mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det bedste svar på et photoshoppet billede

Selvom jeg sædvanligvis kan have det en lille smule svært ved at forstå hvorfor nogen sådan helt frivilligt vælger at stille sig ind i en boksering og tæve løs på hinanden, så har jeg alligevel den dybeste respekt for Ronda Rousey, én af verdens vistnok allerbedste kvindelige MMA-kæmpere. Ikke fordi jeg ved noget særligt om sportsgrenen, men jeg datede engang en fyr, som gik meget op i lige netop dén sport, som fortalte mig at den var den absolut sejeste i sin kategori af forskellige kampsportsformer. I wouldn’t know – som sagt, synes jeg det er en lidt besynderlig hobby, såvel som at andre formentlig synes det er besynderligt at jeg sidder og blotter mit liv online. Hurra for forskelligheder, men allerhøjest hurra for Ronda, som dette indlæg udspringer af.

Ronda, som har millioner af følgere på instagram, har nemlig for et par dage siden postet et billede af sig selv, som tilsyneladende mod hendes vilje – og kendskab – havde været en tur igennem photoshop, for at gøre hendes højre arm lidt smallere end den er i virkeligheden.

Denne billedbehandling brød damen sig ingenlunde om og hendes svar på tiltale ramte fuldstændigt bulls eye ned i hvordan jeg i mit indlæg forleden beskrev, at jeg gerne vil have det med min krop.

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 19.27.16

… Det her går imod alt jeg tror på og jeg er ekstremt stolt af hver en lille del af min krop…” skriver hun til billedet ovenfor som hun postede senere samme dag, da det gik op for hende at det første billede hun havde lagt op, var blevet redigeret.

Kæft hvor er det god stil og min begejstring for at tro på at en krop som bæres stolt er hundrede gange sejere end en krop med de perfekte mål, vil ingen ende tage.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven