mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En kvindes tilståelse #15

For nogle uger siden eksploderede mit kommentarfelt med de mest vanvittige, pinlige, mærkelige, ulækre og ikke mindst hylemorsomme historier fra jeres vilde singleperioder – og nogle af kommentarerne er simpelthen så grotesk sjove, at de fortjener lidt ekstra spalteplads. Én af kommentarerne fik mig til at hulke af både grin og brækbevægelser, fordi det simpelthen er så tragikomisk og netop dén vil jeg præsentere for jer herunder.

OBS: Denne “en kvindes tilståelse” handler om en flot svensk mand og eksperimenter med “nummer to” og egner sig altså IKKE for børn eller sarte sjæle!

image

Jeg havde længe gået og flirtet med en svensk fyr fra mit arbejde. Han var SÅ lækker! Høj, muskuløs, lækkert smil og så er der bare et eller andet ved svenske mænd, y’know?

Vi havde udvekslet numre og skrev en smule sammen og da jeg en dag skulle til møde i det indre København – han selv boede i Malmø – besluttede vi os for, at vi skulle mødes på mit hotelværelse om aftenen.

Jeg havde været ude og få et par drinks (læs: drikke mig mod til) med en kollega efter mødet og jeg tog derefter tilbage på hotellet, hvor den stod på den helt store hovedvask og intimbarbering, selvfølgelig. Jeg mener, tænk nu hvis jeg skulle være så heldig at få lidt lagenaction, så ville jeg selvfølgelig helst vise mig frem fra min mest lækre side. Jeg lagde min makeup og tog lidt lækkert undertøj på og ellers bare noget pænt afslappet tøj.

Just som jeg havde trukket min bluse over hovedet bankede det på døren – jeg åbnede og dér stod han og så gudesmuk ud. Han var, om muligt, endnu smukkere end han plejede at være og mit hjerte slog et ekstra slag over.

Vi satte os på sengen og kiggede lidt på hinanden og så lænede han sig over mod mig og kyssede mig. Det ene tog det andet og vi kom godt i gang med løjerne.

Han var vild – og det kunne jeg sagtens være med på. Da han så forsøger sig med “nr. 2” tænker jeg: ja ja, så prøver vi. Og faktisk går det rigtig godt og vi nyder hinanden på alle måder. Da han efter kort tid vender mig om på alle 4 og fortsætter i “nr. 2” kan jeg mærke at det føles lidt… Hmm… Hvordan skal man beskrive det?!.. Smattet?!! Han stønner bare videre og videre, så jeg tænker bare at han har spyttet mig i rumpetten.

WRONG! Jeg mærker efter og kan så til min skræk og rædsel konstatere at det IKKE er spyt, men derimod fucking LORT!

Shit! tænker jeg, den her kan jeg ligesom ikke skjule, når jeg ligger med røven i vejret og lort smurt ud over det hele. Manden opdager det lidt efter, da jeg bare fremstammer “øøøhm.. Ad!” Han klapper mig i måsen og siger bare – “kom lad os gå i bad”. Vi stiller og under bruseren og vasker os. Jeg går tilbage og får til min store skræk øje på sengen. Jeg flår lagenet, som er smurt ind i lort – mit lort! -, af og krøller det sammen og kaster det ud på badeværelset, inden jeg sætter mig på sengen med hovedet i hænderne og ønsker mig langt, langt væk.

Manden kommer ind og sætter sig ved siden af mig og kysser mig og siger han bliver nødt til at gå. JA TAK mester, jeg har lige skidt på dig, selvfølgelig har du ikke lyst til at være her længere, tænker jeg.

Han smutter tilbage til Malmø og morgenen efter får jeg en besked, hvor der står  hvornår vi skal ses igen? Jeg forstår ingenting og lader være med at svare ham. Faktisk har jeg aldrig svaret ham. Det var alt for pinligt!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Det var da ærgeligt ikke at se ham igen! Han lod til at have den helt rigtige holdning til tingene…sød og naturlig 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven