkelig, virkelig meget brød. Og ost. Og pesto. Faktisk er det lige før jeg ville foretrække kombinationen af de tre over bland-selv-slik, hvis jeg sådan en dag blev stillet dét ultimatum. Hvem havde dog troet det?!

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Jeg har det fuldstændig som Caroline Flemming – jeg elsker (altså – i den forstand at man kan elske rengøring) at støvsuge. Faktisk er det den eneste form for rengøring jeg overhovedet gør i :-).

  2. Dejligt indlæg især fordi jeg havde tænkt mig at jeg skulle huske at spørge dig hvorfor du næsten aldrig spiser kød. Jeg er med dig prøver også selv at lade være men nogengange når jeg er ude så gør jeg det… arbejder dog hen på at æde helt være men lige nu ryger der stadig en bøf en gang imellem.. Har dog fundet ud af at alt skal skylles ned med bobler 🙂

  3. Jeg tænker også altid på præcis samme citat – det virker ikke:-) I øvrigt troede jeg kun det var mig, der på den måde går og husker på sætninger fra efterhånden ret gamle reality-agtige rengøringsprogrammer… Er glad for jeg ikke er alene:-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven