mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Buttendate, mundering og gode venner

image

Dagen i går blev på én eller anden – dejlig, selvfølgelig – måde helliget Thomas, som om formiddagen proklamerede, at han havde bestilt bord på PS Bar&Grill til tre-retters menu i anledning af dining week, som jeg nævnte HER i går.

Maden var udemærket, taget i betragtning af at der desværre ikke var nogen vegetarmenu – især desserten slog, som det oftest er tilfældet med mig og desserter, benene væk under mig.

Sidenhen fulgtes vi ad på vores cykler igennem København, som jeg altså, fordi jeg ikke har kunnet bruge min fastlåste cykel i fire måneder, syntes var en kæmpe luksus – selvom det knagme er lidt koldt for knæerne, når der sådan kommer sus under skørterne!

Børnene blev hentet, kysset, badet, fodret og afleveret til verdens sødeste Faster Dorte, som vågede over vores guld, imens vi endnu engang stak ud i byen, for at mødes med nogle af vores allerbedste sønderjydevenner til mere mad og i dén grad mere vin.

Måske fordi jeg, sammen med resten af Danmark, er ved at være forårsparat stak jeg ganske barfodet i mine nye yndlingsstiletter fra Billi Bi, som kan erhverves med 35% rabat lige her – hvis altså man er en str 37, 38 eller 39. Selvom de er høje, er de behagelige at have på og de sidder som svøbt om mine fødder, som ellers ofte kan have det temmeligt besværligt med stiletter. For ikke at risikere unødig pelsvækst på grund af kulde, komplimenterede jeg stiletterne med min lange uldfrakke fra Won Hundred, som kan erhverves til halv pris (I heldige bastarder!) lige her.

Som det så ofte er tilfældet, fik jeg ikke knipset billeder af hverken det ene eller det andet, på nær det obligatoriske toiletselfie, hvor man altså hverken kan se frakke eller stiletter, men i stedet en rødvinsberuset mig.

I stedet for at tage billeder, tog vi direkte fra restauranten en tur ned ad memory lane og gik på Moose Bar, hvor Thomas og jeg ofte drak os fulde og røg cigaretter i vores spæde kærlighedsopstart. Stedet er, til de af jer der ikke kender det, snusket, tilrøget og komplet tilmalet i skødesløse påskrifter, som på et offentligt toilet tilbage i 90’erne, inden de skide glade (hø hø) teenagere tilbragte tiden med snuden i deres smartphones, når nødtørften skulle forrettes og hvor man i stedet tyede til kombinationen af penalhus og vægge der vistnok engang var hvide.

Bøllebank i bordfodbold og en håndbajer senere kapitulerede vi til et sted med lutter unge, smukke mennesker og en drink af en anden verden, inden vi – før midnat – drog hjem til vores sovende børn, som fik en sniffer i nakken og et kys på panden inden jeg væltede omkuld i armene på Thomas.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven