mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Børnecitater #6

For filan, så skete det igen. Jeg gennemgik lige mine arkiver og fandt endnu engang nogle af jeres børns søde og ikke mindst sjove citater parkeret som støvsamler – og dét mine damer, dét kan vi ikke have. De må frem i lyset, for der findes nu engang ikke mange, der er ligeså sjove som vores børn.

image

Vi tager en tur forbi suttetræet for at se om Cs sutter er der endnu. Det var de ikke.

C: “Jeg tror ikke det er suttefeen, der henter dem”

Mig: “Nå, hvem gør så?”

C: “Jeg tror det er skraldemanden. Men mor, sig det ikke til far. Han tror jo stadig på suttefeen”

____________

“Far er sjovest…men mor, du har det pæneste tøj!”

____________

Jeg og de piger jeg træner i tennis, klæder om i pigernes træningsrum og pludselig kommer der en tyk dame ind. Hun begynder at klæde om og jeg kan se at én af pigerne kigger interesseret. Da damen er nøgen og bukker sig ned udbryder pigen:

“Åh se damens mave rammer næsten gulvet”

Jeg siger sådan en shhh lyd, mens jeg lader som om jeg ikke kender hende

“Jamen det er rigtigt, min mor siger altid jeg ikke må sige det så højt i svømmehallen, men så griner vi altid sådan bagefter”

____________

Mig: Har du en idé til, hvad lillesøster skal hedde?

V på 3 år: Vi må se hvad præsten siger.. 🙄

____________

Mig: Har du lavet noget spændende i børnehaven i dag?

E på 4 år: Ja! Jeg legede med A og L. Vi legede gemme. Så fandt jeg A.

Mig: Hvad så med L?

E: Øhh…….. Ham må jeg hellere lede efter i morgen

___________

Jeg er gravid og mine internationale elever kigger på mig lave tegninger på tavlen. Pludselig er der en bøvs der kommer bag på mig, så jeg slår den diskret, tror jeg selv, men én af eleverne år opdager den og siger koldt: “Puuh, Miss, don’t you know that you have to hold your hand in front of your mouth before you burp? I think your baby have a stomach pain, cause your mouth smell horribly”

___________

Eddie, da han var ca 4 år, siger til sin mor:  “Jeg er en dreng”

Mor: “ja”

Eddie: “Ellinor er en pige”

Mor: “ja”

(Lang tænkepause)

Eddie: “hvad er en mor så?”

___________

(Samtale om, at alle har været babyer)

H på 2 år: Engang havde vi mange babyer

Mig: Ja. Nu har vi ikke nogen

H: Nej…. Har vi spist dem?

___________

Ida maj 5 år til moster:

I: Jeg har lært at give lussinger

M: Ej, man må da ikke slå

I: Jamen, Gustav kan faktisk godt lide det

___________

Med børnecitaterne i rygsækken og forhåbentlig et smil på læberne rigere, håber jeg at I alle får en forrygende mandag aften!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Ej jeg elsker børnecitater!! Arbejder selv i en børnehave og er dagligt vidne til uendeligt mange – desværre husker jeg ikke alle, men disse har brændt sig fast:

    Jeg havde fået klippet mit lange (i øvrigt meget mørke) hår af til fordel for en pagefrisure. Tre børn sidder og stirrer og hvisker om mig, og jeg spørger hvad der er i vejen, hvortil én udbryder: “Ej du ligner altså ikke Elsa mere…… Nu ligner du Cirkeline…. På en prik!!”

    Jeg kommenterer på en drengs bamse, at den er lidt tyk: “Ja, det er fordi den lige har født en far!!! ….. Og jeg er tyk fordi jeg har født min mor!”

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven