mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Få en VALGFRI GRATIS GAVE – næsten!

Skærmbillede 2016-01-29 kl. 13.09.01Sweater HER / Flip-flops HER / Ørestikkere HER / Bukser HER / Skjortekjole HER / Puslespil (mumi) HER / Bluse HER / Hudpleje HER / Top HER / Bloklys HER / Kjole HER  Annonce

Da jeg for nogle dage siden, blev spurgt om ikke jeg ville gøre lidt reklame for Designers&Friends nyhedsbrev, hvor man med sin tilmelding får et gavekort på 100 kroner til brug i shoppen, var jeg ikke sen til at sige jatak. Jeg fløj til tasterne og skrev nedenstående, inden jeg havde fået læst det med småt. Det viste sig nemlig, at man, for at modtage gavekortet, skal shoppe for minimum femhundrede kroner. Suk, tænkte jeg – lige indtil det gik op for mig, at man på den måde kan spare helt op til 80% + 100 kroner! Dét kan en simpel jyde som jeg forstå og jeg vil derfor alligevel gerne opfordre jer til at tilmelde jer, hvis I er til den slags.

Min oprindelige indlæg lød således:

Meget godt har jeg – hvis jeg selv skal jeg sige det – igennem tiden tilbudt jer på den sponsorerede front, hvor dealen har været at I skal tilmelde jer et nyhedsbrev, for at få en bid af kagen. Gode rabatter og gode muligheder for at vinde fede præmier. Men i dag, d’damer, i dag topper jeg den og tilbyder jer at I hver og én (og jeres mænd, børn, naboer og hvem der ellers skulle være interesserede) frit kan vælge blandt de ovenfor viste items – og en pokkers masse flere – hvis I melder jer til designers&friends’ nyhedsbrev lige HER.

A’hva’behager!

Designers&friends er et online outlet for både ham og hende, hvor der er op mod 80% besparelser på lækre brands som fx Day Birger et Mikkelsen, Minimum og Won Hundred. Der er både tøj, accessories og ting til boligen og lige nu får alle der tilmelder sig deres nyhedsbrev altså stukket 100kroner i lommen, som man frit kan bruge på hvad end man har lyst til i deres webshop. Alle varerne herover koster under 100.- og kan altså derfor anses som værende ganske gratis, såfremt I tilmelder jer nyhedsbrevet HER.

Man kan selvfølgelig vælge blandt alle de mange varer til en flad hundredemand, men det står selvfølgelig også én frit for, bare at få lidt ekstra rabat og droppe den “gratis gave”. For eksempel er jeg ret pjattet med disse jeans og denne jakke, med en samlet værdi på 1150 kroner, som fås for den nette sum af 450 kroner.


1-2
1

Jeans HER // Jakke HER

Uanset om man er til gavekort og shopping lige i dag eller ej, er det mit indtryk at nyhedsbrevet er fyldt med god inspiration og virkelig gode besparelser. Altid – ikke kun i udsalgsperioderne.

Tilmeld jer HER.

 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven