mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Spørg jordemoderen?

9XMNW6M2F6

Halvdelen af husstanden er nede; Peter stadig med feber og Thomas med et akut opstået hold i ryggen. Ret irriterende, men helt ærligt, også ret hyggeligt. I hvert fald for mig, som hverken har forhøjet temperatur, snotnæse eller ondt i ryggen, men som i stedet gerne lægger krop til dagslang hyggeputning, på skift imellem sofaen og dobbeltsengen.

I fredags åbnede jeg igen op for at I kunne stille mig spørgsmål, som jeg enten ville besvare “live” eller på video i løbet af ugen og ét af de spørgsmål der dukkede op, var et jordemoderrelateret spørgsmål, som jeg har besvaret i videoen herunder.

Udover “fødselsfredag” er mængden af jordemoderrelateret indhold her på bloggen meget begrænset og hvis der er stemning for det hos jer, vil jeg derfor gerne igen åbne lidt op for “spørg jordemoderen”, hvor I kan spørge mig om graviditets-, fødsels- og barselsrelaterede emner, som jeg vil gøre mit bedste for at komme med kompetente svar på – formentlig i et par videoer. Hvad siger I?

Hvis ikke svarmulighederne i spørgeskemaet passer til jeres tanker eller ønsker, er I selvfølgelig velkomne til at give jeres besyv med i en kommentar 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Kære Cana
  Skulle du lave en spørgerunde mere, kunne jeg godt tænke mig at vide hvordan jeg bedst muligt håndterer min fødselsangst. Jeg er anden gangs fødende med termin 3 april. Jeg går til både den offentlige og privat fødselsforberedelse, men føler simpelthen ikke jeg kommer frygten til livs. Håber du har et godt råd.
  Hilsen Mari

  1. Hej Mari,

   Jeg ved godt, at det ikke er mig du spørger, men jeg vil alligevel tillade mig at svare. 🙂

   Jeg fødte mit første barn for 3 måneder siden, og havde inden fødslen forberedt mig hos Smertefri fødsel. Det fortrød jeg på ingen måde. Jeg var så meget i kontrol, og havde styr på hvad der skete med min krop undervejs. Vi havde en del på holdet, der var bange for at føde ligesom dig, og de endte også ud med at glæde sig til fødslen.

   Jeg håber for din egen skyld at du vil overveje at melde dig til kurset, så du kan få en helt fantastisk fødsel og oplevelse til april.

   Rigtig meget held og lykke!

   1. Kære Sanne.
    Tusind tak for dit svar.
    Jeg er startet til noget der hedder Mindful Moving, har kun været der en gang indtil nu, men jeg håber det vil give mig ro i sindet. Mit dilemma er at der er mange førstegangs fødende på holdet, og jeg vil så nødig skræmme dem med min frygt. omvendt må jeg jo være ærlig, hvis jeg skal have noget ud af det:)
    Dejligt du havde en god fødsel,
    Knus til dig.

 2. Kære C,
  Jeg har termin i morgen og kunne godt tænke mig at få nogle fif tiI, at kunne stole på jordemoderens kompetencer – altså hvordan skaber man et tillidsforhold til ens jordemoder, når man dårligt når at kende hinanden. Kh Katrine

 3. Kære Cana.

  Kan man føde vaginalt hvis man har et brækket haleben(det skete for 1 1/2 år siden, men gør stadig naller)??

  Kh Sine

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven