mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

#TGIF og endnu en live-spørgerunde

Skærmbillede 2016-01-15 kl. 19.17.13

Der var engang hvor mit forhold til fredag i høj grad var præget af ambivalens og jeg skal være ærlig at sige, at jeg ikke helt forstår alle de unge der plastrer de sociale medier til med #TGIF (thank god it’s friday – red.).

Da jeg var ung – eller altså, da jeg stadig var studerende og ikke havde børn – var det stensikkert, at fredag var ugens absolut hårdeste dag, fordi den både bød på søvnunderskud, tømmermænd, skole og bytur ala den man måske fornemmer på billedet ovenfor. Classy, I know… Suk.

Som jordemoder forstod jeg det af gode grunde heller ikke – slet og ret fordi fredage, i hvert fald hver anden uge, betød følelsen af at være blevet socialt kastreret, fordi jeg altid var hende der var nødt til at melde afbud til weekendens arrangementer, på grund af mit arbejde.

Først nu forstår jeg. Nu, hvor jeg har fået både børn og instagram, forstår jeg den åbenlyse glæde ved fredag. Det betyder nemlig oftest fjernsyn og bland-selv-slik og i de perioder hvor Thomas ikke turnerer, bliver der desuden af og til lagt et lille ekstra kys oveni hatten. Som jeg altså er ret stor fan af.

Som noget helt andet, så er der gået kludder i alle de spørgsmål jeg i sin tid lovede at besvare, fordi jeg ingenlunde har været struktureret nok til at få hverken inddelt eller besvaret spørgsmålene imens jeg stadig kunne huske den forkromede plan, som jeg nu har glemt og det beklager jeg big time! Til gengæld, hvis der er noget I vil vide, så hit me i kommentarfeltet – jeg svarer promte lige indtil x-faktor ruller ind over skærmen – og de spørgsmål jeg ikke når i dag, lover jeg at besvare i en video (eller flere, hvis der er mange) i næste uge.

Det bliver sjovt, håber jeg! Hit me og #TGIF

Skriv din kommentar

Kommentarer (22)

 1. Hej Cana. Dit efternavn, som jo ikke mange hedder, tror du det er med til, at mange læser med på bloggen? Jeg tænker på, at din mand er en kendt musiker. Tror du, at det at Thomas er kendt, gør at det kan være spændende at følge, hvad du skriver? Henriette

  1. Hej Henriette,
   Det er et meget interessant spørgsmål og jeg kan jo ærligt talt ikke vide det, men det er nu alligevel min helt klare opfattelse, at Thomas har hjulpet mig på vej til at få så mange læsere som jeg har, men når det så er sagt, så tror jeg simpelthen ikke, at der kan sidde mange læsere derude, som gider at læse alt det jeg fyrer af, hvis de kun er for Thomas’ skyld 🙂 Han får ikke mere spalteplads end alt muligt andet i mit liv, så jeg håber da på, at I der læser med, primært er her på grund af mig 🙂

 2. Set i lyset af fredag og dertil hørende slik, så vil jeg spørge, hvad din yndlingstegnefilm er? Spillefilm, serie, du bestemmer selv

  1. Bum, det ved jeg faktisk ikke. Som barn elskede jeg Tom & Jerry. I nyere tid er jeg faktisk blevet mest imponeret over Frozen, som jeg synes er virkelig god.
   Forleden så Jens og jeg desuden Big Hero, som vist er en animationsfilm, som virkelig var god synes jeg.

 3. Set i lyset af fredag og dertil hørende slik, så vil jeg spørge, hvad din yndlingstegnefilm er? Spillefilm, serie, du bestemmer selv

 4. Flyttede I “kun” til københavn pga du skulle studere? Og hvordan er jeres holdning til hvor I skal bo, nu du ikke læser alligevel? I virker som I trives fint i kbh, men omvendt virkede det også til at I kunne flyttede dertil pga studie 🙂

  Ps: jeg er max misundelig på din frihed i dit liv, og jeg HADER at skynde mig afsted kl lort hver morgen med to små trætte børn pga fast arbejdstid og regninger der skal betales.. Men jeg kan også læse at du nyder det 🙂 Jeg ville for alt i verden ønske jeg kunne give min børn den samme frihed og “langsomme morgener”… Nyd nyd nyd – det er ikke alle forundt 🙂 Og mere ps: dejligt at følge din blog! <3

  1. Hvor er du bare sød, Julie. Og ja, jeg stornyder det!
   I sin tid tog vi beslutningen udelukkende fordi jeg håbede på at skulle studere herovre, men både Thomas og jeg elsker København og vi havde også helt klart savn til byen, da vi boede i Sønderjylland, så jeg tror næppe vi flytter tilbage lige foreløbigt, selvom livet på landet også er noget helt særligt 🙂

 5. Hej Carna,
  Skal I have flere børn?
  Vi er i limbo herhjemme og ved ikke om vi skal springe ud i en tre’er. Hovedet, fornuften og økonomien siger nej mens hjertet råber ja!

  1. Hvis hjertet råber ja, så stemmer jeg sgu for, ha ha!
   Vi regner ikke med at skulle have flere børn, men har samtidig ikke afskrevet det helt 🙂

 6. Hej Cana, dejlig blok du har 🙂 Hvilke andre bloks læser du selv trofast? Kh en der er blevet helt glad for den her slags læserier 🙂 🙂

  1. Hej Krista,
   Tak!
   Jeg læser trofast med hos:
   Miriams Blok
   Tregodegrunde
   Twinpeaks
   Emily Salomon
   Derudover er der mange jeg elsker at springe lidt til og fra, fx:
   Mascha Vang
   Irina the Diva
   og en masse madblogs, som jeg elsker at lade mig inspirere af 🙂

  1. Årh for fa’en, Tina. Din blog læser jeg jo også! Og flere endnu, men min hjerne er en si. Tak for i dag 🙂

 7. Hej Cana
  Når Thomas’ forårs tour starter, er du så med? Den handler ret meget om dig, dit smukke væsen, så ville bare høre om der var mulighed for en krammer (som du jo ofte skriver man må tildele dig ved diverse begivenheder) min mand og jeg gav hinanden billetter i julegave. Vi sidder som gæst i Aalborg den 16.april. Kh en fast læser samt kommentator 😉

 8. Det er lørdag aften, du er alene hjemme, du har rødvin i glasset – Tracy Chapman eller Annie Lennox?? Samme ugedag på et dansegulv med en kold hof – Babylove and the van Dangos eller Scissor Sisters? Harry Potter eller James Bond? Yndlingsbog? Og vigtigst: MacD eller Burgerking?? 😉
  Dejlig fredag til dig, søde Cana:)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven