mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Babyinspiration: Verdens blødeste ble

P2020760 Annonce

Selvom jeg lige nu sidder på den modsatte side af jordkloden og i øvrigt ikke sådan har for sædvane sådan at skrive så meget om mine børn eller de produkter jeg bruger til dem for den sags skyld, kunne jeg ikke lade være med at sige ja tak, da Libero forleden spurgte om ikke jeg kunne tænke mig at annoncere lidt for deres nyeste ble, Libero Touch, som jeg faktisk også tidligere har skrevet om og som I kan læse meget mere om på Liberos egen hjemmeside HER.

Grunden til jeg sagde ja tak er fordi jeg virkelig gerne vil være med til at udbrede kendskabet til denne ganske fortræffelige ble. Den er uden sammenligning den allerblødeste ble jeg nogensinde har haft i hænderne. Virkelig.

Når jeg skal tænke på egenskaberne for en god ble, er der for mig at se primært to kvaliteter der spiller ind. Allervigtigst er det selvfølgelig at den lever op til kravet om at kunne holde både vådt og “mindre vådt” indenfor bleområdet, således der ikke sker utilsigtede uheld i tide og utide. Dernæst tænker jeg, at den skal være behagelig for barnet at have på, så barnet frit kan bevæge sig, lege, udforske verden og selvfølgelig sove, uden at bleen hverken kradser eller strammer. Det er lidt ligesom toiletpapir, ikke? Der er bare ikke nogen der synes at det billige avispapirslignende stive sjask, man kan få smidt i nakken er særligt godt. Det handler om god kvalitet og gode materialer.

Libero Touch bleen er virkelig lækker i materialet og den har en virkelig god sugeevne, som jeg altså, siden jeg forrige gang skrev om bleen, har gennemtestet i samarbejde med min 1-årige. Den er hundrede procent godkendt og jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger – den føles nærmest blødere end et par rigtige bomuldsbukser.

Desværre for mig – eller altså desværre for blebrugeren i husstanden her – er Libero Touch så pokkers vanedannende at jeg er havnet i et nyt dilemma, fordi den rent størrelsesmæssigt ikke helt matcher vores behov. Den findes som “almindelig” ble i fire størrelser op til 11 kg, hvorefter bleerne udelukkende fås som buksebleer. Min yngste vejer lidt mere end gennemsnittet af 1-årige og han vejer i hvert fald mere end 11 kilo, selvom han – i hvert fald i mit univers af indgroede vaner – stadig er lettest at have med at gøre i en almindelig ble. Derfor står jeg nu og skal finde ud af om jeg skal “gå tilbage” til de mindre bløde, traditionelle bleer eller om jeg skal fortsætte den gode stil overfor mit barn og vænne mig til at give ham bukseble på. Jeg mistænker lidt at det bliver det sidste.

Hvis nogen af jer der læser med, kunne have lyst til også at prøve de nye Libero Touch bleer, så udlodder jeg to pakker bleer til én af jer. Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive jeres eget navn, samt hvilken størrelse bleer I ønsker i kommentarfeltet herunder. Vinderen får direkte besked om en uges tid, når jeg er hjemme fra Afrika igen. 

Pøj pøj!

Skriv din kommentar

Kommentarer (82)

 1. Min bette Oscar bruger en størrelse 2 – og da libero touch ellers for det meste er uden for vores økonomiske rækkevidde, ville det da være skønt at kunne forkæle ham lidt!

 2. Aksel kunne godt tænke sig at prøve de bleer, synes der efterhånden sker lidt for mange uheld, især om natten og med to større søskende der står op før en vis herre får sko på, er det nitten at skulle op om natten og skifte ble, tør og sendetøj.
  Han bruger str.3

 3. Dem gad jeg da godt prøve til min marts-baby .. Aner hverken noget om bleer eller størrelser , så den størrelse der passer til en ny baby :p

 4. Jeg har kun holdt mig fra dem af den simple grund at det netop kun er buksebleer i str. 6. Børnehaven vil ikke have buksebleer da de i så tilfælde skal have alt tøjet (på den nederste del af kroppen) af for at kunne give en ny ble på, mega upraktik i en naturbørnehave hvor de bruger det meste af tiden udendørs og pt. i flyverdragt, bukser og skiundertøj.

  Meeeen…. man kunne vel bare bruge dem hjemme så 🙂 Så hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg gerne prøve dem af i str. 6.

 5. Dem kunne vi godt tænke os at vinde, til vores kommende første barn, er ikke inde i størrelserne, men tænker str. Nyfødt;)

 6. Vores to store piger på 4 og 5 kunne ikke tåle andre bleer end libero, så da vi nu venter os nr.3, ville det være så lækkert at starte ud med et par pakker af libero touch str.2, da jeg næsten forventer at få baby med samme sarte hud igen 🙂

 7. En bukseble str 6 – der forhåbentlig kan gøre det lidt lettere for min lille pige med meget sart hud, at gå med sin ble.

 8. Str 5 til Theodor på 20 måneder som er begyndt at sidde på potten (der sker ikke noget), men så er det smart med blebuks!

 9. Helt enig! Elsker dem. (Men de er også ret dyre). Så det ville være skønt at vinde til lille Viggo, der bruger str.4.

 10. Nanna (2år + 3 mdr) går meget op i hvilket motiv der er på hendes bleer og det ser jo ud som om det er lidt guld-agtigt det print der er på Liberos bleer. Hun vil elske det 🙂 Så send gerne en str. 6 i vores retning. Go tur til Afrika.

 11. Min sødeste Carla fortjener kun det bedste, og det lyder som om, at disse bleer er et godt bud:) Selvom hun kun er 18 mdr., behøver hun størrelse 6, hvilket betyder at vi må op i pants også. Lur mig om det egentlig ikke også ville passe den lille dame helt godt – lige nu er det i hvert fald noget af det mest nederen at få skiftet ble liggende! God uge i Afrika, Cana!

 12. Vi kæmper med at finde en ble der holder tæt til Elias på 5 måneder, så det ville være fantastisk at prøve Liberos i str. 4 🙂

 13. Oh, håber din Afrikatur går GODT! En str. numero 3 ville være godt at prøve. Vi bruger normalt Rema 1000’s eget mærke 🙂

  kh Mai

 14. Str. 4 til min lille Adam – vi flyver forbi hinanden, da vi tager til Afrika næste uge. Men bleerne skulle være meget velkommen når vi lander i København igen ☺️

 15. Jeg vil rigtig gerne prøve disse “vidunderbleer”, da jeg tror jeg snart har fået testet samtlige mærker på markedet ☺️ Str 4 til min lille Felix

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven