mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Ugens Mand – Michael Blicher

Det er med stor glæde at jeg i dag kan præsentere en mere end bare almindeligt inspirerende, klog og sød mand. Ugens mand i denne uge er nemlig den prisvindende musiker/komponist Michael Blicher på 40 somre, som sammen med sin kone Anja, har to døtre og en søn – noget der, efter Michaels eget udsagn, lyder helt gammeldaws her i 2016.

MB

Hvad er din største bedrift?

Karrieremæssigt må det helt klart være mine otte Danish Music Award Nomineringer. Jeg er også utrolig stolt at at trommeslagerlegenden over dem alle, Steve Gadd spiller fast i min trio Blicher/Hemmer/Gadd. Med ham turnerer vi i disse uger for anden gang i hele Europa. Det har jeg glædet mig til i meget lang tid.

 

Hvis du fik 1000 kroner til en gave til dig selv, hvad ville du så købe?

I det daglige kommer jeg altid til at købe alt det jeg “ønsker mig” og har derfor aldrig egentlige ting på ønskelisten når vi nærmer også jul og fødselsdag.  Derfor er det bedste man kan give mig “gode oplevelser” sammen med mennesker jeg holder af – så jeg ville nok bruge dem på at invitere min kone ud på god mad og vin.

16661D4C1C

– Wellness og tapas for 999,- HER 

 

Hvor håber du at se dig selv om fem år?

I disse år er jeg så utrolig priviligeret at min kalender er fyldt med fede koncerter/oplevelser i ind og udland langt ud i fremtiden. Hvis det stadig er tilfældet om 5 år kan jeg ikke ønske mig mere karrieremæssigt. Jeg kunne måske godt håbe på at jeg kunne finde en person der kunne tage sig af en del af alt det kontorarbejde der følger med at være bandleader.

 

Hvis du fik 1000 kroner til en gave til din kone, hvad ville du så købe?

Jeg ville nok lægge lidt oven i det tusind og sammensætte 3-4 dage ferie til Island eller måske et spa-ophold i Sverige (det har jeg faktisk lige bestilt til når jeg kommer hjem fra denne Europa turne).

sommerophold-the-lodge3

– Weekendophold The Lodge, Sverige HER

 

Hvordan har det været at blive far?

Jeg elsker det!

 

Hvad er det bedste ved at have børn?

Det lyder jo som en kliche, men den oplevelse at elske nogen så meget at man bliver 100% lykkelig, varm og rørstrømsk helt ind i hjertet burde alle opleve.

 

Hvad lægger du først mærke til hos en kvinde?

Det første er nok øjnene, men dernæst hvordan hendes udstråling og ageren påvirker mennesker omkring hende.

 

Hvad lægger du mest vægt på hos en kvinde?

Glæde, selvsikkerhed og selvstændighed.

 

Færdiggør sætningen: En kvinde er smukkest når…

Altså, jeg har ikke en fetish for gravide, men synes faktisk at en kvinde der er lykkelig-gravid i 4-6md en essensen af kvindelighed.

 

Hvad er kvinder bedre til end mænd?

At pakke tøj til børnene når man skal på ferie 😉

 

Hvad er dit bedste råd til kvinder?

At hjælpe din mand til at høre hvad du mener  istedet for at høre hvad du siger. Og ikke mindst at prøve at acceptere og forstå at et parforhold aldrig bliver “retfærdigt”. 

– Indeholder affiliate links –

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Hej Cana!
  Tak for en dejlig blog! Forstår godt at du skal leve af det her, men det er altså lidt synd at smide annoncer ind i sådan et indlæg her fuldkommen urelateret 🙁

  1. Hej Tine,
   Tak for din tilbagemelding. Jeg synes nu ikke selv, at jeg har placeret noget fuldkommen urelateret, men jeg vil selvfølgelig gerne blive endnu mere skarp 🙂

 2. Må indrømme at jeg også blev en lille smule træt af links til annoncerne i dette indlæg. Det er en smule påduttende, når det kommer snigende på den måde… Men du skal jo selvfølgelig ha’ brød på bordet.

  Haha, sjovt at han lige får tilføjet ‘gravid i 4-6 md’ – fordi de første 3 måneder ligger kvinden alligevel bare og ørler og de sidste mdr af graviditeten er hun en hjælpeløs hval – så det er ikke så kvindeligt som “de bedste måneder” 😉

  God idé med Ugens mand indlæg – glæder mig til at læse flere!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven