mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Din mest pinlige datinghistorie!

IMG_2113.JPG

Mr. George Clooney og jeg på en – desværre – ganske imaginær date! 

Annonce

Da Thomas og jeg mødte hinanden var det de første mange gange, som en del af vores respektive byture og vi sprang på den måde de mere traditionelle dates over og vi gik i stedet fra heftige bodega-flirts til timelange samtaler i min dengang postkasserøde sofa uden yderligere mellemled. Til gengæld har jeg, i de tre år jeg var ganske single, inden jeg mødte Thomas, brugt ganske mange eftermiddage og aftener på både første og anden date – en sjælden gang imellem også på tredje, men efter den var det i langt, langt de fleste tilfælde slut.

En fyr jeg datede fortalte mig engang, da jeg efter en hyggelig 2.date afslog hans ønske om en tredje date, at jeg måtte være et seriøst tilfælde af “fear of commitments” siden jeg ikke ville ud med ham igen. Jeg tænkte dengang at han måske nærmere manglede personlighed, men sådan er der jo så meget.

De fleste dates jeg har været på, har gudskelov været ganske vellykkede, omend de mænd der har akkompagneret mig aldrig har levet op til den standard som Thomas sidenhen viste mig var dén jeg ledte efter. Enkelte dates har dog været ganske tåkrummende. Der har været fyre som udelukkende snakkede om deres eks-kærester, fyre der kun snakkede om deres mødre og allerværst, fyre der kun snakkede om sig selv. Til gengæld har der også været mig, som for eksempel engang har været på date med en – i øvrigt ret sød – fyr, som jeg hurtigt følte god kemi med, hvor jeg samtidig følte at jeg havde en god overhånd, fordi jeg kendte hans fars kæreste, som på forhånd havde fortalt mig om hvilken sød familie det var. I løbet af aftenen, hvor vores hænder langsomt nærmede sig hinanden henover bordet, afslørede jeg min hemmelighed:

“Jeg kender faktisk din fars kæreste”

“Nårh, du mener min mor?”

“Din mor?”

“Ja?”

“Nej nej, ikke din mor. Jeg mener, hende der er kærester med din far nu. De har været sammen det sidste halve års tid”

“Altså, min mor er min fars kæreste. De har været gift i 25 år”

“… Øhh.. Nårh okay, arghmen øhm…. Undskyld?”

Og sådan forsvandt den gode stemning altså, da jeg med verdens dårligste scorebemærkning fik gjort både mig selv og min date klar over, at hans far tilsyneladende havde en affære med en yngre kvinde. Det var et temmeligt akavet øjeblik og mit absolut værste date-moment ever!

Hvis I derude også har været på – eller måske bare kunne forestille jer nogle – kiksede dates, så kan I lige nu, i anledning af  vinde et gavekort til shopping på Zalando for hele 2000 danske kroner! Alt I skal gøre for at have et lod i konkurrencen, som altså udelukkende kører her på min blog er, at beskrive den mest pinlige datinghistorie I har i ærmet og så trækker jeg en heldig vinder på tirsdag i næste uge, så den heldige madamme lige akkurat kan nå både at bestille og modtage nogle af Zalandos lækkerier inden årets største date-dag, Valentins Dag d.14.februar.

Der er masser af god inspiration til hvad de 2000 kroner kan bruges til i alle Zalandos valentins-gaveideer HER. Og ja, man må gerne trykke på “kvindelig partner” hvis man bare gerne vil købe sig selv en gave. Eller altså, mange gaver.

Pøj pøj til jer alle – jeg GLÆDER mig til at krumme tæer og grine mig igennem jeres historier!

Skriv din kommentar

Kommentarer (65)

 1. Fed præmie! Jeg var engang på date med en fyr, som seriøst stønnede når han spiste. Det var en ret stort turn off og vi nåede aldrig videre end til desserten.

 2. Åh hvor vil jeg gerne vinde 2000 til mig selv. Min seneste date, som jeg faktisk sås med mange gange, har nemlig ikke fortjent en skid. Han viste sig at være en idiot der tænkte mere på sin bil end han gjorde på mig.

 3. Jeg har engang kommet til at slå en virkelig stor prut, imens jeg sad og spiste sammen med en virkelig lækker mand. Det var så pinligt at jeg kunne ha gravet mig langt ned. Derfor vil jeg gerne vinde.

 4. Den værste datinghistorie er helt klart dengang jeg var på date med den sødeste fyr. Han spørger så ind til min familie, hvortil jeg svarer at jeg kun snakker med min mor og ikke min far. Til det svarer han “Nå så kan jeg da godt forstå at du går efter ældre fyre – du har daddy issues!” (Han var kun 4 år ældre end mig, ahem..).
  Jeg blev helt rød i hovedet og måtte erkende, at han nok egentlig har ret. Vi ses dog stadig 😉

 5. Jeg har helt klart været på den mest pinlige date nogensinde. Ikke nok med at jeg havde spinat siddene imellem tænderne en hele aftenen, så sluttede jeg af med at vise røv, da min kjole fløj op, da vi skulle ud af restauranten. I sig selv var det ikke så pinligt, hvis det da ikke havde været fordi jeg gerne ville være lidt kinky, så jeg havde været på toilettet og tage mine trusser af. Jeg var så flov, selvom min date heldigvis synes jeg var ret fræk.

 6. Den allerførste date, jeg nogensinde var på, skette da jeg gik i 3g. Vi havde skrevet sammen i længere tid, han var lidt ældre og havde sin egen lejlighed, så det var jo fantastisk! Han var mystisk, sjov, rimelig lækker (efter mine standarder dengang, i hvert fald), og så inviterede han mig hjem til hjemmelavet lavet mad og film fra sofaen.

  Snakken gik meget nemt, der var masser af kemi, og vi flirtede videre, præcis som i vores utallige SMSer. Kan huske, jeg sad og overvejede hvordan jeg skulle signalere at han altså godt måtte holde mig i hånden eller lægge armen rundt om mig eller et eller andet (sådan en 18 årig, meget lidt selvsikker pige gør jo ikke noget selv!), da han rejste sig op og gik ud for at tisse.

  Med åben dør, seks-syv meter fra sofaen.

  Jeg kunne rent faktisk se hele hans ryg imens, og sikkert også strålen hvis jeg havde kigget efter.

  Behøver jeg at nævne at der hverken faldt et godnatkys af, og der ingen 2. date fandt sted?

 7. Jeg har ikke været på nogen mislykkede dates, men jeg forestiller mig det må være vildt pinligt hvis fyren ikke siger noget eller spørger om noget. Jeg er ikke selv sådan en der snakker så meget, så der ville blive meget akavet stille.

 8. Jeg mødte engang en fyr i byen ud på de sene nattetimer på et mørkt diskotek. Han var en ægte amerikansk marine, hvilket nok charmerede mig en del mere end han gjorde i sig selv, men jeg gik med til at gå på en date med ham. Da jeg så nogle dage senere møder ham til daten, opdager jeg for første gang at han var, nå ja, african american. Og misforstå mig nu ikke – det var selvfølgelig ikke et issue i sig selv. Men jeg blev nu altså ret overrasket over at se det, når nu jeg havde mødt ham før uden at registrere det… (Det hører lige med at nævne, at jeg lider af svær mørkeblindhed, som tydeligvis ikke går godt i spænd med natklubber). Daten i sig selv var et mareridt – han kunne ikke tale om andet end, hvor fantastisk han var og hvordan alle hans veninder forelskede sig i ham. “Girl, in two weeks you will be madly in love with me!”. Øhm, nej tak… Da aftenen sluttede, undgik jeg hans forsøg på at kysse mig og gav ham bare et kram. Ti minutter senere fik jeg en sms med beskeden om, at jeg var den første kvinde til nogensinde ikke at ville kysse ham. Behøver jeg nævne, at der ikke kom en anden date?

 9. Havde mødt den flotteste fyr på Facebook og vi aftalte at mødes til en gåtur..
  Vejret var forfærdeligt, så efter en kort gåtur endte vi hjemme ved mig..
  Kemien var mega god..
  Det blev til at han skulle sove ved mig, der var ingen hanky

 10. Havde mødt den flotteste fyr på Facebook og vi aftalte at mødes til en gåtur..
  Vejret var forfærdeligt, så efter en kort gåtur endte vi hjemme ved mig..
  Kemien var mega god..
  Det blev til at han skulle sove ved mig, der var ingen hanky panky.. Vi lå og snakkede og jeg kunne mærke jeg blev mere og mere dårlig. Måtte til sidst løbe ud på toiletter hvor det stod ud af begge ender på mig… Fedt! Siger til ham at han bare kan sove i sengen så tager jeg sofaen.. Han vil gerne ha jeg kommer ind og det gør jeg så.. “Fuck du lugter af bræk” var hans kommentar, men vi snakker videre.. Jeg må løbe igen og da jeg kommer ind har hans lillesøster tilfældigvis ringet og sagt hun er blevet alt for fuld til den fest hun er til og vil hjem..
  Har ikke set ham siden..

 11. Jeg så engang lidt til en fyr, hvor vi skulle mødes til Tivolirock og herefter hjem til ham. Under koncerten fik jeg mavekramper og et akut diarre-anfald, som resulterede i lugtende og beskidte trusser og underliv, uden mulighed for at blive vasket. Mit bedste bud i paniksituationen var at overdøve lugten med parfume og som det første bede om et bad, da vi kom hjem til ham. Jeg ved ikke om han opdagede det, men jeg synes jeg kunne lugte det hele tiden og har nok været noget fraværende at tale med.

 12. For nogle år siden var jeg på første date med en fyr, som foregik en aften over et par Ale nr 16. Daten forløb ganske fin og vi aftalte derefter en anden date – og dette til trods for, at han fortalte mig om hans tarmsygdom, hvilket var liiiige tidligt nok, men altså, jeg lod mig ikke skræmme.
  Videre til anden date:
  Her spurgte han så meget entusiastisk om jeg ikke ville komme hjem til ham, fordi han så gerne ville vise mig hans lejlighed. Jeg tænkte, at det da var en super god idé, og at jeg jo, nysgerrig som jeg er, gerne ville se hans hjem – det siger trods alt en del 😉
  Da jeg kom hjem i lejligheden til ham, gik jeg rundt og kiggede, og roste hans indretning med noget i retning af “Eeej hvor er her hyggeligt”. Hans svar kom ret prompte “ja, det er også min ekskærestes møbler og ting”. Det synes jeg nu egentligt var lidt pudsigt, men jeg kiggede videre. Bogreolen var fyldt med kvindebøger, deriblandt Fifty Shades, og indeholdt også en del billeder af de to sammen. Jeg spurgte derfor, om det var længe siden, at hun har flyttet – og næ nej, der var gået tre uger!! Derefter talte han kun om hende, om hvor nederen hun var og om deres forhold generelt.
  Jeg fik vist fundet på en eller anden undskyldning med en veninde, og skyndte mig derfor at afslutte daten og tage hjem lige så hurtigt som jeg var kommet, og så mig ikke tilbage! 😀

 13. Jeg var engang på en halvlunken date med en fyr, som efterfølgende inviterede mig på anden date med ordene “jeg har mødt en ret sød pige, som jeg skal på date med i weekenden, så det kunne være fedt hvis du havde tid til at mødes inden, sådan så jeg kan få tiden til at gå hurtigere indtil jeg skal møde den anden” (!) I ramme alvor. Jeg takkede sjovt nok nej.

 14. Jeg mødte da jeg var sidst i tyverne i en ordentlig brandert en rigtig sød fyr i byen. Jeg gav ham mit nummer, og der gik ikke længe før vi havde aftalt en date. Jeg glædede mig utrolig meget til daten, men fik noget af et chok, da jeg mødte fyren igen. I min brandert kunne jeg åbenbart ikke registrere/huske bagefter, at min date kun var 17 år, gik i 2g og boede hjemme. Alle ting, som han fortalte, at han havde fortalt mig under byturen – hvilket jeg egentlig tror han havde. Han talte utrolig meget om gymnasiefester og sine forældre – og selvom alder ikke altid er et problem, så må jeg indrømme, at jeg ret hurigt listede af. Han var lige ung nok!! Der blev ikke en 2. date

 15. Min nok mest pinlige dating historie foregik i USA. Jeg var au pair og holdt jul hos noget fjern familie i Texas. De var, inden jeg kom, meget opsat på, at jeg skulle have en god ferie og havde derfor arrangeret flere blind dates. Jeg syntes, det lød meget sjovt og takkede ja til deres forslag. Den ene date viste sig at være rigtig sød og vi klikkede. Det blev derfor til en anden date og der endte vi med at kysse lidt. Det er jo USA og vi var teenagere, så efter at have kørt lidt rundt, fandt vi, i mangel af bedre, en stille vej, hvor vi parkerede bilen og flyttede sagerne om på bagsædet. Der røg vist lidt tøj og det hele var HOT lige indtil lyset fra en lommelygte ramte os. Uden for stod en politibetjent som bestemt ikke syntes, det var en god idé. Skamfulde måtte vi tage tøj på, mens han stod og lyste på os og skældte ud. PINLIGT. Oven idet havde jeg ikke mit pas på mig og kunne derfor ikke bevise, at jeg havde visum – heldigvis lad han mig slippe, så jeg ikke skulle tage hjem til mine konservative familiemedlem og forklare hvad der var sket.
  Vi fik lov til at køre, men han gav os lige adressen på et motel i nærheden som han syntes var en meget bedre ide at benytte frem for en mørk villa vej.

  Efter forskrækkelsen havde lagt sig lidt kunne jeg grine lidt af det hele – det kunne min date ikke! Han sagde ikke et ord på vej hjem og jeg hørte aldrig fra ham igen…

 16. Jeg boede i Jylland, min date boede i Kbh. Vi havde et par uger for inden haft en hyggelig fuldemandsnat på mit barndomsværelse.

  For ikke at være alt for åbenlyst interesseret i ham, havde jeg arrangeret en bytur med mine veninder i Kbh aftenen forinde og så lod jeg som om, at han blev klemt ind i programmet.

  Vi havde ikke lavet nogen helt præcis aftale, så det var med tømmermænd og svedige hænder, at jeg ringede til ham for at aftale nærmere. Min veninde sad i baggrunden og gav point for fin dyb telefonstemme.

  Efter en ualmindelig lang bustur hentede han mig ved busstoppestedet og så gik første del af daten over i brugsen for at købe ind til brunch. Stemningen var akavet og samtalen gled ikke super naturligt.

  Stilheden fortsatte det hjemme hos ham, men han bagte brunsviger og havde et stort tv. Alt sammen noget, der egner sig udemærket til tømmermænd.

  Mens mørket faldt på og vi sad i sofaen skete det, der ikke må ske. Jeg slog en tømmermændsprut. Af den slags med godt med lyd, som ikke kan skjules under et diskret koordineret host. På et splitsekund døde alle mine forhåbning om, at han skulle være mere end bare en våd nat og en akavet date.

  Han gjorde det eneste rigtige, der er at gøre i sådan en i situation. Han slog bare en brandskid, der sagde højere end min. Der vidste jeg, at han var den rigtige for mig. Heldigvis var han enig.

  Resten er en historie om en Forstadsfamilie i et enfamilieshus.

 17. Min til dato mest kiksede date, var ham der i første omgang brændte mig af / blev syg. Vi aftalte dog en ny date, og allerede på afstand, tænkte jeg; fuck bare det ikke er ham, som står dér all dressed up, med en potteplante i hænderne og tripper… Det VAR ham i en stor sky af aftershave. Så resten af daten (gåtur + kaffe) måtte jeg slæbe rundt på en brændende kærlighed (den slags plante, der koster 12 kr i Netto). Der blev ikke en 2. date – men han var derudover også jævnt kedelig.

  1. …det var en særdeles kortfattet beskrivelse, resten kommer her.;)

   Jeg havde et ret massivt crush på den her fyr fra mit studie, og jeg fornemmede det var gensidigt, for han opsøgte mig meget, og vi lavede gruppearbejde sammen osv.
   Da han spurgte om jeg ville hjælpe med at male hans lejlighed, hvis han.gav en middag, kunne jeg godt mærke at det lidt var en date…
   Jeg havde sommerfugle i maven og min pæneste kjole på, da jeg mødte ham.på vesterbro, hvor han lige “skulle noget først”.
   Dette noget, viste sig at være en tungepiercing, som han skulle have lavet…
   Så istedet for at se hinanden i øjnene, sad jeg og holdt hans skælvende hånd, mens han fik boret en sølvstav i tungen,med blod og smerte.
   Bagefter måtte han ikke spise, og jeg kunne ikke overskue at han skulle glo på at jeg spiste, og påstod jeg var helt mæt.
   Istedet foreslog han en tur i biffen, han havde hørt om en god film, og gav.
   Filmen var en fransk dokumentar, om insekter…
   Filmet tæt på.
   Jeg var seriøst sulten og lamslået over filmens mærkelighed, og da den sluttede, hobede jeg at vi enten a): kunne spise eller B): kunne tale sammen og lære hinanden bedre at kende.

   “tskal vi idde bare gå en twur?” snøvlet han, med en tunge der var hævet til dobbeltstørrelse. Så vi gik en tur, mens jeg talte, og han svarede, på en akavet måde, med hævet tunge og talefejl…

   Jeg svor at jeg aldrig skulle på date.med ham.igen – men det glemte jeg…
   Det er over 18 år og fire børn siden nu.
   Griner stadig af den første date

 18. jeg skulle på date med min ungdomskæreste – vi har været 16 og 17 på det her tidspunkt. Det var valentinesdag og vi skulle ud og spise. Jeg havde rigtig dullet mig op og følte mig ret lækker, men da vi kommer hen til cafeen hvor vi skal spise skal vi sidde ovre i hjørnet og da siger min kæreste så, højt så hele cafeen kan høre det: der kan min kæreste da ikke komme om… sååå det holdte ikke så længe efter det

 19. Min seneste første date var en oplevelse. Sød sød mand, som ved et uheld nikkede mig en skalle under ellers ret fornøjelig sex. Senere kaldte han mig Sarah – det hedder jeg ikke – og på den måde var stemningen ligesom lagt. Vi ses dog fortsat, men kan åbenbart se gennem fingre med uheldige detaljer når kemien er der:)

 20. Efter 3 måneder uden at se hinanden eller måtte tale sammen
  Skulle vi mødes.
  En date på 1 timer og 30 minutter
  Jeg var spændt og jeg glædet mig.
  Jeg havde aldrig været sådan et sted før.
  Vester fængsel.
  Jeg var også en smule flov
  af alle steder skulle jeg møde manden jeg elsker til en date i fængslet
  Sushi, Coca cola og en masse kys og kram.
  Det har været det mærkeligste sted at holde date nok også de mærkeligste date.
  Men jeg gør det fordi jeg elsker min kæreste.
  Jeg gør det faktisk stadig hver uge.
  Hver uge ser jeg nu frem til ‘fængsels date’
  Jeg elsker nu de dates for det den eneste mulighed jeg har for at se manden jeg elsker.
  Hvad gør man ikke for kærlighed.

 21. Haha… Mega gode historier, piger 🙂 denne historie er måske mest pinlig for mr. X – vi var ude i 5. Date ish; vi var i hvert fald nået så langt, at vi var hjemme hos mig og spise – efter maden skal mr. X på tønden – det tager lidt tid, tænker jeg, men men… Mr. X kommer ud og skal pludselig – ikke så længe efter – hjem… Øv, tænker jeg – ENDNU MERE ØV, tænker jeg da jeg så selv skal på tønden – Mr. X, har produceret så GIGANTISK en pølle, at toiletter er STOPPET – som i virkelig STOPPET! Der stod jeg alene pige, skulle tisse og ingen viden om stoppede toiletter og så gigantiske pøller besad… Jeg endte med at skulle have hånden/armen beskyttet af ca. 14 poser – ned i kummen og så ellers skubbe pøllen videre i dens fart… Jeg så ikke mr. X igen…

 22. Jeg var gået igennem en grim skilsmisse, og var blevet nødt til at flytte hjem til min mor i 5 uger, før jeg kunne overtage min nye lejlighed. Den sidste weekend i de 5 uger, besluttede jeg at jeg ikke ville være ked mere, og tog et smut på den lokale. Der var en super fin dørmand, og der var bare kemi fra første blik mellem os. Men brændt barn skyr som bekendt ilden, så tog pænt alene hjem. Næste aften tænkte jeg at jeg lige måtte tjekke om ikke han var godt træt i benene, sådan som han havde trampet rundt i mine tanker. Men jeg ville lige tage på et andet værtshus og få et par drinks for at få modet. Skæbnen vil at jeg render ind i et par gamle veninder, og jeg kommer til at drikke mere end planlagt, hvilket jeg ikke kan mærke i den gode stemning. Men det kan jeg da jeg kommer fra kulden og ind det sted hvor ham den lækre arbejder. Jeg får lige sat Hej, og går så ud på toilettet, hvor jeg får brækket alt til i en meters højde. Nå, da jeg har en mission vil jeg da lige ud og kysse lidt på fyren, og da jeg står og prøver at fedte mig til kysset, brækker jeg mig igen. Fuck! Jeg sluger det, men da jeg har fået majskolber til aften, begynder der at komme majs ud af næsen på mig, imens jeg lader som ingenting, og stadig prøver på at kysse ham. Det har han sjovt nok ikke lige lyst til, og tager mig bestemt i armen, og får mig ud at sidde på trappen foran stedet, hvor HELE byen kan se mig. Der sidder jeg så og brækker mig resten af natten, imens folk griner og skræver over mig når de skal ud eller ind. Ved 5-tiden formår jeg at KRAVLE hen til en taxa, og kommer hjem hvor jeg ligger med tømmermænd fra helvede i 3 døgn, hvor min mor tager billeder hver gang jeg brækker mig, da “vi jo skal have et minde om DEN brandert” hø hø. Og ham den lækre? Jeg så ham aldrig igen, og gik en stor bue udenom stedet for eftertiden.

 23. Min pinligste er ikke så pinlig igen, men jeg netdatede og skulle mødes med en fyr vi mødtes på en cafe og han virkede rar, jeg synes dog at samtalen gik noget trægt og da vi forlod restauranten.. Var min tanke hvordan får jeg afsluttet denne date så jeg kan nå at komme hjem og se desperate housewifes. Jeg fik afsluttet høfligt og nåede tv’et til tiden. Det pinlige var så efterfølgende ag forklare fyren som mente vi havde haft en fantastisk date at det nok ikke skulle være os. Han var meget skuffet og var ganske uforstående

 24. Min første date med en fyr jeg havde mødt til en fest. Vi valgte en gåtur, min hund valgte at hoppe op og placere begge poter hårdt i skridtet på ham. Jeg var ret ung og synes det var mega pinligt.

 25. Jeg havde mødt en tilsyneladende sød fyr på nettet, som ville komme og besøge mig. Det gik rigtig fint, vi snakkede, gik en tur i området (jeg var selv ret ny i byen, så kendte ikke området ret godt), vi lavede mad og inden han tog hjem skulle han lige låne toilettet. Da han var kørt og jeg var ved at gøre klar til at skulle i seng, opdagede jeg den “lille hilsen” han havde efterladt på brættet. Jeg snakkede ikke med ham efter dette, da det bare var langt over min grænse.

 26. Om end jeg på vores anden date blev ganske pinligt berørt, er vi i dag sammen på 20. år..
  Vi mødtes en aften på et dansegulv, hvilket jeg regner som første date, da vi havde en skøn aften sammen. Et par dage efter gik min bil i stykker, og jeg ringede fluks til ham og bad om hjælp, da jeg vidste, han var pænt handy. Vi mødtes hos hans kammerat og han sagde, at jeg kunne sætte mig ud på terrassen, hvor kammeratens kæreste sad – og til min rædsel sad hun der, sammen med min matematiklærer gennem 10 år i folkeskolen.. Det var nemlig hendes mor!! Trods koks røde kinder og lidt hakken og stammen endte episoden godt – bilen kom ud at køre igen og jeg fandt manden, der skulle blive far til mine børn

 27. Var på arrangeret date (min mor og hendes kollega, som mente at hendes søn og jeg var ‘ment to be’)
  Jeg skulle ned til ham, for han var kongen af køkkenet og ville lave mad til mig. Yeah, happiness.

  Jeg blev mødt af en splejset fyr i joggingtøj og de der dyrefutsko som fylder 1kvm. Hmm, fair nok…….
  Vores romantiske middag bestod af kylletter mit pommes. – SOM JEG SKULLE LAVE! Wtf??
  Men jeg er skam ikke for fin til hverken kylletter eller at stå i køkkenet. Og det smagte da………. af “mad”

  Nå men han fortalte om sig selv, at han havde en lille datter og hun var da okay sød, som han sagde. Men det fedeste og største i hans liv var hans byture!
  Så deeeeet…
  Ikke det største turn on, og slet ikke med de der futsko altså.
  Han havde så efter den kulinariske oplevelse planlagt at vi skulle op i hans soveværelse og se film.
  Jeg afslog pænt og sagde at jeg hellere måtte komme hjem, da det sneede voldsomt.
  Han var dog en betænksom fyr som ikke mente at jeg skulle køre i det vejr, tilbød mig at overnatte ved side af ham.

  Jeg kørte hjem i det vildeste snevejr nogensinde.
  Han ringede dagen efter. Han havde haft den bedste date EVER. Og han ville gerne se mig igen, jeg skulle bestemt med ham til boksning.
  -Og det var kun noget som han inviterede kvinden i hans liv med til.
  Jeg kunne ikke den dag!

  Jeg er i dag gift, ikke med ham.
  Og min mand kan ikke fordrage kylletter og har ingen dyrefutsko

 28. I tidernes morgen, da jeg var cirka 15, havde jeg skrevet lidt med en ældre fyr over nettet. han virkede rigtig sød, måske ikke helt kærestepotentiale, men TÆNK NU HVIS! 😉 vi aftalte vi skulle mødes i føtex’s bistro, og jeg var spændt på at møde ham. Det var min første date ever! Da han så kom, var han slet ikke som forventet. Han var usoigneret, havde beskidt tøj på, og så bare ikke særlig “indbydende” ud… dog havde han valgt at bruge 20 k på en “buket” røde roser… det var akavet, jeg vidste hverken ud eller ind… men takket være mobiltelefonen, brugte jeg det ældste trick i verden: jeg fik min veninde til at ringe, og sige der var noget galt! Jeg sagde farvel, og tak for blomsterne, og så løb jeg nærmest ud og lige i armene på min veninde. Blomsterne røg i en skraldespand, og jeg har faktisk ikke været på date siden… og det er snart 10 år siden 😀

 29. Var på arrangeret date (min mor og hendes kollega, som mente at hendes søn og jeg var ‘ment to be’)
  Jeg skulle ned til ham, for han var kongen af køkkenet og ville lave mad til mig. Yeah, happiness.

  Jeg blev mødt af en splejset fyr i joggingtøj og de der dyrefutsko som fylder 1kvm. Hmm, fair nok…….
  Vores romantiske middag bestod af kylletter mit pommes. – SOM JEG SKULLE LAVE! Wtf??
  Men jeg er skam ikke for fin til hverken kylletter eller at stå i køkkenet. Og det smagte da………. af “mad”

  Nå men han fortalte om sig selv, at han havde en lille datter og hun var da okay sød, som han sagde. Men det fedeste og største i hans liv var hans byture!
  Så deeeeet…
  Ikke det største turn on, og slet ikke med de der futsko altså.
  Han havde så efter den kulinariske oplevelse planlagt at vi skulle op i hans soveværelse og se film.
  Jeg afslog pænt og sagde at jeg hellere måtte komme hjem, da det sneede voldsomt.
  Han var dog en betænksom fyr som ikke mente at jeg skulle køre i det vejr, tilbød mig at overnatte ved side af ham.

  Jeg kørte hjem i det vildeste snevejr nogensinde.
  Han ringede dagen efter. Han havde haft den bedste date EVER. Og han ville gerne se mig igen, jeg skulle bestemt med ham til boksning.
  -Og det var kun noget som han inviterede kvinden i hans liv med til.
  Jeg kunne ikke den dag!

  Jeg er i dag gift, ikke med ham.
  Og min mand kan ikke fordrage kylletter og har ingen dyrefutsko

 30. Jeg havde mødt en tilsyneladende sød fyr på nettet, som ville komme og besøge mig. Det gik rigtig fint, vi snakkede, gik en tur i området (jeg var selv ret ny i byen, så kendte ikke området ret godt), vi lavede mad og inden han tog hjem skulle han lige låne toilettet. Da han var kørt og jeg var ved at gøre klar til at skulle i seng, opdagede jeg den “lille hilsen” han havde efterladt på brættet. Jeg snakkede ikke med ham efter dette, da det bare var langt over min grænse.

 31. Min pinligste date nogensinde, må nok være da for nogle år siden var på date med den her søde og flotte fyr, som jeg havde mødt igennem en kammerat. Han havde arrangeret at vi skulle ud at spise, og vi havde egentlig skrevet over sms i et par uger forinden, så vi vidste selvfølgelig alt muligt om hinanden inden vi skulle mødes til den her date. Vi mødes på spisestedet som aftalt, og han virkede lidt mærkelig, som om han ikke helt var sig selv. Vi snakkede lidt og det hele blev mere
  Og mere mærkeligt, han kunne ikke huske rigtig noget af det vi havde skrevet om og sådan. Da vi havde spist færdigt undre jeg mig virkeligt, for det er jo sært at manden ikke kan huske mange af de ting vi havde skrevet om. Tilsidst siger den her fyr, det må du virkelig undskylde! Undskylde?? Ja, det var ikke den rigtige tvilling jeg var endt på date med. jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller græde. Og det endte faktisk med at han var så
  Sød, “den forkerte” tvilling, at vi var ude på to-tre dates mere, det endte ikke som et forhold, men snakker stadig med ham i ny og næ. Og også den anden tvilling, som jeg egentlig skulle have været på date med. 🙂

 32. Jeg datede for en del år siden en lækker portugisisk fyr. Han havde en forestilling om, at piger ikke pruttede og at prutter i det hele taget var noget af det ulækreste. Det gav mig nærmest angst og fremkaldte nervøs mave hos mig. Så flere gange vågnede jeg op hos ham ved at jeg slog en ordentlig prut. Fandt aldrig ud af om han ikke vågnede – eller om han havde pli nok til at lade som ingenting…

 33. Jeg havde mødt denne her fyr i byen og vi havde kysset lidt. Vi aftalte at jeg skulle komme hjem til ham en aften og overnatte der. Han boede stadig hjemme hos sine forældre og mig ligeså.
  Aftenen gik godt og vi hyggede os fint. Men sidst på aftenenblev jeg meget dårlig, fik skide/bræk syge. Jeg lå HELE natten ude på toilettet og jeg havde det så dårligt. Der var meget lydt i huset, så både ham og forældrene havde hørt det hele. Næste morgen kørte han mig hjem, turen tog 45 min og jeg sad og kastede op i en pose hele turen hjem, men det værste var at fyren kørte mig hjem i min bil og faren måtte køre bagefter i hans bil, så fyren kunne komme hjem igen. Det var simpelthen så pinligt. Behøves jeg at sige at vi aldrig sås igen.

 34. For nogle år siden introducerede min veninde mig for sin brors gode ven. Han var super charmerende, tiltrækkende og duftede som jeg forestiller mig en skovmand, der har rullet sig i nyslået græs, dufter. Vi var begge forholdsvis berusede da vi mødte hinanden, men vi fik planlagt en date et par uger senere. Vi boede på daværende tidspunkt 2,5 time i bil fra hinanden, men da han havde bil var det ikke et problem. Det er så også her positiviteten slutter… Han dukkede op til daten i arbejds-elektrikertøj med en six-pack tubord i den ene hånd, og en overnatningstaske i den anden (ikke en del af aftalen). Jeg havde lavet mad, noget fettucinne med en bolognese, som jeg havde holdt varmt i en god halvanden time – fordi han kom for sent. Vi gik i kast med måltidet, hvor han fiskede al sovsen fra og kun spiste pastaen. Jeg bød på vin, men han sagde pænt nej tak og knappede en øl op. Før vi havde spist op, havde han drukket tre øl. Vi rykkede i sofaen, vi havde på forhånd aftalt at se en bestemt film. Der gik tyve minutter, så gik han ud for at ryge. Da han kom ind igen, knappede han endnu en øl op, drak den i tre slurke og gentog proceduren indtil han var løbet tør. Jeg var sikker på at han ville gå så snart filmen var slut, og desuden var han egentlig ikke direkte ubehagelig – så jeg bad ham ikke om at gå. Det skete ikke….. Da filmen var slut, var han faldet i søvn, og jeg kunne ikke vække ham. Jeg larmede så meget jeg kunne, fik klaret al opvask og var ofte henne og ruske i ham. Omkring halv tolv vågnede han endelig, og mon ikke om jeg fik ham smidt ud i en fart!!

 35. Jeg når tænker tilbage på én særlig date bliver jeg stadig helt dårlig ved tanken!
  Jeg har haft virkelig mange sjove, underlige og sindsyge date(s)
  Nå, men den her ældre fyr havde gennem længere tid spurgt om jeg ville med på date/cafe!
  Han var lydmand og vi havde haft flere gode koncert oplevelser sammen. jeg lod mig overtale af hans ihærdighed og søde væsen. Vi var ikke ” venner” men bekendte og muligvis kunne det blive os.
  Så sad vi der og havde det drøn hyggeligt og kemien var god.. Pludselig banker det på vinduet og udenfor står der en kvinde. Hun ser ikke vældig tilfreds ud.. Hun kommer ind på cafeen og vi giver hånd. Vi taler lidt om vejr og vind og stemningen er mærkelig. Hun forlader dog hurtigt cafeen.
  Jeg spørger hvem det var og helt rolig og cool svare han DET ER MIN KÆRESTE, som jeg bor sammen med..
  Jeg er helt paf og får det så dårligt.
  Tak for kaffe og Hej Hej
  Derudover var der dengang familie album og familien var med på første date.
  Eller dengang jeg fik en heavy metal T-shirt på første date..

 36. Jeg havde mødt en sød fyr og det var ved at blive seriøst. I hvertfald skulle han overnatte hos mig. Vi tog på cafe og drak rødvin, meeeget rødvin! Han syntes det var en brandgod ide at slutte i baren med nogle bekendte og drikke et par shots. Trods jeg forklarede at jeg altid får det dårligt af shots (tager den dumme beslutning at shots er en fantastisk ide ca. hvert femte år…) endte jeg med at drikke ikke bare en eller to, nej hele tre shots af noget sort stads. Jeg slingrede faretruende hele vejen hjem og mens daten røg en cigaret, drønede jeg ind og smed alt tøjet, fraset et par minimale trusser, og kastede mig i seng. Jeg vågnede noget der føltes som timer senere (nok nærmere ti minutter senere, for han var ikke færdig med at ryge endnu) og inden jeg kunne gøre noget brækkede jeg den vildeste omgang rødvinsbræk, iblandet lidt sort svin, ud over gulv, væg og lige ned i datens taske, som stod (åben) ved siden af sengen! Jeg sprang op, og lige da min date åbner døren, glider jeg i mit eget bræk, havner på bagdelen midt i herligheden og begynder at stortude! Med pandaøjne (for man fjerner jo ikke lige mascara i kæmpebrandert) og bræk i håret råber jeg nærmest st han skal gå ud, og begynder at tørre op.
  Næste dag med gigatømmermænd siger jeg farvel uden tro på st se ham igen!
  Nu er vi gift på fjerde år, så det må da være true love!
  PS Bræktasken stillede han hos sin mor, har ikke turde spørge mere til den siden

 37. Da jeg var 16 arbejdede jeg i et pizzaria i weekender, og en dag kom en af vores faste kunder og spurgte om jeg havde lyst til at tage på en date med hendes søn. Jeg havde aldrig set ham, men tænkte at det lød spændende, og smigrende, så jeg sagde ja tak. Hun fik mit nummer, og han ringede så til mig og aftalte dag og tid osv. Han kom så og hentede mig i en den mest ramponerede varevogn jeg nogensinde har set, den var så beskidt, og lugtede af en blanding af Wunderbaum og gamle smøger. Nå, men vi kørte afsted i stinkmobilen, og han havde besluttet at vi skulle spise på Jensens Bøfhus. Da vi kom hen til vores bord stod der en fin vase med en rød rose i. Ved rosen hang et kort med et fint lille digt, der handlede om mine øjne og mit hår og mit smil. Som om han kendte mig. Det var så ubehageligt at sidde og undgå hans hånd der hele tiden søgte min, og modtage de mest kiksede komplimenter nogensinde. Der blev ingen 2. date. Det var et godt forsøg, men jeg har aldrig oplevet mere kliché-agtig date, hverken før eller siden. Og kliché kan være fint nok. Bare ikke i en smadret gammel van og alt for personligt digt på Jensens Bøfhus.

 38. Jeg var engang sammen med en af fyrene fra min vennekreds. Vi var til en fest og var havnet ude på badeværelset (classy…) hvor vi stod og kyssede. Hvad han ikke vidste var, at jeg havde menstruation så derfor skulle der absolut ikke ske mere end kys. Men han ville enormt gerne tage mig lidt på røven, hvilket gjorde mig lettere ilde til mode fordi jeg ikke ville have, at han skulle mærke det semistore bind jeg havde på. Så hver gang han nærmere sig min numse, vred jeg mig lidt og tog hans hånd forsigtigt væk. Siden hen hørte jeg, at rygtet gik på at jeg bare blev totalt vild i varmen, når man rørte ved min røv… haha, der var vist tale om misforstået kropssprog. Og forresten er det bare en pinlig ide at finde sammen med en fra vennekredsen…

 39. Min pinligste date, ligger en del år tilbage – fra de bekymringsfrie tider, før mand og barn..
  Jeg havde længe gået og flirtet med en svensk fyr fra mit arbejde.. Han var SÅ lækker! Høj, muskuløs, lækkert smil og så er der bare et eller andet ved svenske mænd!
  Vi havde udvekslet numre og skrev en smule sammen og da jeg en dag skulle til møde i det indre Kbh – han selv boede i Malmø.. Der besluttede vi os, at vi skulle mødes på mit hotelværelse om aftenen..
  Jeg havde været ude og få et par drinks (læs: drikke mig mod til) med en kollega efter mødet og tog derefter tilbage på hotellet, hvor den stod på den helt store hovedvask og intimbarbering.. Jeg lagde min makeup og tog lidt lækkert undertøj på og ellers bare noget pænt afslappet tøj.. Kl 22.30 bankede det på døren – jeg åbnede og dér stod han og så gudesmuk ud!
  Vi satte os på sengen og kiggede lidt på hinanden og så lænede han sig over mod mig og kyssede mig.. Det ene tog det andet og vi kom godt i gang med løjerne.. Han var vild – og det kunne jeg sagtens være med på.. Da han så forsøger sig med “nr. 2” tænker jeg – ja ja.. Så prøver vi. Og det går rigtig godt og vi nyder hinanden på alle måder 😉 Da han vender mig om på alle 4 og fortsætter i “nr. 2” kan jeg mærke at det føles lidt .. Hmm.. Hvordan skal man beskrive det?!.. Smattet? Han stønner bare videre og videre, så jeg tænker bare at han har spyttet mig i rumpetten.. Jeg mærker efter og kan så til min skræk og rædsel konstatere at det IKKE er spyt, men derimod fucking LORT!
  Shit! tænker jeg, den her kan jeg ligesom ikke skjule, når jeg ligger med røven i vejret..
  Han opdager det lidt efter da jeg bare fremstammer “øøøhm.. Ad!”.. Han klapper mig i måsen og siger bare – “kom lad os gå i bad”.. Vi stiller og under bruseren og vasker os.. Jeg går tilbage og flår lagenet af sengen, som er smurt ind i lort.. Mit lort!
  Han kommer ind og sætter sig ved siden af mig og kysser mig og siger han bliver nød til at gå.. JA TAK mester, jeg har lige skidt på dig, selvfølgelig har du ikke lyst til at være her længere..
  Han smutter tilbage til Malmø og morgenen efter får jeg en besked, hvor der står om hvornår vi skal ses igen.. Jeg forstår ingenting og lader være med at svare ham.. Jeg har aldrig svaret ham.. Det var alt for pinligt!

 40. Hej:)
  Det hele startede hjemme ved en veninde som havde en ven som absolut var meget meget sød og lækker. Vi skulle alle ned på det lokale disco dasco og drikke en masse drinks. Ham den søde fyr som jeg fra nu af vil kalde FYREN begyndte at se mig og det var bare alletiders da jeg ikke havde set nogen i noget tid og han virkede bare mega sød. Jeg inviterede ham med hjem…det skulle jeg så ikke ha gjort….

  Vi kommer hjem til mig og jeg tænker godt nok at der så lidt anderledes ud i min gang. Hmm tænkte jeg og sagde til FYREN at han lige skulle vente i køkkenet. Jeg finder så min X i min seng han havde åbenbart taget min ekstra nøgle og låst sig ind (havde selvfølgelig ikke flyttet den efter vi var gået fra hinanden) og lagt sig til at sove i min seng. FUCKKK tænker jeg og står nu med 2 mænd i min lejlighed. FYREN gemmer sig fabriksk i køkkenet og sætter sig på hug bag min kogeø. Jeg får hevet min x ud af sengen og han nægter at forlade lejligheden. Til sidst måtte FYREN komme frem og de kender åbenbart hinanden

 41. For 4 år siden, var jeg på pinlige dates konstant. Men denne date jeg har udvalgt nu, var på én måde både virkelig kikset og pinlig på sammetid.
  Jeg skulle mødes med denne her Jan (lad os bare kalde ham Maler-Jan fra starten -forklaring følger) på Reef-N-Beef i København. En ellers ganske udemærket og fin restaurant som både brillierer med kænguru og krokodillekød på menukortet. Jeg var derfor meget spændt på daten, for som jyde havde jeg ikke prøvet noget i dén dur før!
  Nå, men jeg kommer ind, og kigger mig febrilsk om efter Maler-Jan. Vi havde mødt hinanden på Dating.dk, så jeg havde endnu ikke set ham in Real life før. Jeg regnede med at jeg skulle se efter en forholdsvis pæn mand, med sort flot hår, men går lidt i panik, da jeg ikke kan se ham nogle steder. Efter ganske kort tid hører jeg en mand sige “Hej søde”. Jeg vender mig om. Og her sidder, øhhh Maler-Jan, midt i den flotte restaurant. Han er skallet og har en trible tattovering i halvdelen af ansigtet, og er derudover iført de mest kiksede overalls med malingpletter på. Jeg spurgte om han var kommet direkte fra jobbet af, hvilket han ikke var. Han havde det bare behageligt i det tøj mente han.
  Nå! Jeg er typen der giver folk en chance, så jeg sagde selvfølgelig hej og satte mig ned.
  Maler-Jan snakkede! Og han snakkede MEGET. Jeg vil næsten tro jeg aldrig har hørt så mange røverhistorier før på én aften, som jeg gjorde på denne date. Nogle af dem fortjener at blive ridset hurtigt op! Han fortalte mig blandt meget andet, at hans x-kæreste var Lina Rafn (nej vel). Derudover havde han forbud for at rejse til Island, da han havde skubbet to betjente i havnen på en rejse. Og nå ja, så var han forresten også gift med en kinesisk præsidentdatter, men det skulle jeg ikke tage mig af mente han, for det var udelukkende kun for pengenes skyld. Tattoveringen i ansigtet havde han fået lavet, fordi han var DJ og simpelthen ikke nænnede at sige nej-tak til alle de tusindvis af spillejobs han jo, naturligvis, fik rundt omkring i landet. Så var det nemmere, mente han, at skamfere sit ansigt, så han meget naturligt ikke fik jobtilbuddende, da det mange steder (i hvert fald dengang) var forbudt, med synlige tatoveringer i ansigtet på landets klubber.
  Nå. Der gik cirka 20 minutter, med monologisk tale, fra hans side, til han havde konkluderet, at jeg ville være den perfekte stedmor for hans dreng på 5 år. Hvorefter han berettede at han i øvrigt glædede sig til jeg skulle mødes hans lille Anton. -Og at det gerne måtte være inden for den nærmeste fremtid.
  Maler-Jan gik på toilettet halvvejs igennem maden, og jeg overvejede kraftigt om jeg skulle skride fra det hele imens. Men igen! -Jeg er typen der giver folk en chance!
  Da han kom tilbage fra sine, omkring 15 minutters tid, på toilettet, spiste vi færdig. Han spurgte om jeg ville med ud og have en øl et sted. Jeg burde dér at have takket nej, men igen valgte jeg at give ham en chance. Maler-Jan betalte for maden, og vi gik ud. To sekunder efter kommer tjeneren løbene efter os. han mente vi havde betalt alt alt for meget. Det viste sig at Maler-Jan havde smidt 6000kr for en middag der nok højest havde kostet 1000kr. Han fortalte tjeneren at det var drikkepenge. Jeg overvejer kraftigt om det var et dårligt forsøg på at score mig yderligere, ved at han kunne fremstå som en mand med mange penge på lommen!

  Nå vi fik os en øl på en udendørs cafe, da vejret var dejligt varmt i det, trods tidspunktet på aftenen. Vi sad overfor hinanden, hvorefter Maler-Jan tager mine fødder og lægger dem op på hans skød. Han ville fandme til at give mig fodmassage. Dér, midt i mellem alle de andre mennesker! NEJ tak, så jeg trak fødderne tilbage! “Bliver du genert nu, skat?” Spurgte han! Jeg tænkte: “genert, nej, men det er f..king upassende.. Og skat, (SKAT?) hvor fanden kom den nu fra”
  Maler-Jan skulle endnu engang på toillettet, og da han rejser sig og gik forbi mig skulle jeg da også lige have en ordentlig gang nakkemassage med på vejen. Stop, LIGE nu!!!
  Nu kunne jeg ikke mere! Så jeg fortalte ham pænt, da han kom tilbage fra toilettet, at jeg nok hellere måtte komme hjemad.
  Maler-Jan havde, trods monologen, opsnappet at jeg boede i Valby, og at vi da derfor med rette, kunne tage en 4A sammen dertil, fra Kongens Nytorv. Jeg fandt på en historie, om at jeg skulle med metroen, da jeg skulle overnatte hjemme hos en veninde på Islands Brygge. Den hoppede han på. Så efter det mest akavet “farvel”, hvor Maler-jan vil kysse mig, og jeg bare vil give ham et kram, kommer jeg endelig ned i metroen!
  Men hvad nu? for jeg har jo netop ingen aftale med min veninde. Derfor tænkte at jeg kunne tage en metro ud til Flintholm, derefter hoppe på et tog, for til sidst at tage bus 4A det sidste stykke. Det var godt nok en omvej, men den tog jeg gerne, for at jeg kunne slippe for at følges hjem med Maler-Jan!
  Jeg var lettet! Lettet fordi jeg ikke behøvede at se ham igen!
  Hvad jeg dog ikke havde tænkt på, var at Maler-Jan jo skulle med en 4A fra Kongens Nytorv mod Valby og at jeg kunne komme til at “ramme ind i ham” i bussen derude! Hvilket naturligvis skete! Ud af alle de busafgange der nu går, skulle det vise sig at jeg træder ind i lige netop hans bus! Det er klart.
  Shit det var pinligt, når jeg nu havde sagt jeg skulle til Islands Brygge!
  Nå, men han måtte da forstå et hint tænkte jeg. Men nej nej! Maler-Jan prøvede de efterfølgende dage, både at kontakte mig via SMS, via nettet og via opkald. “Tak for en skøn date, skat. Du er dejlig”, stod der blandt andet i nogle af sms’erne. Jeg ignorerede det i 5 dage, inden han til sidst, heldigvis, gav op.

 42. Endnu en lille historie fra en anden date jeg har været på. Fyren, som også er fra dating.dk har inviteret mig på fin fin sushi restaurant i indre by. Så fin, at jeg følte mig lidt akavet, da jeg mest af alt bare er til en kold øl, på en mørk bodega! Nå, charmetrold som jeg jo er, fortæller jeg under daten, hvor distræt jeg til tider kan være. Det kan fx være at jeg taber min mobil og pung i tide og utide, så jeg igen igen skal købe det forfra.
  Nå, daten går godt, der er god kemi, og det virker til at fyren synes jeg er virkelig sød, trods mine uheldige og distræte historier. Da vi går ud, vil han følge mig til metroen. Vi bliver ved med at snakke og snakke, inden vi siger endeligt farvel. Under samtalen ringer hans telefon. Mange gange. Jeg siger til ham, at han bare kan tage den, men det vil han ikke, da han mener det er uhøfligt overfor mig. Gentleman tænker jeg!
  Nå, vi får langt om længe sagt farvel, og jeg går ned og finder min metro. Min telefon ringer efter 5 minutter. Det er min date. Han vil for det første bare lige sige tak for en god aften, men også lige fortælle at, dem der havde ringet til ham, var restauranten. De ville bare lige meddele at de nok troede jeg havde glemt min taske! Rigtig nok! Min taske havde jeg ikke på mig!
  Om ikke andet, fandt min date ud af at mine historier da var sande, og jeg virkede derfor nok som en loyal, men også distræt, set i hans øjne.
  Vi så hinanden et års tid, så helt galt var det dog ikke.

 43. Jeg mødte denne fyr til en privatfest. Hele aften fornemmede jeg en interesse – måske det også bare var alkoholen der indbildte mig noget. Anyways, jeg blev overbevist og vi tog efterfølgende på daaate……… eller, han kom hjem til mig. Jeg var i fuld gang med at svinge kødgryderne, da han trådte ind af døren – og det var i dette moment jeg blev klar over “faktisk at holde igen med alkoholen”. Han gik nemlig direkte i gang med at inspicere min lejlighed, som var det et gerningssted. Og da han nåede til mit skønne badeværelse, skreg han ud i køkkenet efter mig. Han kunne ikke se sig selv i spejlet, jeg havde ifølge hans behov ikke gjort rent for kalk i flere år – trods jeg kun havde boet der nogle måneder. Men ok, det skulle ikke skille os og jeg skulle ikke dømmes som gerningsmanden – så jeg kastede svamp&sæbe ud til den forulempede stakkel. Herfra blev det en meeeget lang aften! Den sluttede dog i vaskehallen, da han fik lyst til at give BILEN en omgang……………..

 44. Jeg har ikke været på så mange dates. Men for mange år siden var jeg da på en, for at efterfølgende finde ud af at han havde en kæreste! Så hvad h… han lavede på dating. dk aner jeg ikke!

 45. Åh, det her sætter gang i minder 😀
  Min både mest kiksede men også allerbedste date var med en fyr, som jeg havde mødt i byen – der var kemi, flirt og kys, han var smuk og sjov og gennemført dejlig. Han lovede at stjæle en pølsevogn, som han ville fragte mig hjem til sin lejlighed på – det skete heldigvis ikke, men mit nummer fik han dog med. Lørdagen kom og gik, og jeg hørte intet, og jeg var ærligt lidt skuffet. Men søndag får jeg et opkald fra ham – han var i et motorcykeluheld og lå nu på hospitalet med brækket ben, smadret knæ, brækket arm, hjernerystelse og trykkede ribben. Han havde sneget sig til at bruge sin tlf fra hospitalssengen, selvom han egentlig ikke måtte. Men han ville altså sikre sig, at jeg vidste at han meget meget gerne ville se mig igen – så vores første date blev med ham indsvøbt i gips næsten fra top til tå og dé steder, der ikke var gips på, var gule og blå. Jeg måtte skære hans mad ud og hjælpe ham med at holde glasset. Det var kikset, absurd, og på et tidspunkt begyndte vi bare at grine og forelskede os i hinanden i præcis dét øjeblik 🙂 Vi blev kærester, flyttede sammen og selvom vi ikke længere er sammen, er han stadig én af mine bedste venner – the wondrous ways of love 🙂

 46. En ret pæn fyr jeg i en gavmild brandert valgte at tage med hjem. Jeg er københavner, så det undrede mig at han tændte på min Jydske accent, og næste morgen da jeg vågnede stod der en lille pige i natkjole foran mig. Hun satte sig ellers ned i stuen og så fjernsyn, mens det langsomt gik op for mig at det nok ikke var hans lejlighed. Så vågnede faderen til barnet, hans ven og så skulle de ellers bruge tid på at snakke om dvd’er og jeg ønskede mig faktisk død lige der…. Vi blev underligt nok kærester. Ha ha!

 47. Dette var, ligesom alle de andre, år tilbage før jeg fandt min drømmemand (stangstiv i byen). Historien er ikke pinlig som sådan, men det var min første og sidste gang jeg gik hele følelsesregistret igennem på én og første date.
  Vi havde første date hjemme ved mig i min lille SU venlige et værelses lejlighed med små sprækkevinduer på 3. sal. Efter at have snakket lidt, ville fyren ud.
  “Skal vi sidde udenfor? Har du det for varmt?”
  “Nej, jeg skal ryge”
  “Nå, så du ryger…. ” (ikke fan)
  “Ja, så jeg går lige” han rejste sig og gik ud på svalegangen.
  Normalt er jeg overhovedet ikke til rygere, men han virkede ret sød, så jeg gik ud sammen med ham, for at vise at jeg var okay med det (til en hvis grænse). Jeg kom ud til ham og sat døren på klem, men han vil være venlig, så han lukkede døren, så røgen ikke kunne komme ind i lejligheden. Idet han lukkede den, fik jeg (halvt) råbt.
  “NEEEEEJ!! Det gjorde du bare ikke det der”
  “Hvad sker der??!”
  “Døren har smæklås på, så vi kan ikke komme ind!”
  Første date er ikke daten, hvor man skal vise sit sande jeg, men når man er på SU, har man bare ikke mange penge til en låsesmed. Tårerne begyndte at presse på og jeg gennemgik alle tanker og situationer som: Jeg håber fanme han har tænkt sig at betale, i hvert fald halvdelen! Hvad hvis han ikke vil? Hvad skal jeg så leve af i denne måned? Skal jeg tage et lån i banken? Skal jeg tisse?
  Uden nøgle eller mobil, og med en hjælpeløs date, bankede jeg på ind til naboen, for at høre om jeg måtte låne hendes mobil for at ringe til låsesmeden.
  “Ja, den må du gerne låne, men har du det lille vindue åbent ude i køkkenet?”
  “Ja, altså det lille vindue som er 20cm højt og 50cm bredt og som er helt oppe til loftet?”
  “Ja, præcis. Det kan jeg kravle ind ad. Altså med lidt hjælp.”
  WHAT?!! Godt nok var hun lille, dog havde hun nogle dejlige hofter, men hvis hun sagde hun kunne kravle ind gennem vinduet, så kunne hun det! Vi gik hen til mit vindue som pegede ud mod svalegangen. Vi tog naboens stol, hun hoppede op på den, men skulle lige have hjælp til det sidste stykke, så min date og jeg tog fat i hendes ben, løftede hende op pressede hende igennem vinduet, masede og æltede hendes popo flad med hænderne, så hun til sidst kunne lande med hænderne på mit køkkenbord på den anden side, kravle sig langsomt frem så benene tilsidst også kom med og så var det gjort. Hun hoppede ned fra køkkenbordet og gik ud til døren og lukkede os ind. Jeg var ovenud lykkelig.
  Fyren gik kort tid efter og jeg så han iøvrigt heller ikke igen. Eller andre fyre som røg for den sags skyld.

 48. For mange år siden, før mand og to børn, dengang netdating stadig var nyt, forsøgte jeg mig med en af de famøse datingsider. Jeg “mødte” en tilsyneladende sød fyr og vi begyndte at skrive sammen. Han virkede sød og sjov og så tilmed godt ud, så efter et par uger, blev vi enige om at mødes. Vi skulle mødes ved metreon på Kgs. Nytorv og da det regnede stillede jeg mig hen foran indgangen, for st stå lidt i læ. Kl blev 10 minutter over 18 (vi skulle mødes kl 18) og jeg begyndte at frygte at han havde brændt mig af. Så tikker der en SMS ind hvor han skriver noget i retningen af: tak fordi du brænder mig af. Du kunne da bare skrive at du ikke gad mødes alligevel” hmm tænker jeg og skriver tilbage: jeg står ovre ved indgangen til magasin” jeg vinker og han kommer over. Han undskylder sin besked og forklarer at han var blevet brændt af mange gange og han var ved at være godt træt af det. Jeg tænker at selvom han var lige hurtig nok til at dømme mig, så får han da lige en chance, han virkede flov over sin reaktion og nogensinde så kan man jo være lidt hurtig på aftrækkeren. Vi finder restauranten vi skal spise på (mener den hed Bali) bestiller mad og vin. Efter et stykke tid, falder snakken på vores erfaringer med netdating og dating generelt. Og så begynder han ellers på at svine kvinder til. Der var ikke grænser for hvad kvinder var og så begyndte han at smågræde og fortælle om hans ekskæreste og hvordan hun havde været ham utro. Og man kunne ikke stole på kvinder osv. I den dur. Jeg var helt målløs og mundlam ( det sker sjældent) jeg kunne ikke genkende den sjove og charmerende fyr jeg havde skrevet sammen med. Da vi havde spist færdigt spurgte han om vi skulle tage en øl, men jeg undskyldte mig med at jeg skulle tidligt op og passe min nevø. Vi sagde farvel og han sagde tak for en hyggelig aften (what?) og håbede vi kunne ses igen. Jeg sagde bare: Ja lad os skrives ved uden nogen egentlig intention om at det skulle vi da. De efterfølgende uger skrev han flere gange og til sidst måtte jeg være ærlig og skrev at jeg altså syntes det havde været en utrolig akavet aften og at jeg ikke syntes vi skulle ses igen. Så fik jeg ellers af vide hvad kvinder var een gang til og til sidst slettede jeg hans nummer og min datingprofil. Der gik lidt tid inden jeg var klar til netdating igen, men et par år senere møde jeg faktisk min mand på den måde 🙂

 49. Det er mange år siden nu – men det gør det egentlig ikke mindre tåkrummende at se tilbage på…. Jeg havde datet en fyr i nogen tid og han tog det muligvis en kende mere alvorligt end jeg, så jeg blev inviteret med hjem for at møde hans forældre. Jeg kunne ikke rigtig få mig selv til at sige nej, så sådan måtte det være.
  Undervejs i middagen med hans forældre, går det langsomt op for mog, at hans far, som har egen psykiatrisk praksis, faktisk har min psykisk syge mor som klient. Så der sad jeg og skulle forestille at gøre et – forhåbentligt – godt første indtryk… Men det var jo omsonst når i hvert fald faderen allerede kendte til alle de mørke kroge af min familie.

 50. Min mest pinlige date fandt sted for ca. 7-8 år siden. Jeg havde på daværende tidspunkt lige oprettet en datingprofil og kom ret hurtigt til at skrive med en sød fyr – troede jeg. Efter noget skriveri frem og tilbage blev vi enige om at vi skulle ud at spise og mødtes den efterfølgende aften… Det skulle jeg aldrig have gjort! Vi kommer ind på en lille hyggelig restaurant med god stemning hvor bordene står tæt. Vi har knap fået menukortene af tjeneren før han uden omsvøb spørger hvad jeg bedst kan lide mht sex. Tjeneren trækker på smilebåndet og det ældre ægtepar ved bordet ved siden af stopper lige op et kort øjeblik. Jeg er ikke snerpet, men tænker dog at det er en lige rigelig frisk indgangsvinkel til daten når vi ikke engang har bestilt mad endnu, men okay – han får en chance. Jeg forsøger på at tale lidt udenom, vi bestiller mad og så får han pludselig trang til at fortælle mig hvad HAN kan lide… Og det er ikke småting! Vi er omkring alt fra spanking, partnerbytte, gangbang og jeg får en meget grundig gennemgang af hvorfor han syntes at en ugentlig tur i swingerklub er uundværlig. Maden bliver serveret midt i noget med lak og læder. Mit eneste fokus er ret hurtigt hvordan jeg kommer væk fra galningen. Tjenerne er på dette tidspunkt begyndt at slås om hvem der skal betjene vores bord og ægteparret ved siden af taler ikke med hinanden mere og spiser heller ikke længere … Konens underkæbe hænger nede i tallerkenen og manden ligner en der er på vej i chok. Efter at have spist lidt af min mad går jeg simpelthen i flugt-mode – jeg skal bare væk for enhver pris! Jeg går på toilettet, ringer til søster og hun får ordre på at ringe og fake noget alvorligt 5 minutter efter. Da jeg er retur ved bordet har han betalt, står med jakken på og spørger om jeg er frisk på at komme med hjem efterfulgt af et MEGET lummert smil… Jeg tog flugten – havde ikke brug for søster alligevel og spurtede nærmest hele vejen hjem på høje hæle. Der gik noget tid før jeg skulle på date igen 🙂

 51. Min pinligste date var for mange år siden. Da mobiltelefonen stadig var en stor klodset ting man kun kunne ringe eller sms’e fra.
  Det var en blind date, som min veninde havde sat i sving. Vi skulle mødes foran Vesterbro, og hun havde givet, hver af os, en beskrivelse af den anden.
  Det havde hun dog gjort så dårligt, at vi selvom vi sms’ede, ikke fandt hinanden…
  Da vi så, udenom veninden, prøvede igen, var det eneste vi havde at tale om, hvor fjollet den “første” date var… så efter at have holdt ud i 2 timer, hvor vi nærmest intet sagde, ja så var det så det..

 52. For et par år siden havde jeg en kæreste, som jeg havde et noget turbulent forhold til. Efter en hård og travl uge foreslog han at vi skulle tage ud og spise på en fin restaurant. Jeg var klar på det! Vi har en hyggelig aften, og der mangler absolut ikke noget… Lækker mad, vin og dessert. Da vi skal til at betale foreslår jeg, at vi splitter regningen (som vi plejer, da vi begge er på SU). Til det konstaterer han tørt, at han ikke har flere penge på sin konto og jeg må betale gildet. Jeg tabte næsten kæben! Jeg blev nødt til at betale for ellers kom vi aldrig fra restauranten. Behøver jeg at sige, at jeg slog op et par uger senere? Total dårlig stil!

 53. Jeg datede en sød fyr og skulle så møde hans forældre til kaffe, men straks da vi kom til deres hus, fik jeg ondt i maven… Jeg kunne nemlig genkende bilen (en speciel slags) der holdte udenfor, og sørme ja, så var hans far min gamle matematiklærer i gymnasiet, som gav mig 00 til den mundtlige eksamen i 3g året før. øv øv øv!!!

 54. Havde en fantastisk første date med den lækreste fyr jeg havde mødt på dating. Solen skinnede så vi gik en tur ned til vandet. På vejen mødte vi et par af mine veninder som morede sig med at råbe kinky kommentarer, han forstod tydeligvis ikke vores sjagon, så jeg blev lidt flov på hans vegne. Så skal jeg da lige love for jeg fik noget andet at tænke på da en gigantisk måge valgte at gå på toilettet direkte lige oven på hovedet af mig og ned af mit tøj. Min date flækkede af grin og jeg fulgte efter med et (jeg kunne grave mig ned i et hul, men jeg holder hovedet højt) akavet grin.

 55. I min gymnasietid var jeg en aften i byen, og var endt på et lokalt værtshus. Her blev jeg antastet af en ældre og beruset herre, der umotiveret slikkede mig på skulderen. Jeg blev raserende og fik i hårde vendinger og højt toneleje fortalt ham et par sandheder. Kort tid efter begav jeg mig videre til et nyt værtshus, hvor jeg mødte en ung fyr. Efter en hyggelig aften blev vi enige om at mødes et par dage senere. Fyren boede hjemme ved sine forældre, og dette skulle være rammen for vort næste møde. Med sommerfugle i maven tog jeg op til fyren, der præsenterede mig for sine forældre. Rød i hovedet opdagede jeg, at den gamle, utiltalende mand fra værtshuset, i dette hjem gik under betegnelsen “far”.

 56. Hvis du mangler en SINDSSYGT god historie, så har jeg den lige HER Cana.

  Det var for 3 år siden. Jeg var taget hele den lange vej fra Sønderjylland til København, for at komme på date med Mr. Dreamy!
  Vi endte med at tage på date på Kødbyens bedste burgerbar, og han var selvfølgelig en gentleman, og bestilte en burger stegt rare til mig.

  Aftenen var hed og alt gik som smurt, og jeg tænkte, intet kan da gå galt nu!

  Næste morgen da vi vågner, rumler min mave og jeg kan mærke, at verdens pinligste prut, ser lyset for enden af tunnelen!
  Jeg løber ud på toilettet, og inden jeg får trukket min frække gstreng ned, føler jeg diarré lignende substans komme ud, jeg trækker gstrengen af, sætter mig og færdiggører ‘the deed’.
  Jeg vasker min gstreng inden jeg ligger mig ind i seng, og gør som absolut ingenting, og da jeg så ligger mig ind i sengen på maven, ligger han og kigger ned på mine lår, stikker fingeren i en underlig brun substans og spørger: “Hvad er det?”
  Da vi i fællesskab endelig opdager hvad det er, løber han ud og vasker hænder og idet han gør det, skynder jeg mig at tage tøj på, og da han vender tilbage, står jeg klar og beder ham pænt køre mig til Hovedbanegården – jeg var pisseflov og ville helst hjem!

  Mr. Dreamy opsøgte mig flere gange, og ville så gerne ses igen, men uden mit selvværd, og min mangel på mod, måtte jeg takke nej! 🙁

  http://missgrey.dk/

  – Quinn!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven